Ontwikkelen voor maatschappelijke zorg


Introductie

Wil jij graag bijdragen aan maatschappelijke zorg? Dan is dit mogelijke en vacature die jou zal aanspreken!

Organisatie

Onze klant, gevestigd in Woerden is een internationaal bedrijf dat al meer dan 20 jaar software ontwikkeld voor de zorg. Het bedrijf heeft vestigingen in Duitsland, België en Nederland en heeft meer dan 100 medewerkers verdeeld over deze landen. Toen de oprichter de vraag kreeg om een cliëntenregistratiesysteem te ontwikkelen wilde hij een systeem maken dat betrouwbaar en innovatief zou zijn. Eén ding was meteen zeker: als het systeem meerdere sectoren moest bedienen, dan moest het een flexibel systeem worden. Wat in 1997 begon als een vraag is uitgegroeid tot een cliëntregistratiesysteem waarmee ze marktleider zijn. Deze oplossingen worden gebruik in o.a. de jeugdzorg, maatschappelijke dienstverlening, welzijn, overheid, GGZ, GGD en maatschappelijke opvang & vrouwenopvang.

Vandaag de dag ondersteunt het bedrijf de werkzaamheden van meer dan 20.000 zorgverleners met het systeem. Hoewel de zorg draait om mensen, is het proces van betrouwbare cliëntenregistratie net zo belangrijk. Van dossiervorming tot het behandelplan en van de cloud tot aan de koppelingen, alles wordt bijgehouden in dit systeem. Zo draag je een mooi steentje bij binnen de gezondheidszorg en daarmee de maatschappij.

Het team in Woerden is een veelzijdig en bestaat uit meerdere disciplines. In totaal bestaan de twee development teams elk uit 6 developers. Dit betreft een frontender, een backender, een Fullstacker, een product owner en een scrum master. Hierdoor kom je terecht in een hecht team waar samenwerken centraal staat.

Functie

Ter uitbreiding van het team is onze klant op zoek naar een gedreven Fullstack Java developer, die niet op zijn mond is gevallen. Ze zoeken een werknemer waar ze mee kunnen sparren en die zelf met initiatieven komt. Deze initiatieven worden serieus opgepakt en er wordt gekeken of ze haalbaar zijn. Wanneer dit het geval is wordt het ook daadwerkelijk geïmplementeerd.

Op dit moment bestaat de technology stack voornamelijk uit Java en Spring Boot. Enige kennsi van Java is een eis en kennis van Angular is mooi meegenomen. Daarnaast werken ze ook met Docker, zijn ze recent overgestapt naar AWS en gaan ze binnenkort werken met het Axon Framework. Ze zijn dus volop in ontwikkeling, waar jij ook veel eigen inbreng in kunt leveren.

Jij hecht waarde aan een sterke teamspirit en je kan dus ook moeiteloos in teamverband werken. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het uitwerken, implementeren, testen, reviewen, documenteren en uitrollen van de zorgoplossingen. Je bent vanaf begin tot eind betrokken bij het gehele ontwikkel proces en krijgt op die manier de mogelijkheid om een maatschappelijke bijdrage te leveren. Voor deze functie is het bedrijf op zoek naar een ontwikkelaar die hands on mee kan werken en met het bedrijf mee kan sparren. Er is veel vrijheid en het is een dynamisch team. Dit biedt veel mogelijkheden waar je wel goed mee om moet kunnen gaan. Klinkt dit voor jou als een interessante nieuwe werkplek?

Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO opleiding, liefst richting Informatica;
 • Ervaring met Java 8;
 • Ervaring met Springboot;
 • Ervaring en/of interesse in technieken als Angular, AWS en Docker;
 • Je werkt graag in een dynamische omgeving en denkt innovatief;
 • Je bent communicatief vaardig en je bent niet op je mond gevallen.

Aanbod

 • Een werkplek in een van onze innovatieve Development teams op ons hoofdkantoor te Woerden vlakbij het station (loopafstand);
 • Een goed salaris;
 • Reiskostenvergoeding, deelname pensioen, bedrijfsfitness, laptopkeuze;
 • Flexibele werktijden, thuiswerkmogelijkheden, boekenbudget, opleidingsbudget en veel ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • Het bedrijf hecht veel waarde aan ‘samen’, dit vind je terug in de dagelijkse gezamenlijke en gevarieerde lunch en regelmatige personeelsactiviteiten, zoals bedrijfsuitjes en de jaarlijkse BBQ;
 • Binnen het bedrijf heerst een informele cultuur, waarin eigen inbreng en verantwoordelijkheid een grote rol spelen. Je kunt met jouw vernieuwende ideeën daadwerkelijk invloed hebben op de ontwikkeling van ons product;
 • Je draagt een bij aan de maatschappij door mee te bouwen aan ons clientvolgsysteem voor diverse sectoren binnen de zorg

Inlichtingen

Klinkt dit als jouw mogelijke nieuwe baan? Reageer dan nu en wie weet ga je binnenkort op gesprek! Stuur je CV en/of reactie naar info@java-professionals.nl of neem telefonisch contact op via 020 – 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.