Over Java Professionals


Java Professionals is een werving en selectiebureau, gespecialiseerd in het verlenen van recruitmentdiensten op het gebied van Java. Voor elke java developer hebben wij uiteenlopende mogelijkheden voor een leuke carrière! Onze samenwerking beperkt zich tot bedrijven die zich bezig houden met het programmeren in Java. Hierdoor kunnen wij voor goede Java programmeurs de meest geschikte functie vinden die echt bij hen past. Klanten kunnen er bovendien op vertrouwen dat Java Professionals alleen de beste gekwalificeerde Java engineer aanbiedt.

Voor Java Professionals is contact met de klant en Java ontwikkelaar heel belangrijk. Alleen hierdoor kan de juiste link tussen een bedrijf en Java expert worden gelegd. Doordat wij toegewijde specialisten in huis hebben zorgen wij voor een passende en persoonlijke ondersteuning in de bemiddeling tussen bedrijven en kandidaten. Voor meer informatie omtrent de beste Java consultant kunt u altijd contact opnemen met een van onze enthousiaste teamleden.

Gespecialiseerd in
Java vacatures

Wij richten ons puur en alleen op Java en zijn hierdoor volledig op de hoogte van alle markttechnische ontwikkelingen.

Persoonlijke aandacht op individueel niveau

Doormiddel van persoonlijke aandacht voor klanten en kandidaten weten wij exact wat onze klanten zoeken.

De juiste mix van kennis en ervaring

Intern worden er trainingen gegeven en cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de continu wisselende markt.

Betrokken en
intuïtief

Wij gaan voor een langdurige relatie door te luisteren naar de wensen van klant/kandidaat en daar met intuïtie op in te spelen.

Ons team


Kirsten

Kirsten Tol

Resource Manager

Contacten leggen met mensen die werkzaam zijn binnen de ICT, daar krijg ik nou energie van! Ik blijf zo niet alleen op de hoogte van alle technische ontwikkelingen, maar leer ook iedere dag weer van de persoonlijke verhalen die er spelen. Van huis uit is de ICT mij met de paplepel ingegoten. Er ging geen dag voorbij of mijn vader had weer een computer uit elkaar gehaald of een nieuwe gadget aangeschaft. Inmiddels ben ik alweer sinds 2013 actief in de wereld van IT recruitment en kijk er naar uit om dit werk nog velen jaren te mogen doen. Een keer sparren? Neem vooral contact op!

Maurice

Maurice Rummens

Verantwoordelijk voor de provincies: Noord-Brabant, Zuid-Holland, Limburg en Zeeland

Vanuit de opleiding Human Resource Management ben ik in de recruitment gerold. De keuze voor mij om aan de slag te gaan bij Java Professionals was voor mij simpel. Als recruiter krijg ik hier echt de tijd om een kandidaat goed te leren kennen. Deze tijd is nodig om iemands behoefte in kaart te brengen en om scherp te krijgen waar iemand nog in kan groeien. Naast het dynamische en fijne team waar ik in werk heb je binnen de IT ook te maken met fijne kandidaten om mee samen te werken. IT’ers zijn open en vriendelijke mensen met een goed stel hersens. Het verrassen van hen met de droombaan waarvan zij amper wisten dat deze bestond maakt mijn werk leuk en uitdagend.

David

David de Boers

Verantwoordelijk voor de provincies: Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel en Gelderland

Al vanaf mijn jonge jaren was ik geïnteresseerd in technologie. Toch besloot ik destijds mijn interesse niet verder te ontwikkelen in een beroep. Ik besloot om me eerst te gaan ontwikkelen tot een teamleider binnen de supermarktwereld. Dit bracht mij de vaardigheden die ik nodig had om constructieve gesprekken met mensen te voeren en dit om te zetten in acties. Na mijn carrière in de supermarkt ben ik me gaan richten op de menselijke psychologie door de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening te volgen aan de Hogeschool van Amsterdam en heb ik geruim een jaar werkervaring opgedaan. Door de zorg en daarbij de sterk psychologische kant van het werk ontwikkelde ik de competenties om innerlijke drijfveren bij mezelf en anderen te kunnen herkennen.

In mijn huidige werk als Recruitment Consultant bij Java Professionals kan ik een perfecte combinatie maken tussen mijn interesse voor technologie, het voeren van constructieve en ontwikkelingsgerichte gesprekken en het analyseren van innerlijke drijfveren. Ik ben dan ook erg geïnteresseerd in mijn medemens en wat zij nodig hebben om de volgende stap in hun ontwikkeling te kunnen maken. Ik zorg graag voor verbinding tussen mensen, sta dan ook graag naast mensen en weet ik van aanpakken.

Romy

Romy Wemer

Werkzaam als Resource Consultant

Ik ben Romy Wemer, 19 jaar oud en werkzaam als Resource Consultant bij Java Professionals. Toen ik zocht naar een uitdagende baan met flexibele tijden naast mijn studie, stuitte ik via een klasgenootje op Java Professionals. Als Resource Consultant streef ik ernaar wervende vacatures te schrijven en goede kandidaten te vinden. Dit dynamische en sfeervolle bedrijf geeft mij daar alle tools voor. Naast dat het team energiek en gezellig is, wordt er ook hard gewerkt om met zijn allen mooie resultaten te behalen. Hierom zat ik bij Java Professionals meteen op mijn plek, langs de zijlijn staan en roepen is namelijk niet mijn stijl.

Puck

Puck Pieterse

Werkzaam als Resource Consultant

Ik ben Puck Pieterse, 21 jaar oud en werkzaam als Resource Consultant bij Java Professionals. Momenteel ben ik vierde jaars bachelor studente International Studies, waarbij ik me specialiseer in het continent Afrika. Ik ben altijd ontzettend nieuwsgierig geweest naar wat mensen beweegt en inspireert en deze functie sluit hier perfect op aan. Om naast mijn theoretische studie praktijk ervaring op te doen is voor mij heel waardevol en motiveert mij om elke werkdag nieuwe geschikte kandidaten te zoeken. “Work hard, play hard” is een motto de perfect aansluit bij de mentaliteit van NGage als bedrijf en mij als persoon, een perfecte match dus!