Hoe is onze service?

Schrijf een review over ons!

Developers Werkgevers

Mijn contactpersoon van Java profesional hield rekening met mijn specifieke wensen en heeft goed werk verricht om een passende baan te vinden. Als ik een vraag heb, kan ik altijd verwachten dat ze snel antwoord geven. Ze zijn professioneel en transparant. Ik ben zeer tevreden over de service van Java profesional.

Erg goed en actief geholpen waardoor ik binnen no-time aan een nieuwe uitdaging kon beginnen!

Verder gaan ze echt op zoek naar een perfecte match voor jou op basis van jouw profiel en eventuele wensen. Super fijn!

Absoluut een fijne samenwerking. Ik voelde me zeer persoonlijk behandeld en er werd oprecht geluisterd naar mijn wensen, wat geresulteerd heeft in een superleuke baan voor mij.

Erg prettige en toegankelijke organisatie

Java Professionals heeft snel een passende baan bij een leuke werkgever voor me gevonden. Mijn contactpersoon bij Java Professionals heeft goed geluisterd naar mijn wensen en gaf altijd heldere feedback.

Helder en fijne prettige communicatie

Heel fijn, goed en eerlijk geholpen.

Binnen een paar weken ben ik geholpen aan een een nieuwe baan. Hierbij kreeg ik tips voor hoe ik zo goed mogelijk de gesprekken kon doorkomen. Behalve dat werd er ook altijd geluisterd naar mijn wensen en maaktr hij altijd tijd voor de vragen die ik had.

Snel en professioneel aan een leuke baan geholpen.

Zeker gericht op de ontwikkelaar. Wat die als toekomst visie heeft en wat voor soort bedrijven bij die personelijk visie passen. En daarbij zoeken ze vervolgens passende bedrijven.

fijn contact. Open en transparant

Prettige samenwerking