Hoe is onze service?

Schrijf een review over ons!

Developers Werkgevers

Jim kwam met een vacature die ik zelf niet gevonden zou hebben en die ik bij een eerste lezing waarschijnlijk afgewezen zou hebben. Achter de vacature bleek een heel interessante uitdaging te liggen met name op de iets langere termijn. Jim heeft de gesprekken georganiseerd. Hij heeft mij voor en na ieder gesprek met de werkgever geholpen met het effectiever onder woorden brengen van mijn wensen en vragen. Gedurende het hele proces werd ik persoonlijk begeleid en begrepen. Dit was een uitstekende ervaring.

Als een ervaren Java developer op zoek naar nieuwe uitdagingen, was mijn ervaring met java-developers uitzonderlijk positief. Vanaf het eerste contact voelde ik me ondersteund en begrepen. Een aspect dat echt opviel, was de responsiviteit en hulpvaardigheid van Jim Duinmaijer. Hij was altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en bood nuttige inzichten en adviezen die aansloten bij mijn carrièredoelen.

Wat ik echt waardeerde was de persoonlijke benadering. Het voelde niet als een standaard recruitmentproces; Jim nam de tijd om mijn vaardigheden, ervaringen en ambities te begrijpen. Dit maakte het zoeken naar een passende functie veel effectiever en efficiënter. Dankzij zijn uitgebreide kennis van de Java-wereld en zijn uitstekende netwerk, kon hij me in contact brengen met topbedrijven die precies zochten wat ik te bieden had.

Bovendien was de communicatie met java-developers altijd helder en transparant. Ik werd regelmatig geüpdatet over de voortgang en mogelijke kansen. Dit gaf mij veel vertrouwen en zekerheid gedurende het hele proces.

Kortom, mijn ervaring met java-developers en in het bijzonder met Jim Duinmaijer was zeer positief. Ik zou hun diensten zeker aanbevelen aan elke Java developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Hun deskundigheid, persoonlijke aanpak en toewijding aan succes maken hen een uitstekende partner in de carrièreontwikkeling.

Prima contact en succesvol geholpen aan een nieuwe baan

Zeer goede begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan.

Het proces ging vlot, alles voelde fijn en er werd rekening gehouden met wensen. Daarnaast was de recruitment consultant constant bereikbaar voor eventuele vragen of updates.

De recruiter (David) die mij heeft geholpen had het best met mij voor en heeft het meeste eruit weten te halen bij het bedrijf waar ik uiteindelijk ga werken. Hij was altijd bereikbaar, open en eerlijk

Ik ben in contact gekomen met een recruiter (David) van Java Professionals via LinkedIn. Zijn bericht viel tussen de vele recruiters meteen op doordat er gekeken werd naar mijn hele profiel en er concrete voorbeelden werden genoemd van potentiële partners met projecten die aansloten op mijn interesses. Na een aangenaam telefoongesprek werd ik in contact gebracht met twee partners waarbij de eerste meteen een schot in de roos was. David hield ook na mijn gesprekken met de partners contact wat mij de indruk gaf dat hij betrokken was. Ik ben David en Java Professionals erg dankbaar voor het soepele en snelle proces om mij aan mijn eerste baan te helpen.

Zeer goed. Er zijn mij duidelijke vragen gesteld over wat ik zoek in een baan, en aan de hand daarvan zijn er meerdere bedrijven gesuggereerd. Met een paar van deze bedrijven zijn gesprekken geweest, en daar is ook een baan uit voort gekomen.

Fijne samenwerking waar goed wordt geluisterd naar elkaars wensen.

Hielp mij erg fijn met het vinden van de juiste baan. Lieten mij vrij om mijn eigen keuzes te maken zonder hun kijk op dingen te pushen en geeft goed advies.

Een tijdje terug ben ik in contact gekomen met Maurice Rummens van Java Professionals. Mijn gesprekken met hem waren zeer aangenaam. Altijd begripvol ten aanzien van zowel de developer als de vertegenwoordiger van het bedrijf, probeert Maurice een brug te slaan tussen beiden. Een ware bemiddelaar. Topkerel!

Het grappige van het verhaal is het volgende.
Ik reageerde op 1 van de vacaturen geplaatst door dit bedrijf, maar zag dat ik geen land van afkomst kon kiezen.
Ik heb toen maar gewoon Suriname ingetypt en kreeg een bevestiging sollicitatie mail van Maurice, waarop ik reageerde met de vraag als het alleen voor ingezetenen van Nederland geldig is.
Maurice gaf aan dat het werkelijk zo is, maar dat hij en David wel naar opties kunnen zoeken die een IND-status kunnen verlenen.
Nu haast 2 maanden verder ben ik in aanmerking voor een nieuwe baan.
Ik ben Maurice en David heel erg dankbaar voor hun inzet en uiteraard zal ik ze ook persoonlijk bedanken.

Geweldige ervaring. Er werd goed geluisterd naar mij, mijn behoefte en wensen. Ook is mij heel veel werk uit handen genomen.

Mijn recruiter heeft ontzettend zijn best gedaan, na een uitgebreid gesprek over de richting van mijn loopbaan zijn we op zoek gegaan. Daarbij hebben we ons zeker niet beperkt tot Java gerelateerd werk, dat was ook niet per se mijn voorkeur of specialisme. Via hem hebben we een aantal bedrijven gevonden die ik zelf niet gevonden zou hebben en dat heeft een aantal malen geleid tot leuke gesprekken. Daarnaast was er ook altijd ruimte in mijn gesprekken met de recruiter voor mijn situatie of hoe ik me voeldde als een gesprek toch niet leidde tot het gewenste resultaat. Dat ik mijn nieuwe baan uiteindelijk via een andere route heb gevonden doet niets af aan de energie en steun die Java Professionals in de zoektocht heeft gestopt.

Zeer positief: mijn contactpersoon was vriendelijk, professioneel en helder in communiceren. Ik ben blij met het aanbod die ik via Java Professionals heb gekregen.

Prima, alles werd geregeld

Alle Complimenten voor Cindy.
Zij heeft het hele proces vlekkeloos en fijn laten verlopen.
Zij heeft goed geluisterd naar hoe mijn situatie eruit ziet en wat mijn wensen zijn en heeft daarbij een aantal geschikte bedrijven gevonden waar ik vervolgens een sollicitatieprocedure mee in ben gegaan. ook hierbij schakelde ik met Cindy over hoe de gesprekken zijn gegaan en wat mijn verwachtingen zijn voor een vervolg.

Hieruit echt de perfecte match gevonden! Echt super happy mee!
Alle communicatie met de bedrijven verliep via Cindy, wat ik ook enorm fijn vond.

heel goed geholpen en goed contact houdend

Absoluut super

Alleen telefonisch contact gehad, maar wel professioneel geholpen. Trigger om te reageren was persoonlijke benadering in het eerste contact.

Origineel had ik als starter in de arbeidsmarkt een negatief beeld van recruiters, op linkedin was mijn ervaring voornamelijk automatische berichten.

Maurice van Java Professionals heeft mijn mening daarin veranderd. Hij dacht goed mee met wat bij mij zou passen en gaf goede feedback na interviews. Hierin blijkt dan maar weer dat een goede recruiter je echt verder kan helpen!

Prettige samenwerking met Maurice op zoek naar een leuke nieuwe baan voor mij. Aandacht voor mijn behoeftes, en transparant over wat we voor elkaar konden betekenen.

Komen met goede opdrachten, maar worden opdringerig op het moment dat je een aanbieding krijgt.

Verstand van zaken en goede verbindingen met de markt. Binnen twee weken een nieuwe baan weten te regelen!

Positief

Dankzij Java Professionals heb ik een leuke nieuwe baan gevonden. De communicatie met Maurice verliep vlot en helder. Er werd goed naar me geluisterd. Al heel snel had ik twee gesprekken voor functies die ook echt goed bij mij aansloten.

Mijn ervaring met Java Professionals was zeer positief. Bij elk gesprek had ik het idee dat er goed naar mij werd geluisterd en dat mijn persoonlijke wensen werden gehoord en meegenomen in het zoeken van een baan. De opties die mij werden aangeboden pasten ook goed bij mijn interesses en wensen. De sfeer was altijd vriendelijk en ook stond men altijd voor mij klaar om me te begeleiden in het proces en vragen te beantwoorden. Ik zou Java Professionals zeker aanbevelen aan toekomstige baan zoekende vrienden en familie!

Langzame start, daverende finish. In het begin was ik skeptisch, maar mijn recruiter (Maurice) wist binnen een zeer korte tijd een match te vinden tussen mijn huidige werkgever en mij.

De recruiter was ook netjes, beleefd en professioneel. Ik ervaarde geen opdringerigheid. Of “addertje onder het gras”. Een fijne ervaring gehad!

Na een intake waar mijn profiel en persoonlijke wensen aan bod kwamen, heeft mijn contactpersoon van Java Professionals kennismakingsgesprekken bij verschillende organisaties voor me geregeld. Hij zorgde voor achtergrond informatie en tips voor tijdens de gesprekken en na afloop kreeg ik feedback. Dankzij de goede interactie met hem, heb ik een leuke nieuwe uitdaging gevonden.

Zoek je een recruiter, die echt naar je luistert en zijn best doet om samen met jou te werken aan je recruitment uitdagingen, dan heb je aan David een topper. Het fijn is ook dat hij je regelmatig update en inzicht geeft in de voortgang.

Mijn contactpersoon van Java profesional hield rekening met mijn specifieke wensen en heeft goed werk verricht om een passende baan te vinden. Als ik een vraag heb, kan ik altijd verwachten dat ze snel antwoord geven. Ze zijn professioneel en transparant. Ik ben zeer tevreden over de service van Java profesional.

Erg goed en actief geholpen waardoor ik binnen no-time aan een nieuwe uitdaging kon beginnen!

Verder gaan ze echt op zoek naar een perfecte match voor jou op basis van jouw profiel en eventuele wensen. Super fijn!

Absoluut een fijne samenwerking. Ik voelde me zeer persoonlijk behandeld en er werd oprecht geluisterd naar mijn wensen, wat geresulteerd heeft in een superleuke baan voor mij.

Erg prettige en toegankelijke organisatie

Zeker gericht op de ontwikkelaar. Wat die als toekomst visie heeft en wat voor soort bedrijven bij die personelijk visie passen. En daarbij zoeken ze vervolgens passende bedrijven.

Snel en professioneel aan een leuke baan geholpen.

Binnen een paar weken ben ik geholpen aan een een nieuwe baan. Hierbij kreeg ik tips voor hoe ik zo goed mogelijk de gesprekken kon doorkomen. Behalve dat werd er ook altijd geluisterd naar mijn wensen en maaktr hij altijd tijd voor de vragen die ik had.

Heel fijn, goed en eerlijk geholpen.

Helder en fijne prettige communicatie

Java Professionals heeft snel een passende baan bij een leuke werkgever voor me gevonden. Mijn contactpersoon bij Java Professionals heeft goed geluisterd naar mijn wensen en gaf altijd heldere feedback.

fijn contact. Open en transparant

Prettige samenwerking