Over Java Professionals

Java Professionals is een werving en selectiebureau, gespecialiseerd in het verlenen van recruitmentdiensten op het gebied van Java. Voor elke java developer hebben wij uiteenlopende mogelijkheden voor een leuke carrière! Onze samenwerking beperkt zich tot bedrijven die zich bezig houden met het programmeren in Java. Hierdoor kunnen wij voor goede Java programmeurs de meest geschikte functie vinden die echt bij hen past. Klanten kunnen er bovendien op vertrouwen dat Java Professionals alleen de beste gekwalificeerde Java engineer aanbiedt.

Voor Java Professionals is contact met de klant en Java ontwikkelaar heel belangrijk. Alleen hierdoor kan de juiste link tussen een bedrijf en Java expert worden gelegd. Doordat wij toegewijde specialisten in huis hebben zorgen wij voor een passende en persoonlijke ondersteuning in de bemiddeling tussen bedrijven en kandidaten. Voor meer informatie omtrent de beste Java consultant kunt u altijd contact opnemen met een van onze enthousiaste teamleden.

Gespecialiseerd in Java vacatures

Wij richten ons puur en alleen op Java en zijn hierdoor volledig op de hoogte van alle markttechnische ontwikkelingen.

Persoonlijke aandacht op individueel niveau

Doormiddel van persoonlijke aandacht voor klanten en kandidaten weten wij exact wat onze klanten zoeken.

De juiste mix van kennis en ervaring

Intern worden er trainingen gegeven en cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de continu wisselende markt.

Betrokken en intuïtief

Wij gaan voor een langdurige relatie door te luisteren naar de wensen van klant/kandidaat en daar met intuïtie op in te spelen.

Ons java team

Met kennis van de Java markt werken onze gemotiveerde en ervaren recruiters en resourcers aan de juiste match tussen bedrijf en java developer.

Maurice Rummens

Recruitment Consultant (verantwoordelijk voor Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Zuid-Holland en Utrecht)

Vanuit de opleiding Human Resource Management ben ik in de wereld van recruitment gerold. Waarom bij Java Professionals? Die keuze was simpel! Ik krijg hier als Recruiter de kans om een kandidaat goed te leren kennen. Dat is wat mij betreft een must om iemands behoeftes en ambities in kaart te brengen. En waarom binnen de IT? IT’ers zijn open en vriendelijke mensen met een goed stel hersens. Hen verrassen met de droombaan waarvan zij amper wisten dat deze bestond maakt mijn werk leuk en uitdagend!

David de Boers

Recruitment Consultant (Verantwoordelijk voor Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland en Noord-Holland)

Al vanaf mijn jonge jaren was ik geïnteresseerd in technologie. Toch besloot ik deze interesse niet direct verder te ontwikkelen. Ik begon als teamleider binnen de supermarktwereld en ben me vervolgens gaan richten op de menselijke psychologie door de opleiding Maatschappelijk werk en Dienstverlening te volgen aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb geruim een jaar werkervaring opgedaan binnen de psychologische kant van de sector en hierdoor ontwikkelde ik skills om innerlijke drijfveren bij mezelf en anderen te herkennen. Dit komt bij mijn huidige baan als Recruiter goed van pas. Mijn interesse voor technologie, het voeren van ontwikkelingsgerichte gesprekken en analyseren van innerlijke drijfveren komen hier samen. Ik sta graag naast mensen bij het maken van de volgende stap in hun ontwikkeling!

Romy Wemer

Resource Consultant

Ik ben Romy Wemer en momenteel studeer ik Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Toen ik op zoek was naar een uitdagende bijbaan die goed met mijn studie te combineren viel, stuitte ik via een oud-klasgenootje op een vacature van Java Professionals. Ik streef er in mijn werk naar om toffe wervende vacatures te schrijven en natuurlijk om goede kandidaten te vinden. Java Professionals is een dynamisch bedrijf dat mij alle tools biedt om mijn werk goed te doen. Naast dat het team energiek en gezellig is, wordt er ook hard gewerkt om met elkaar mooie resultaten te behalen. Ik zat hier vanaf de eerste minuut al op mijn plek, want langs de zijlijn staan en roepen is niet mijn stijl.

Puck Pieterse

Werkzaam als Resource Consultant

Ik ben Puck Pieterse en werkzaam als Resource Consultant bij Java Professionals. Momenteel ben ik vierdejaars bachelor studente International Studies, waarbij ik me specialiseer in het continent Afrika. Ik ben altijd ontzettend nieuwsgierig geweest naar wat mensen beweegt en inspireert en deze functie sluit hier perfect op aan. Om naast mijn theoretische studie ook praktijkervaring op te doen is voor mij heel waardevol. Het motiveert mij om elke werkdag nieuwe geschikte kandidaten te zoeken. “Work hard, play hard” is een motto dat perfect aansluit bij de mentaliteit van Java Professionals als bedrijf en mij als persoon, een perfecte match dus!

Chantal Zwarthoed

werkzaam als Recruitment Manager

Hi! Ik ben Chantal. Na 6 jaar als Recruitment Consultant te hebben gewerkt ben ik sinds midden 2021 in de nieuwe rol van Recruitment Manager getreden. In mijn tijd als Recruiter heb ik leuke relaties opgebouwd en vele klanten en kandidaten blij gemaakt. als Recruitment Manager zorg ik er voor dat onze nieuwe collega’s het recruitment vak goed onder de knie krijgen en bovenal net zo veel plezier beleven aan het werk als ik!

Josiene & Jessica

Werkzaam als Office Managers

Samen zijn wij actief als Office Managers bij Java Professionals en zorgen wij ervoor dat alles achter de schermen en op financieel vlak goed verloopt.

Wij zoeken versterking

Bekijk ons vacatureaanbod