Mobile Java Developer


Introductie

Vind jij zowel Java als Mobile Development interessant en wil jij je hierin verder ontwikkelen? Houd jij van een innovatieve en informele omgeving? Vind jij het bovendien leuk om vakkennis te presenteren en publiceren? Wellicht is deze vacature dan precies wat jij zoekt!

Organisatie

Onze vooruitstrevende klant richt zich op het ontstaan of uitbouwen van nieuwe businessmodellen van haar klanten met behulp van nieuwe software technologieën. Zij zijn een kei in het begeleiden van ideeën naar plannen en deze uit te voeren in de praktijk. Dit doen zij door concrete innovatieve ideeën te vertalen naar implementatieplannen. Onze klant bestaat qua structuur uit verschillende kernen. Iedere kern heeft een eigen identiteit, een eigen specialisme. Door continu te verdiepen en onderling kennis te delen ontstaat op natuurlijke wijze een versterkende organisatie! Vanuit de vestigingen in Apeldoorn, Arnhem en Rotterdam werken zij met ± 125 medewerkers op basis van Scrum aan de beste oplossingen voor hun klanten. Wegens groei zijn zij op de vestigingen in Arnhem en Apeldoorn op zoek naar een Junior Java/Mobile Developer!

De locatie in Arnhem is al ruim 12 jaar opgezet en is samen met Apeldoorn de oudste vestiging.

Ben jij eager, gepassioneerd, hou je van nieuwe technieken en wil jij vooral zelf je loopbaan inrichten? Hecht je veel waarde aan kennisdeling, kennis opdoen en persoonlijke ontwikkeling? Vind je afwisseling belangrijk en beschik je al over wat ervaring met Java? Dan ben je bij onze klant aan het juiste adres!

Functie

Als Java en Mobile Developer werk je zowel zelfstandig als in (Agile) teamverband mee aan applicaties en componenten voor maatwerktoepassingen. Zo kun je denken aan het maken van bijvoorbeeld app’s voor BNN op Reis en RTL Nieuws maar ook kun je denken aan innovatieve projecten voor OHRO, Electrabel, Ziekenhuizen, Defensie, de Klimmuur en Monuta. Het einddoel is dat de gebruiker overal op elk moment en op elk device informatie beschikbaar heeft, alles draait om het delen van informatie met anderen door middel van de (door jou) ontwikkelde devices.

De projecten waar je aan werkt zijn zowel geschreven in Java als in Android of iOS, waardoor kennis van Java en mobile development vereist is. De werkzaamheden verricht je op kantoor in Arnhem of zo nu en dan thuis. Mocht je een echte avonturier zijn is er zelfs de mogelijkheid om (tijdelijk) in het buitenland te werken! Je denkt proactief mee en geeft zelf richting aan je carrière. Zo zijn er veel doorgroeimogelijkheden, is er een interne opleiding en kun je certificaten behalen. Een omgeving waar je mooie stappen kunt maken en waar zeker the sky the limit is!

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding richting Informatica;
 • Je hebt meerjarige ervaring met Java en Mobile Development, waarvan minimaal iOS óf Android tot jouw kennis behoort;
 • Je hebt ervaring met het werken in een Agile/Scrum omgeving;
 • Je kunt klant- en oplossingsgericht handelen;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je vindt het leuk om vakkennis eventueel te presenteren of publiceren.

Aanbod

 • Een salaris dat varieert van € 2.300,- tot € 3.000,- (afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Goede pensioenregeling en 24 vakantiedagen;
 • MacBook, mooie leaseauto en telefoon;
 • Uiteenlopende groeimogelijkheden en je krijgt zeer uitdagende werkzaamheden, wil je actief bijdragen aan papers/presentaties en conferenties dan wordt dit alleen maar toegejuicht;
 • Werken met nieuwe technieken in een zeer gemotiveerd team;
 • Vrijdagmiddagborrels en jaarlijks een gaaf organisatiebreed uitje!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via info@java-professionals.nl of bellen naar 020-8203666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.