Python Developer HR-systemen


Organisatie

Onze klant is in 1997 opgericht door een toonaangevende speler op het gebied van Talent Assesment. Deze organisatie specialiseert zich dan ook in personeelszaken. Ze ontwikkelen online assesments en analyse tools om HR personeel dieper inzicht te bieden in een organisatie: Wie maakt het verschil? Waarom scoort het ene team beter als het andere? Op deze manier helpt dit bedrijf managers meer rendement te halen uit talent. Dit gebeurt niet alleen op individueel niveau, maar ook voor hele teams of afdelingen. De eigen R&D afdeling benut continue de laatste wetenschappelijke inzichten om met valide en vernieuwde instrumenten kennis over de kwaliteiten van personeel steeds breder in kaart te kunnen brengen.

Er wordt gewerkt voor opdrachtgevers die werken in verschillende branches, waarvan sommigen zelf internationaal opereren. Jaarlijks voeren hun meer als 300.000 assesments uit. Daarnaast waarderen de HR-mensen die dagelijks met de tool werken deze met een 9! Wil je werken bij een innovatieve organisatie en een bijdrage leveren aan de klanttevredenheid van onze corporate klanten? Dan is dit jouw baan!

Functie

Als developer bij deze organisatie ben je continue bezig met het nadenken over en uitvoeren van functionaliteiten voor het assesment platform. Dit platform is gloednieuw en kan dus nog het een en ander aan verbetering gebruiken. Op dit moment draait het op Python en Django, maar het bedrijf staat altijd open voor nieuwe ideeën en dus ook voor nieuwe technieken. Je bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Hierbij wordt je gestimuleerd bij te dragen aan de aspecten waarin jij jezelf wilt ontwikkelen.

Het team bestaat momenteel uit een Product Owner, een Architect, twee Developers, een Tester, een Content Manager en een UX-Designer. Er wordt gewerkt volgens Agile/SCRUM methodiek. Het team is internationaal en professioneel, maar daar wordt de sfeer op kantoor niet minder door. Een informele en flexibele omgeving is hier de standaard en er worden graag nieuwe dingen uit geprobeerd.

Overige stack: Java, React, Linux, MySQL, PostgreSQL, HTML5, GIT, AWS

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau en meerdere jaren ervaring als software ontwikkelaar;
 • Bereid om minimaal 3 dagen per week op kantoor in Amsterdam te werken;
 • Het is mooi meegenomen als je ervaring hebt met (een gedeelte van) de stack;
 • Je hebt een proactieve houding en vindt het geweldig om te ontwikkelen;
 • Je kant goed zelfstandig werken, maar werkt net zo graag in teamverband;
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste technologie;
 • Je gaat graag mee naar evenementen en bent bereid trainingen te volgen.

Aanbod

 • Een passend salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring;
 • 8% vakantie geld, 25 vrije dagen, reiskostenvergoeding en 100% pensioenregeling;
 • Een MacBook van de zaak met alle benodigde tools;
 • Flexibele werktijden, thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden;
 • Werken voor een platte organisatie met betrokken en sociale collega’s;
 • Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en training;
 • Boottripjes met een sloep van de zaak!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.