Python Developer


Introductie

Zou jij willen werken aan de software van werelds grootste API Partner van Google? Vind jij het tof om helemaal in de wereld van online adverteren met behulp van data? Kan jij business en tech uitstekend naar elkaar vertalen? Weet jij als geen ander hoe je bepaalde functionaliteiten tot een top niveau kan brengen? Lees dan snel verder!

Organisatie

Dit bedrijf is zowel gevestigd in Den Bosch als in Rotterdam en richt zich op de automatisering van marketing. Dit doen zij door online adverteren te versimpelen. De softwareoplossingen die ze ontwikkelen dragen bij aan de prestaties van grote bedrijven zoals Hornbach, VidaXL en Bever. Inmiddels wordt de software door maar liefst honderden bedrijven gebruikt en dat maakt dat ze hard aan het groeiende zijn: zowel in klantenbestand als in de vele functionele mogelijkheden die er worden geboden. Om de processen nóg beter te laten verlopen, is dit toonaangevende bedrijf nu op zoek naar versterking van het development team.

Het team is ongeveer 30 man groot en bestaat uit gedreven developers, datascientisten, SEA specialisten en sales collega’s. Teamwork is belangrijk; het teamgevoel komt terug in de Gameroom: compleet uitgerust met Xbox, Wii, een pooltafel, tafeltennis en –voetbal. Daarnaast worden er trips georganiseerd voor in de boeken. Voorbeelden zijn reisjes naar Google HQ, de sneeuw en naar Ibiza. En niet te vergeten: de gezellige borrelavonden!

Functie

Het development team bestaat uit zeven developers, verdeeld over Rotterdam en Den Bosch. Collega’s van sales houden zich bezig met klantcontact, dus jij kunt je echt focussen op development. Als Python developer kom jij het team van developers, SEA specialisten en datascientisten versterken om samen te werken aan de doorontwikkeling van de software en het ontwikkelen van nieuwe features. Hierbij maak jij dus gebruik van Python. Verdere stack en tools die worden gebruikt zijn Symfony, Linux, MySQL en natuurlijk Google Ads API. Je hebt beschikking tot een database met meer dan 100 miljoen records (!). Verder test jij regelmatig de beste oplossingen en functionaliteiten die er ontwikkeld zijn. Samen ga je voor een uitmuntend resultaat, dus naast overleg met jouw collega developers spar je op z’n tijd met externe tech teams zoals die van Google. Je werkt met één van de top tien Google API’s, dit betekent dat er geregeld Google workshops bijgewoond worden om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor ben je steeds aan het werken met de nieuwste technieken en je werk is constant zichtbaar doordat je de advertenties terug ziet komen op Google.

Functie-eisen

 • HBO+ of universitair niveau;
 • Kennis van Python;
 • Ervaring met het opleveren van testbare code;
 • Kennis van GRPC;
 • Kennis van Docker is een pré.

Aanbod

 • Een boven-marktconform salaris;
 • Hardware naar keuze en een pensioenregeling;
 • Flexibele werktijden, begin tussen 8.00 en 9.30 uur;
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 12 bij te kopen;
 • Een vrij besteedbaar opleidingsbudget van maar liefst €2.000;
 • Een fijne werkplek naast Rotterdam CS of Den Bosch CS;
 • Te gekke trips met het team naar de Google HQ, de piste of Ibiza!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.