Mobile App developer voor o.a. Android en iOS projecten


Introductie

Je hebt interesse in Mobile App Development, IoT en het lijkt je gaaf te werken aan technische projecten, waar mensen morgen al gebruik van kunnen maken. Waar je voornamelijk werkt met Android en iOS en kunt werken aan verschillende app projecten.

Organisatie

Deze werkgever in Eindhoven werkt aan “high tech with human sense” projecten. De wereld van IoT, Big Data, Industrie 4.0 ontwikkelt zich razendsnel en hier zijn ze daar volop mee bezig. Er zijn steeds meer sensoren en actuatoren, en om tablets en smartphones kunnen we niet meer heen. Intelligente apps en Cloud oplossingen nemen immers voor aansturing van techniek een steeds grotere rol voor hun rekening. Of het nu gaat om apps ontwikkelen voor een tandenborstel die laat zien of je goed genoeg poetst, connected robotstofzuigers, intelligente en duurzame verlichtingssystemen, app die gereden kilometers bijhoudt, navigatie of gepersonaliseerde apps die snelheidsadviezen geeft om de doorstroming op de snelwegen te verbeteren en files te verminderen, hier kun jij je over veel verschillende app projecten buigen. De meeste apps worden ontwikkelt in Android en iOS, maar ook Xamarin en hybride platform projecten komen voorbij.

Op kantoor in Eindhoven en bij klanten in en rondom Eindhoven, wordt gewerkt aan hoogwaardige software oplossingen. Inmiddels doen ze dit al 15 jaar en zijn nu met zo’n 75 medewerkers. De sfeer binnen het bedrijf is kenmerkend als het gaat om hun mensgerichtheid, passie voor technologie en focus op eigen ontwikkeling. Die passie is ook terug te zien aan de projecten waar voor de lol aan ontwikkelt wordt op kantoor. Zo vliegen er regelmatig quadcopters rond, zijn er domotica systemen ontwikkeld en is er een smartwatch challenge geweest waarbij degene met de tofste oplossing, zelf een smartwatch kreeg.

Functie

Als Mobile App Developer krijg je de mogelijkheid te werken aan verschillende high tech projecten voor en bij klanten in en rondom Eindhoven. Een functie die je veel afwisseling kan bieden, zonder lange reistijden en een omgeving waarin jij jezelf volop kunt ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid je skillset enorm uit te breiden en wanneer je het interessant vindt om met verschillende programmeertalen en technologieën te werken ben je hier zeker aan het juiste adres.

De projecten waarin app development centraal staan, hebben allemaal een high tech karakter. Zo kun je aan de slag met app opdrachten voor Philips, ASML, TomTom maar ook voor middelgrote- en kleine bedrijven in Eindhoven. App ontwikkeling voor Smart connected devices, Big Data, Cloud oplossingen en meer passeren hier de revue.

Wat je gaat doen is dan ook niet in beton gegoten. De looptijd van hoelang je aan verschillende projecten werkt, verschilt en gaat altijd in overleg met jou. Belangrijk is dat je werkt aan opdrachten waar je zelf gelukkig van wordt. Opdrachten die aansluiten bij je technische interesse en kunde, waarbij je niet onder je niveau werkt.

Functie-eisen

 • Een afgeronde Bachelor, Master of PhD in de richting van Informatica,
 • Artificial Intelligence, Computer Science of andere technische studie;
 • Interesse en ervaring in high tech en mobile development;
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met Android of iOS Development;
 • Je hebt kennis en /of ervaring met Java, C++, C# is daarnaast mooi meegenomen;
 • Ervaring met Scrum en/of Agile en je hecht waarde aan persoonlijke ontwikkeling;
 • De wens om te werken aan technologie die direct invloed heeft op het dagelijks leven;
 • Graag je passie voor softwareontwikkeling willen delen met gelijkgestemden!

Aanbod

 • Goed salaris op basis van ervaring, opleiding en kennis;
 • Een collectieve en individuele bonusregeling;
 • Leaseauto of mobiliteitsbudget;
 • 28 vakantiedagen, zeer aantrekkelijke opleidings- en groeimogelijkheden;
 • Uitdagende en afwisselende projecten in en rondom Eindhoven;
 • Tal van mogelijkheden wat betreft persoonlijke ontwikkeling;
 • Een menselijke werkgever die streeft naar de ultieme balans tussen uitdagend high tech werk en privé!

Inlichtingen

Wil jij graag als Mobile App Developer werken aan high tech app projecten op een plek waar je ook interesse in andere programmeertalen kwijt kunt? Bij een werkgever die veel waarde hecht aan persoonlijke ontwikkeling?

Sollicitatie

Reageer via onderstaande sollicitatiebutton en laat je cv achter! Wanneer je vragen hebt over deze vacature kun je ons uiteraard ook bellen, mailen of contacteren via de chat.