Trading Developer


Introductie

Ben jij een ervaren Developer die interesse en ervaring heeft binnen een handelsomgeving/finance? Check dan snel deze vacature en wie weet wordt dit wel jouw toekomstige nieuwe baan!

Organisatie

Bij deze start-up draait alles om finance. Het is dan ook geen verrassing dat ze software ontwikkelen om financiën gemakkelijker te maken. Een van de toepassingen is een platform waarop professionals hun strategieën en methoden delen. Op deze manier worden termen zoals beleggen, koersen, aandelen en assetmarkten toegankelijker voor particulieren en starters. Hier wordt aan gewerkt vanaf een modern kantoor in het centrum van Haarlem. Binnen het ambitieuze team heeft iedereen hetzelfde doel: omdat ze erin geloven dat technologie beter handel kan bedrijven dan mensen willen ze dit op de kaart zetten.

Deze financiële, maar informele start-up, heeft een app ontwikkeld die beleggen toegankelijker, makkelijker en overzichtelijker maakt. Beleggen, koersen, aandelen activamarkten: het klinkt allemaal ingewikkeld en veel mensen vinden het moeilijk. Deze onderneming bedacht een manier om dit toegankelijker te maken, namelijk de app. Het is een innovatief open handelsplatform, gebaseerd op automatische handelsstrategieën en machine learning.

Functie

Onze klant is op zoek naar een Trading Developer om de frontoffice en backoffice te ondersteunen bij het ontwikkelen en verbeteren van (reken) tools, die zijn geschreven in Python en C ++. Je wordt onderdeel van het Research & Development-team en werkt nauw samen met de Trading desk en Bot makers op hun platform. Het belangrijkste doel van deze rol is om handelaren in staat te stellen efficiënter te werken, met verbeterde front-end en back-end tools. Je speelt een belangrijke rol bij het produceren van UI van topkwaliteit, het verbeteren van de interactie tussen de handelaren en de modellen en de datavisualisatie.

Als Developer bij deze onderneming zul je Python (Dash) en C ++ gebruiken om de bruikbaarheid en functie van hun tools te verbeteren en zul je de intern gebouwde tools herontwerpen. Daarnaast zul je proactief nadenken over hoe zij hun platform voor hun handelsgemeenschap verder kunnen verbeteren. Ook zul je je bezighouden met het maken van een documentatiehandleiding voor alle tools waarmee gewerkt wordt en houd je het versiebeheer up-to-date.

Naarmate het R & D-team groeit, kun je ook de kans krijgen om jongere teamleden te managen. Het is een zeer energiek en samenwerkend team waar persoonlijke ontwikkeling, onafhankelijkheid en focus op vakmanschap belangrijk zijn.

Functie-eisen

 • Je hebt bij voorkeur een Master afgerond in een kwantitatief veld (wiskunde/econometrie etc.);
 • Je hebt kennis van en ervaring met C ++, Python (Dash) en Keras/Tensorflow;
 • Je hebt meer dan 2 jaar ervaring in een handelsomgeving;
 • Je hebt ervaring met kwantitatieve modellen, inclusief het werken met grote en incomplete data;
 • Je hebt een proactieve aanpak;
 • Je kunt goed omgaan met conflicten;
 • Je bent een teamspeler, die bijdraagt aan een coöperatieve werkomgeving.

Aanbod

 • Salaris dat, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, kan oplopen tot wel €7.000 per maand;
 • Goed pensioen;
 • 25 vakantiedagen;
 • Mogelijkheid tot remote werken;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Bonus op basis van je prestaties;
 • Wekelijkse lunch, borrels en andere uitjes.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.