Filters

  • Skills

  • Type bedrijf

  • Branches

  • Opleidingsniveau

  • Dienstverband

  • Aantal uren

  • Ervaringsniveau

  • Werkmethodieken

  • Thuiswerken?

  • Filters resetten

Java Ontwikkelaar zorgverzekering

Passie voor techniek en de zorg gaan hand in hand met grote verantwoordelijkheid in deze rol als medior/senior java software ontwikkelaar bij onze klant in Bunnik. Wij zijn enthousiast, jij ook?

Traineeship: Software Developer

Ben jij HBO/WO opgeleid en zou je je graag omscholen tot IT’er? Werk je graag aan afwisselde projecten waarbij je zakelijke IT problemen oplost? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Java Scala Kotlin Consultancy & Inhouse

De ideale uitdaging als je met Java, Scala, Kotlin en AWS aan de slag wilt gaan met uitstekende arbeidsvoorwaarden!

Fullstack developer (Java)

Aan de slag met een future-proof cloudoplossing dat alles voor de financiële administratie van oa. Tony Chocolonely regelt! 

Java Kotlin Developer Finance

Would you like to work with new techniques on a high level in the financial industry? 

Java DevOps Engineer Duurzaam Pensioen

Diversiteit, eigen inbreng, nieuwe technologieën, flexibiliteit en zeer goede arbeidsvoorwaarden; dit zijn stuk voor stuk factoren die je terugziet in deze job. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

High Talent Java programma

De ontwikkeling van jezelf is in de start van jouw carrière extra belangrijk. Een van onze opdrachtgevers heeft hier een speciaal talentenprogramma voor. In een jaar tijd zal je hier net zoveel ontwikkeling doormaken als normaal in drie jaar! In...

Developer internationale speler verzekeringen

Dit internationale, snelgroeiende en proactieve IT bedrijf is op zoek naar versterking. Ben jij gedisciplineerd en werk je het liefst volgens je eigen schema? Vind jij het tof om aan end-to-end producten te werken voor een grote Europese software leverancier...

Java Developer Cryptocurrency

Als developer meebouwen aan één van de snelstgroeiende high-end, en tevens zeer bekende, cryptoplatformen van Nederland! 

Android Developer IoT Applicaties

Innovatieve Android applicaties bouwen voor apotheken, ziekenhuizen, Nike en Philips? Lees dan verder! 

Java developer verzekeringen & pensioenen

Dit internationale, snelgroeiende en proactieve IT bedrijf in Rotterdam is op zoek naar versterking. Hier krijg je de kans om te werken aan end-to-end producten werken voor een grote Europese software leverancier in de tak van verzekeringen en pensioenen.

Kennis & innovatieve projecten

Indrukwekkende projecten die awards hebben gewonnen, nieuwe technologieën, een kenniscultuur en vooral een persoonlijke werksfeer. Dit zijn allen de interessante elementen van onze opdrachtgever in Rotterdam. 

Java ontwikkelaar wiskundige modellen/finance

Bij deze organisatie ligt het niveau behoorlijk hoog. Dit is ook nodig doordat zij unieke namen zoals Coca-Cola helpen met het maken van gigantische financiële beslissingen. Jij als developer gaat dan ook indirect invloed hebben op hun bedrijfsresultaten. 

DevOps Beheerder Finance & Energy

Aan de slag met nieuwe technieken, een jong innovatief team met complexe uitdaging in Finance en Energy.

Python Developer Fintech

Would you like to work with new techniques on a high level in the financial and energy industry?