Mobile Developer Leerplatform


Introductie

Ben jij een ervaren Mobile Developer en overspoelt je hoofd met toffe ideeën en oplossingen voor het opleiden en trainen van mensen? Heb jij een echte hands-on mentaliteit en klopt je hart sneller van het afleveren van een prachtig eindproduct? Bij dit snelgroeiende bedrijf zal jij helemaal verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van een app die in deze sector écht het verschil kan maken. Lees snel verder!

Organisatie

Dit bedrijf in Rotterdam is gespecialiseerd in het opleiden van professionals, instellingen en bedrijven in allerlei sectoren. Ze staan bekend als een snel groeiend bedrijf, maar daarentegen zijn ze de ‘start-up-mentaliteit’ niet uit het oog verloren. Het leveren van software oplossingen om de financiële dienstverlening te verbeteren is waar zij voor staan. Met hun passie en visie zorgen zij ervoor dat de ontwikkeling van 25.000 zelfstandige professionals, adviesketens, banken en verzekeraars continue wordt gewaarborgd. Zeker genoeg technische uitdagingen dus binnen dit bedrijf!

Ze zijn opgericht in 2010 en bestaan inmiddels uit een team van 60 medewerkers. Al deze personen houden zich dag in dag bezig met de integratie van het gehele systeemlandschap. Inmiddels houden zij zich bezig met de ontwikkeling van websites en klantportaal en werken zij ook met innovatieve applicaties. Over een bedrijf met ontwikkeling gesproken!

Als digitale opleider hebben ze veel applicaties in beheer. Het bedrijf is namelijk ook verantwoordelijk voor hun eigen webshop waar bedrijven en financials trainingen en opleidingen kunnen aanschaffen. Hier gaat soms wel 1 miljoen omzet doorheen!

Ondanks al het harde werken vindt het bedrijf het belangrijk dat er genoeg ruimte is voor persoonlijke groei. Daarom wordt er ook echt geluisterd naar jou en wat jij zou willen toevoegen aan het bedrijf.

Hoewel de medewerkers druk bezig zijn met het ontwikkelen en optimaliseren, heerst er binnen het team een gezellige werksfeer. Zo worden er regelmatig borrels potjes laser gamen gepland en staat er ieder jaar een weekend weg met het hele kantoor gepland. Wil jij komend jaar ook mee? Lees dan vooral verder!

Functie

Als mobile app developer, zal jij je richten op de huidige applicaties/serious games en een nog nader te definiëren nieuwe mobiele applicatie. Deze applicaties moeten voor een nieuwe dimensie zorgen binnen de producten die ze aanbieden. Zo hebben ze nu een stel games die stimuleren in het leerproces voor het opleiden van financials.

Binnen het bedrijf merken ze dat mobile steeds interessanter wordt, en daarom willen ze hiervoor graag meer expertise in huis halen. Wat ze daarom zoeken is een mobile app developer die crossplatform mobiele applicaties kan ontwikkelen.

Omdat deze functie binnen het bedrijf ook vrij nieuw is, brengt dit veel mogelijkheden en vrijheden voor invulling met zich mee. Als jij ervan houdt om écht impact te maken op een organisatie, en het interessant lijkt om met jouw expertise verschil te maken, dan is deze rol een unieke kans om binnen een succesvol bedrijf jouw stempel te drukken. Of je nu met Flutter of Reactnative aan de slag wil, dat mag je zelf bepalen!

Naast technische input, is er ook veel vraag naar inhoudelijke input. Ze zoeken dus iemand die vol zit met ideeën en met de juiste technische bagage om deze ideeën om te zetten in een goed werkende mobiele applicatie. Is dit iets wat goed bij jou zou passen?

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Mobile developer, dit mag ook vanuit stages;
 • Je hebt kennis van Flutter;
 • Je hebt ervaring met App Development;
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding;
 • Het lijkt je leuk om met API’s en single page applicaties te werken;
 • Je hebt affiniteit met het creëren van opleidingen en trainingen middels mobiele apps.

Aanbod

 • Een competitief salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Een contract van 32-40 uur per week;
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden (wel zo prettig in deze tijd);
 • Opleidingsbudgetten en studiemogelijkheden;
 • Veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng!;
 • Een leaseauto van de zaak of reiskostenvergoeding;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Een fijne werksfeer;
 • Als de maatregelen het weer toelaten: leuke uitjes en borrels!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.