Hoe is onze service?

Schrijf een review over ons!

Developers Werkgevers

Dankzij Java Professionals heb ik een leuke nieuwe baan gevonden. De communicatie met Maurice verliep vlot en helder. Er werd goed naar me geluisterd. Al heel snel had ik twee gesprekken voor functies die ook echt goed bij mij aansloten.

Mijn ervaring met Java Professionals was zeer positief. Bij elk gesprek had ik het idee dat er goed naar mij werd geluisterd en dat mijn persoonlijke wensen werden gehoord en meegenomen in het zoeken van een baan. De opties die mij werden aangeboden pasten ook goed bij mijn interesses en wensen. De sfeer was altijd vriendelijk en ook stond men altijd voor mij klaar om me te begeleiden in het proces en vragen te beantwoorden. Ik zou Java Professionals zeker aanbevelen aan toekomstige baan zoekende vrienden en familie!

Langzame start, daverende finish. In het begin was ik skeptisch, maar mijn recruiter (Maurice) wist binnen een zeer korte tijd een match te vinden tussen mijn huidige werkgever en mij.

De recruiter was ook netjes, beleefd en professioneel. Ik ervaarde geen opdringerigheid. Of “addertje onder het gras”. Een fijne ervaring gehad!

Na een intake waar mijn profiel en persoonlijke wensen aan bod kwamen, heeft mijn contactpersoon van Java Professionals kennismakingsgesprekken bij verschillende organisaties voor me geregeld. Hij zorgde voor achtergrond informatie en tips voor tijdens de gesprekken en na afloop kreeg ik feedback. Dankzij de goede interactie met hem, heb ik een leuke nieuwe uitdaging gevonden.

Zoek je een recruiter, die echt naar je luistert en zijn best doet om samen met jou te werken aan je recruitment uitdagingen, dan heb je aan David een topper. Het fijn is ook dat hij je regelmatig update en inzicht geeft in de voortgang.

Mijn contactpersoon van Java profesional hield rekening met mijn specifieke wensen en heeft goed werk verricht om een passende baan te vinden. Als ik een vraag heb, kan ik altijd verwachten dat ze snel antwoord geven. Ze zijn professioneel en transparant. Ik ben zeer tevreden over de service van Java profesional.

Erg goed en actief geholpen waardoor ik binnen no-time aan een nieuwe uitdaging kon beginnen!

Verder gaan ze echt op zoek naar een perfecte match voor jou op basis van jouw profiel en eventuele wensen. Super fijn!

Absoluut een fijne samenwerking. Ik voelde me zeer persoonlijk behandeld en er werd oprecht geluisterd naar mijn wensen, wat geresulteerd heeft in een superleuke baan voor mij.

Erg prettige en toegankelijke organisatie

Java Professionals heeft snel een passende baan bij een leuke werkgever voor me gevonden. Mijn contactpersoon bij Java Professionals heeft goed geluisterd naar mijn wensen en gaf altijd heldere feedback.

Helder en fijne prettige communicatie

Heel fijn, goed en eerlijk geholpen.

Binnen een paar weken ben ik geholpen aan een een nieuwe baan. Hierbij kreeg ik tips voor hoe ik zo goed mogelijk de gesprekken kon doorkomen. Behalve dat werd er ook altijd geluisterd naar mijn wensen en maaktr hij altijd tijd voor de vragen die ik had.

Snel en professioneel aan een leuke baan geholpen.

Zeker gericht op de ontwikkelaar. Wat die als toekomst visie heeft en wat voor soort bedrijven bij die personelijk visie passen. En daarbij zoeken ze vervolgens passende bedrijven.

fijn contact. Open en transparant

Prettige samenwerking