Over Java Professionals


Java Professionals is een werving en selectiebureau, gespecialiseerd in het verlenen van recruitmentdiensten op het gebied van Java. Voor elke java developer hebben wij uiteenlopende mogelijkheden voor een leuke carrière! Onze samenwerking beperkt zich tot bedrijven die zich bezig houden met het programmeren in Java. Hierdoor kunnen wij voor goede Java programmeurs de meest geschikte functie vinden die echt bij hen past. Klanten kunnen er bovendien op vertrouwen dat Java Professionals alleen de beste gekwalificeerde Java engineer aanbiedt.

Voor Java Professionals is contact met de klant en Java ontwikkelaar heel belangrijk. Alleen hierdoor kan de juiste link tussen een bedrijf en Java expert worden gelegd. Doordat wij toegewijde specialisten in huis hebben zorgen wij voor een passende en persoonlijke ondersteuning in de bemiddeling tussen bedrijven en kandidaten. Voor meer informatie omtrent de beste Java consultant kunt u altijd contact opnemen met een van onze enthousiaste teamleden.

Gespecialiseerd in
Java vacatures

Wij richten ons puur en alleen op Java en zijn hierdoor volledig op de hoogte van alle markttechnische ontwikkelingen.

Persoonlijke aandacht op individueel niveau

Doormiddel van persoonlijke aandacht voor klanten en kandidaten weten wij exact wat onze klanten zoeken.

De juiste mix van kennis en ervaring

Intern worden er trainingen gegeven en cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de continu wisselende markt.

Betrokken en
intuïtief

Wij gaan voor een langdurige relatie door te luisteren naar de wensen van klant/kandidaat en daar met intuïtie op in te spelen.

Ons team


Roy

Roy Out

Verantwoordelijk voor de provincies: Provincies: Utrecht, Noord-Holland, Flevoland

Na het behalen van mijn Bachelor Sport, Management & Ondernemen ben ik aan de slag gegaan als Recruitment Consultant bij Java Professionals. Het werken met mensen heeft mij altijd getrokken. Zo ben ik tijdens mijn studie Fitnessinstructeur geweest, heb ik stage gelopen bij F.C Volendam en heb ik in Kenia gezeten voor een Sports development project for youth vanuit de organisatie Pamoya Kenya in samenwerking met A-Step.

Ik maak deel uit van het leuke team van Java Professionals en ben verantwoordelijk voor het noorden van Nederland. Samen hard werken, fijne collega’s, en een prettige werksfeer zorgen ervoor dat ik mijn rol als Recruitment Consultant elke dag met veel plezier uitvoer. De veelzijdigheid en het gevarieerde werk maakt het dat iedere dag weer een nieuwe uitdaging is. Mijn streven is het om iedere Java ontwikkelaar in deze regio te helpen in de zoektocht naar zijn ideale baan!

Laura

Laura Keur

Werkzaam als Resourcer

Momenteel studeer ik nog Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam. Na een zomer in het buitenland te hebben gewerkt ging ik als stagiair aan de slag bij QMusic voor de productie van de avondprogrammering. Daarna werd het tijd voor het echte werk en sinds maart 2016 ben ik dan ook aan het werk als Resourcer bij Java Professionals.

Het zoekproces naar de juiste kandidaat vraagt soms om veel geduld, maar dat je uiteindelijk voor een kandidaat iets hebt kunnen betekenen in de volgende stap van zijn carrière maakt het ontzettend leuk werk.

Marlène

Marlène Roosendaal

Werkzaam als Resourcer

Momenteel studeer ik nog aan de Hogeschool van Amsterdam en ben ik bezig met de studie Human Resource Management. Tijdens mijn studie en stage heb ik geleerd hoe belangrijk het is dat medewerkers op de juiste plek zitten. Hiermee bedoel ik dat medewerkers op de functie zitten waar zij energie, plezier en uitdaging uit halen. Naast mijn studie werk ik bij Java Professionals als Resource Consultant. Bij Java Professionals is het net zo belangrijk dat kandidaten de juiste functie vinden, dit met behulp van onze Recruiters. In dit proces ondersteun ik mijn collega’s door op zoek te gaan naar deze geschikte, nieuwe kandidaten. Een goede match vinden is altijd een uitdaging en dit maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!