Senior Android Developer voor Thuisbezorgd


Introductie

Ben jij een hardcore code schrijver en expert op Android gebied? Werk je graag samen en zou jij graag jouw bijdrage willen leveren in de voedselindustrie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Thuisbezorgd is opgericht in 2000 en binnen Nederland, Engeland en Duitsland marktleider in de online bezorgservice van voedsel. Verder zijn er vestigingen in Portugal, Frankrijk, Polen en zelfs Vietnam waar ze flink aan de weg timmeren om ook hier marktleider te worden. Daarnaast lanceren ze ook een aanverwante dienst die de volledige koeriersdienst op zich neemt waar ook een geheel eigen platform bij komt kijken. Sinds 2013 zijn ze van 50 naar 1000 man gegroeid en ze groeien nog steeds waardoor er wordt gezocht naar nieuwe collega’s om dit groeiproces door te zetten. Iedereen is welbekend met het concept van Thuisbezorgd, dat de nodige uitdagingen komen kijken bij een app met zoveel data en datastromen zal je dus ook snel duidelijk zijn. Mede hierdoor telt het IT-team ondertussen 80 man met locaties in Berlijn en Enschede. In Enschede zelf werken momenteel 50 programmeurs en ook zijn hier een aantal anderen afdelingen hier gevestigd. Met zoveel collega’s die rondlopen is er altijd wel iemand beschikbaar voor een leuk gesprek bij de koffieautomaat. Op kantoor in Enschede is voor iedereen ruimte voor inbreng en ontwikkeling. De bedrijfsstructuur is dus totaal niet hiërarchisch en vrij transparant. Tot slot wordt er gewerkt volgens de SCRUM/agile methode.

Functie

Als Senior Android Developer zorg jij voor het continue doorontwikkelen van het platform van Thuisbezorgd. Hiervoor werk je met de nieuwste technologieën op het gebied van apps en mobiele gadgets. Elke dag start je met het bekijken van het Crashlytics board, waarna je de dagstart hebt samen met de 1 of 2 collega(‘s) waar jij mee samen werkt. Ook heb je geregeld besprekingen met de Product Owner, Scrum Master en jouw Designer. Er wordt van je verwacht dat je collega’s helpt waar nodig. Tot slot sluit je af en toe aan bij een presentatie over bijvoorbeeld Android Architecture Components.

Voor deze functie is het van belang dat je specialist bent op Android gebied met voldoende Senioriteit. Kennis van verschillende architecturen gaat hiermee samen. Omdat het aantal online orders exponentieel stijgt moeten de app en database verbeterd worden. Dit wordt gerealiseerd met Android teams die werken in Java en Kotlin.

Om alle innovaties op een prettige en goede manier te kunnen integreren biedt Thuisbezorgd een hoge mate van vrijheid. Er zijn vrije inlooptijden tot 11:00 uur, het is mogelijk om structureel thuis te werken en je mag je eigen werkplek creëren. Er wordt praktisch nooit overgewerkt en collega’s gaan zeer informeel met elkaar om. Aangezien je deel uitmaakt van een ‘winning team’ is de sfeer er ook altijd goed en is er veel onderlinge betrokkenheid.

Wanneer je nieuwsgierig bent van aard en voorop loopt als het gaat om technologische ontwikkeling ga jij je hier helemaal op je plek voelen. Tilt jouw inbreng het platform naar een hoger niveau? Lees snel de voorwaarden en solliciteer direct!

Functie-eisen

 • Minimaal 6 jaar ervaring met Android development;
 • Je woont in de omgeving van Enschede;
 • Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Naast goede kennis en ervaring in Java en Kotlin is een goede basis van andere talen een dikke pre;
 • Je hebt ervaring met werken in een cross-functionele teams in een agile omgeving;
 • Je bent leergierig en houdt van uitdagingen;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels.

Aanbod

 • Een prima salaris dat bij je past en met je meegroeit;
 • De mogelijkheid om 32 uur per week te werken;
 • Een goede pensioenregeling (60/40);
 • Korting op de ziektekostenverzekering;
 • Kortingvouchers van Thuisbezorgd;
 • Mogelijkheid om mee te groeien met een internationaal bedrijf;
 • 25 vakantiedagen;
 • Mogelijkheid om in een groot, aansprekend bedrijf werkervaring op te doen;
 • Een hip en communicatief team.

Inlichtingen

Klinkt dit als de volgende stap in jouw carrière, of heb je vragen na het lezen van deze vacature? Laat dan van je horen door te reageren!

Sollicitatie

Druk op de onderstaande knop om je CV achter te laten. Voor meer informatie mag je altijd bellen naar: 020 8203 666.