Verbeter je skills door een masterclass!


De toegevoegde waarde van een masterclass: dat is echt ideaal als je beter wilt programmeren.

Masterclasses zijn goed voor je vaardigheden in programmeren!

Een masterclass behoort tot een functie. Op het moment dat je een start maakt met je Masterclass ben je verzekerd van een baan. Maar wat voor voordelen heb je bij het volgen van masterclasses? Het vergroot jouw kansen op een nieuwe functie, het verbreedt jouw kennis en maakt je aantrekkelijk voor anderen. Je kennis groeit en daar willen anderen van meeprofiteren. Je zou kunnen zeggen dat je door masterclasses te volgen waardevoller wordt als developer. Helemaal als je net begint in dit prachtige vak! Je volgt trainingen, seminars, behaalt certificeringen om zo een te bouwen aan een flinke dosis kennis. Masterclasses zijn eigenlijk specifiek gericht op schoolverlaters.

Hoe ziet een masterclass eruit?

Het een intensief trainingstraject om beter in je vak te worden. Het draait veelal om kennis, theorie en praktijk. Het kan verschillen van een dag tot aan een traject van een aantal weken of maanden. Je begint met een masterclass waarbij je uiteindelijk in dienst bent van het bedrijf. Je zult dan direct alles leren wat belangrijk is. Je leert meer over Frameworks zoals Spring, Junit, Mockito en Gradle. Maar ook leer je meer over beveiliging en de kwaliteit van de code. Als je het hele traject hebt doorlopen, sluit je dit af met het behalen van certificaten.

Gevolgen van het volgen van masterclasses

De gevolgen die jij ondervindt van het volgen van een masterclass zijn groot. Je bent belangrijker voor een bedrijf. Het bedrijf investeert namelijk in jou. Je vaardigheden worden letterlijk onderschreven door de behaalde (internationale) certificaten en jouw beheersing van frameworks. Bovendien maak jij je sterker op de arbeidsmarkt. Je leert namelijk van de meesters in jouw vakgebied. Leren programmeren aan de hand van een masterclass is waardevol voor jou en iedereen die met jouw werk te maken heeft!
Wij hebben kandidaten geworven voor CGI en Quintor. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag wat de mogelijkheden voor jou zijn!F