Over Java Professionals


Java Professionals is een werving en selectiebureau, gespecialiseerd in het verlenen van recruitmentdiensten op het gebied van Java. Voor elke java developer hebben wij uiteenlopende mogelijkheden voor een leuke carrière! Onze samenwerking beperkt zich tot bedrijven die zich bezig houden met het programmeren in Java. Hierdoor kunnen wij voor goede Java programmeurs de meest geschikte functie vinden die echt bij hen past. Klanten kunnen er bovendien op vertrouwen dat Java Professionals alleen de beste gekwalificeerde Java engineer aanbiedt.

Voor Java Professionals is contact met de klant en Java ontwikkelaar heel belangrijk. Alleen hierdoor kan de juiste link tussen een bedrijf en Java expert worden gelegd. Doordat wij toegewijde specialisten in huis hebben zorgen wij voor een passende en persoonlijke ondersteuning in de bemiddeling tussen bedrijven en kandidaten. Voor meer informatie omtrent de beste Java consultant kunt u altijd contact opnemen met een van onze enthousiaste teamleden.

Gespecialiseerd in
Java vacatures

Wij richten ons puur en alleen op Java en zijn hierdoor volledig op de hoogte van alle markttechnische ontwikkelingen.

Persoonlijke aandacht op individueel niveau

Doormiddel van persoonlijke aandacht voor klanten en kandidaten weten wij exact wat onze klanten zoeken.

De juiste mix van kennis en ervaring

Intern worden er trainingen gegeven en cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de continu wisselende markt.

Betrokken en
intuïtief

Wij gaan voor een langdurige relatie door te luisteren naar de wensen van klant/kandidaat en daar met intuïtie op in te spelen.

Ons team


Bas

Bas Koppes

Talent Officer

Jarenlang heb ik als Recruitment Consultant mensen de oren van het hoofd gekletst. Nooit doelloos en veelal met het beoogde resultaat. Op een persoonlijke, transparante en oprechte manier heb ik developers en bedrijven samen gebracht. Als Talent Coach deel ik mijn kennis en ervaring met onze recruiters om ze bij te staan in hun eigen ontwikkeling. Wees niet bang dat ze meer gaan praten, dit doen ze alleen wanneer dit onze dienstverlening richting jou ten goede komt!

Roy

Roy Out

Verantwoordelijk voor de provincies: Noord-Holland, Utrecht en Flevoland

Na het behalen van mijn Bachelor Sport, Management & Ondernemen ben ik aan de slag gegaan als Recruitment Consultant bij Java Professionals. Het werken met mensen heeft mij altijd getrokken. Zo ben ik tijdens mijn studie Fitnessinstructeur geweest, heb ik stage gelopen bij F.C Volendam en heb ik in Kenia gezeten voor een Sports development project for youth vanuit de organisatie Pamoya Kenya in samenwerking met A-Step.

Ik maak deel uit van het leuke team van Java Professionals en ben verantwoordelijk voor het noorden van Nederland. Samen hard werken, fijne collega’s, en een prettige werksfeer zorgen ervoor dat ik mijn rol als Recruitment Consultant elke dag met veel plezier uitvoer. De veelzijdigheid en het gevarieerde werk maakt het dat iedere dag weer een nieuwe uitdaging is. Mijn streven is het om iedere Java ontwikkelaar in deze regio te helpen in de zoektocht naar zijn ideale baan!

Maurice

Maurice Rummens

Verantwoordelijk voor de provincies: Noord-Brabant, Zuid-Holland, Limburg en Zeeland

Vanuit de opleiding Human Resource Management ben ik in de recruitment gerold. De keuze voor mij om aan de slag te gaan bij Java Professionals was voor mij simpel. Als recruiter krijg ik hier echt de tijd om een kandidaat goed te leren kennen. Deze tijd is nodig om iemands behoefte in kaart te brengen en om scherp te krijgen waar iemand nog in kan groeien. Naast het dynamische en fijne team waar ik in werk heb je binnen de IT ook te maken met fijne kandidaten om mee samen te werken. IT’ers zijn open en vriendelijke mensen met een goed stel hersens. Het verassen van hen met de droombaan waarvan zij amper wisten dat deze bestond maakt mijn werk leuk en uitdagend.

Jennifer

Jennifer Palmieri

Werkzaam als Resourcer

Mijn naam is Jennifer en ik ben naast mijn Master Beleid, Communicatie en Organisatie werkzaam als Resource Consultant bij Java Professionals. Van kleins af aan ben ik al geïnteresseerd in de IT doordat mijn vader apps, games en websites ontwikkelt. Met een tweede Dan in karate hou ik van uitdagingen en van hard werken. Toen ik zocht naar een uitdagende baan waarin ik mijzelf kon ontwikkelen kwam Java Professionals direct naar voren. Als Resource Consultant ben ik continu op zoek naar goede en enthousiaste kandidaten. Ik streef ernaar om iedere kandidaat goed te leren kennen, waarbij ik op zoek na naar een persoonlijke klik. Mijn energie haal ik uit de goede gesprekken, de enthousiaste kandidaten en natuurlijk de gezelligheid op kantoor!

David

David de Boers

Verantwoordelijk voor de provincies: Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel en Gelderland

Al vanaf mijn jonge jaren was ik geïnteresseerd in technologie. Toch besloot ik destijds mijn interesse niet verder te ontwikkelen in een beroep. Ik besloot om me eerst te gaan ontwikkelen tot een teamleider binnen de supermarktwereld. Dit bracht mij de vaardigheden die ik nodig had om constructieve gesprekken met mensen te voeren en dit om te zetten in acties. Na mijn carrière in de supermarkt ben ik me gaan richten op de menselijke psychologie door de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening te volgen aan de Hogeschool van Amsterdam en heb ik geruim een jaar werkervaring opgedaan. Door de zorg en daarbij de sterk psychologische kant van het werk ontwikkelde ik de competenties om innerlijke drijfveren bij mezelf en anderen te kunnen herkennen.

In mijn huidige werk als Recruitment Consultant bij Java Professionals kan ik een perfecte combinatie maken tussen mijn interesse voor technologie, het voeren van constructieve en ontwikkelingsgerichte gesprekken en het analyseren van innerlijke drijfveren. Ik ben dan ook erg geïnteresseerd in mijn medemens en wat zij nodig hebben om de volgende stap in hun ontwikkeling te kunnen maken. Ik zorg graag voor verbinding tussen mensen, sta dan ook graag naast mensen en weet ik van aanpakken.