Senior Java Developer Cybersecurity


Introductie

Kom jij meebouwen aan het all-in Platform van het snelst groeiende cybersecurity bedrijf van Nederland? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze klant is een snel groeiend cybersecurity bedrijf. Dit bedrijf is een fusie van drie organisaties. Momenteel hebben zij klanten van non-profit organisaties tot de maak industrie. Ze zijn niet alleen een aanbieder van cybersecurity in Nederland, maar ook daarbuiten. Het bedrijf is ontstaan doordat ondernemingen ieder met hun eigen specifieke kennis samen zijn gaan werken op het gebied van cybersecurity.

Functie

Het all-in platform van deze organisatie is als het ware een Netflix voor de klanten met cybersecurity. Eindgebruikers kiezen uit een menu en hier komt een bepaald flexibel abonnement bij kijken. Voor de klant wordt alles geregeld van advies tot service en wanneer er iets verandert dan schaalt de oplossing mee. Het platform opereert in de cloud. Er wordt gezorgd voor automatische detectie en preventie van cyberincidenten, te denken aan hacks, malware en virussen. Het product werkt vanuit het interne netwerk van de klant en beschermt het daarbinnen, maar biedt daarbuiten ook sensoren naar de buitenwereld vanuit de cloud. Momenteel is hun doel om technieken te implementeren waardoor het systeem zelflerend wordt.

Binnen de werkomgeving heerst een start-up gevoel, maar met een stabiele bodem. Het team leert elkaar steeds beter kennen en de gemiddelde leeftijd ligt rond de 35 jaar. Doordat ze elkaar beter leren kennen wordt er niet alleen meer kennis gedeeld, maar neemt de gezelligheid op de werkvloer ook toe!

Als Senior Java Developer werk en denk je mee aan een uiterst innovatief platform, waarmee er op grote schaal en in zeer korte tijd allerlei datastromen in real-time worden geanalyseerd. Je bouwt aan het product mee vanaf de conceptfase en participeert in het gehele verdere development proces. Daarnaast geef jij jouw inzichten en expertise mee in het team, waardoor je minder ervaren collega’s naar een hoger niveau kan helpen. Gebruikte stack is onder andere Java en state-of-art frameworks zoals Apache. Hiernaast zal je werken met microservices, statefull data en detectiemechanismen.

Wat betreft doorgroeimogelijkheden krijg je hier voldoende kansen! Het is een jonge organisatie en ze willen hun werknemers zichzelf zoveel mogelijk laten ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen. Je komt dan ook terecht in een leeromgeving waar men graag kennis deelt. Naast het feit dat het team hard werkt voor de beste kwaliteit gaat is er ook tijd voor de nodige gezelligheid. Zo zit iedereen tijdens de geheel verzorgde lunch gezellig met elkaar!

Lijkt het jou leuk om aan een Cybersecurity platform te werken en heb jij de nodige ervaring die wij zoeken? Wil jij in een gezellig team werken met een flexibele werkgever? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-eisen

 • Een afgeronde IT opleiding, bij voorkeur hbo of hoger;
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring als Java developer;
 • Je hebt ervaring met SCRUM en agile werken;
 • Iemand met kennis van Microservices;
 • Je bent communicatief vaardig, zelfstandig, en bereid om junioren op sleeptouw te nemen;
 • Je neemt veel initiatief en bent een out-going type.

Aanbod

 • Een salaris tot €6.000,- naar kennis en ervaring;
 • Benefitsbudget:
 • 25 vakantiedagen;
 • Volledig gedekt pensioen;
 • Auto van de zaak;
 • Je komt in een leeromgeving terecht, persoonlijke ontwikkeling staat voorop;
 • Telefoon en laptopvergoeding;
 • Een flexibel bedrijf met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • Een geheel verzorgde lunch met het gezellige en open team;
 • Het bedrijf heeft de ambitie om te groeien en jij kan dit dus ook!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.