Software Developers Young Professional Program


Introductie

Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en zoek jij een uitdaging om jezelf breed te oriënteren? Experimenteer jij graag met diverse programmeertalen en technieken? En wil je werken aan projecten binnen een High Tech domein, met oneindig ontwikkelingsmogelijkheden? Lees dan snel meer over het Young Professional Program!

Organisatie

Deze werkgever in Eindhoven werkt aan “high tech with human sense” projecten. Dat houdt in dat zij software ontwikkelen voor innovatieve technologieën die het leven van de mensen nu en in de toekomst verbetert. Het bijzondere aan deze ontwikkelingen is dat de mens hierin centraal staat. De organisatie richt zich op software ontwikkelingen in de Low level, Middleware en Front-end. Alle software oplossingen worden compleet geleverd: het begint bij een idee en het wordt geleverd als een volledig werkend en innovatief product!

Binnen deze organisatie kun jij je over veel verschillede projecten buigen. Of het nu gaat om apps ontwikkelen voor een tandenborstel die laat zien hoe goed jij je tanden poetst, connected robotstofzuigers, intelligente verlichtingssystemen, een app die gemaakte kilometers bijhoudt of een app die snelheidsadvies geeft om de doorstroming op de snelwegen te verbeteren. Je gaat alleen aan de slag met projecten waar jij in geïnteresseerd bent.

Inmiddels wordt er al 15 jaar gewerkt aan innovatieve software oplossingen. In die 15 jaar is het aantal medewerkers gegroeid naar 75 ambitieuze medewerkers. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn innovatie, creativiteit, integriteit en respect. Medewerkers die hier werken, zijn zeer gepassioneerd over de projecten waar zij aan werken. Die passie is ook terug te zien aan de projecten waar voor de lol aan wordt ontwikkelt op kantoor. Zo vliegen er regelmatig quadcopters rond, zijn er domotica systemen ontwikkeld en is er een smartwatch challenge geweest waarbij degene met de tofste oplossing zelf een smartwatch kreeg.

Functie

Binnen het Young Professionals Program krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen in een richting die bij jouw interesses en ambities passen. Het programma is taalonafhankelijk, zodat jij jezelf na Java bijvoorbeeld ook kan verdiepen in C#, Android, of C++. Dankzij het persoonlijke opleidingstraject zijn de mogelijkheden enorm.

De projecten waarin app development centraal staan, hebben allemaal een high tech karakter. Zo kun je aan de slag met app opdrachten voor Philips, ASML, TomTom maar ook voor middelgrote- en kleine bedrijven in Eindhoven. App ontwikkeling voor Smart connected devices, Big Data, Cloud oplossingen en meer passeren hier de revue.

In het eerste jaar werk je mee aan ongeveer twee projecten voor klanten. Dit combineer je door jezelf op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen en daarnaast werk je aan vakinhoudelijke competenties. Daarna ga jij je meer verdiepen in een door jou gekozen vakgebied. Ook dan blijf je werken aan persoonlijke ontwikkeling. Gedurende het opleidingstraject zul je begeleidt worden door een vakinhoudelijke coach en natuurlijk werk je tijdens de projecten samen met collega’s. Aan het einde van de rit mag jij jezelf volwaardig Software Engineer noemen!

Functie eisen

 • Een afgeronde HBO/WO Bachelor of Master in de richting van Informatica, Artificial Intelligence, Computer Science of andere technische studie;
 • Interesse en ervaring in high tech en software development;
 • Je bent ambitieus en hebt passie voor techniek ;
 • Je hebt basiskennis van Java, C#, C++ of software development;
 • Een creatieve mindset en de drive om een stapje extra te zetten dat leidt tot succes;
 • De wens om te werken aan technologie die direct invloed heeft op het dagelijks leven;
 • Communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen en een betrokken houding.

Aanbod

 • Goed salaris op basis van ervaring, opleiding en kennis;
 • Een individuele bonusregeling en collectieve winstuitreiking
 • Een pensioenregeling;
 • Een leaseauto of mobiliteitsbudget;
 • 28 vakantiedagen
 • Een ongelimiteerd opleidingsbudget;
 • Uitdagende en afwisselende projecten in en rondom Eindhoven;
 • Jaarlijks leuke uitjes en activiteiten.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via info@java-professionals.nl of bellen naar 020-8203666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.