Over Java Professionals

Java Professionals is een werving en selectiebureau, gespecialiseerd in het verlenen van recruitmentdiensten op het gebied van Java. Voor elke java developer hebben wij uiteenlopende mogelijkheden voor een leuke carrière! Onze samenwerking beperkt zich tot bedrijven die zich bezig houden met het programmeren in Java. Hierdoor kunnen wij voor goede Java programmeurs de meest geschikte functie vinden die echt bij hen past. Klanten kunnen er bovendien op vertrouwen dat Java Professionals alleen de beste gekwalificeerde Java engineer aanbiedt.

Voor Java Professionals is contact met de klant en Java ontwikkelaar heel belangrijk. Alleen hierdoor kan de juiste link tussen een bedrijf en Java expert worden gelegd. Doordat wij toegewijde specialisten in huis hebben zorgen wij voor een passende en persoonlijke ondersteuning in de bemiddeling tussen bedrijven en kandidaten. Voor meer informatie omtrent de beste Java consultant kunt u altijd contact opnemen met een van onze enthousiaste teamleden.

Gespecialiseerd in Java vacatures

Wij richten ons puur en alleen op Java en zijn hierdoor volledig op de hoogte van alle markttechnische ontwikkelingen.

Persoonlijke aandacht op individueel niveau

Doormiddel van persoonlijke aandacht voor klanten en kandidaten weten wij exact wat onze klanten zoeken.

De juiste mix van kennis en ervaring

Intern worden er trainingen gegeven en cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de continu wisselende markt.

Betrokken en intuïtief

Wij gaan voor een langdurige relatie door te luisteren naar de wensen van klant/kandidaat en daar met intuïtie op in te spelen.

Ons java team

Met kennis van de Java markt werken onze gemotiveerde en ervaren recruiters en resourcers aan de juiste match tussen bedrijf en java developer.

Jim Duinmaijer

Recruitment Consultant

Tijdens mijn afstudeerstage bij de hotelschool ben ik op een recruitmentafdeling terecht gekomen waar ik onwijs veel energie van kreeg. Een verbindende rol waarin ik mensen aan een nieuwe baan kon helpen. Tof dat ik hier nu mee verder kan bij Java Professionals! Een andere bedrijfstak met nieuwe uitdagingen. Geen sector veranderd sneller dan de IT wat het voor mij onwijs interessant maakt. Elke dag nieuwe mensen spreken en hiervan leren is toch fantastisch?

Demi Otsen

Recruitment Consultant

Tijdens mijn studie aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden kwam ik er al snel achter dat ik het interessant vind om mensen te spreken en vanuit daar de behoeftes en wensen te ontdekken. Hiermee kon ik hen helpen op verschillende vlakken. Ook heb ik gedurende mijn stages met diverse bedrijven mogen samenwerken. Hoewel ik deze interesses en kwaliteiten had kunnen doorontwikkelen in de hotelwereld, besloot ik toch om bij Java Professionals aan de slag te gaan. Hier kan ik namelijk de behoeftes en wensen van kandidaten en klanten ontdekken om zo de perfecte matches te maken!

Senna_Muijs

Senna Muijs

Resource Consultant

Ik ben Senna! Momenteel student van de opleiding Human Resource management. Sinds kort ben ik onderdeel geworden van team Java Professionals. Het leuke aan het werk als Resource Consultant is dat elke dag anders zal zijn. Ik zal niet eerder stoppen tot ik de juiste kandidaat heb gevonden en zo hoop ik veel goede matches te kunnen maken! 

Chantal Zwarthoed

werkzaam als Recruitment Manager

Hi! Ik ben Chantal. Na 6 jaar als Recruitment Consultant te hebben gewerkt ben ik sinds midden 2021 in de nieuwe rol van Recruitment Manager getreden. In mijn tijd als Recruiter heb ik leuke relaties opgebouwd en vele klanten en kandidaten blij gemaakt. als Recruitment Manager zorg ik er voor dat onze nieuwe collega’s het recruitment vak goed onder de knie krijgen en bovenal net zo veel plezier beleven aan het werk als ik!

Kirsten Tol

Werkzaam als Resource Manager

Contacten leggen met mensen die werkzaam zijn binnen de ICT, daar krijg ik nou energie van! Ik blijf zo niet alleen op de hoogte van alle technische ontwikkelingen, maar leer ook iedere dag weer van de persoonlijke verhalen die er spelen. Van huis uit is de ICT mij met de paplepel ingegoten. Er ging geen dag voorbij of mijn vader had weer een computer uit elkaar gehaald, nieuwe software geïnstalleerd of een gadget aangeschaft. Inmiddels ben ik alweer sinds 2013 actief in de wereld van IT recruitment en kijk er naar uit om dit werk nog velen jaren te mogen doen.

Josiene & Jessica

Werkzaam als Office Managers

Samen zijn wij actief als Office Managers bij Java Professionals en zorgen wij ervoor dat alles achter de schermen en op financieel vlak goed verloopt.

Wij zoeken versterking

Bekijk ons vacatureaanbod