Midlance Java Developer


Introductie

Wil jij als midlance developer aan de slag bij een jonge en dynamische organisatie in Amsterdam? Zet jij jouw tanden graag in DevOps, Continuous Delivery en Data Driven Development? Als midlancer heb je altijd opdrachten, collega’s om mee te sparren en het salaris van een freelancer. Interesse? Lees dan snel verder!

Organisatie

Deze jonge en dynamische organisatie is gevestigd in Amsterdam en focust zich puur op Java en .NET development. Het expertisegebied van deze organisatie ligt bij Java en Microsoft. Zij garanderen snellere doorlooptijden en beter werkende software dankzij de DevOps filosofie. Daarnaast richt de organisatie zich ook op het automatiseren van de ontwikkelketen. Dit leidt tot een hogere kwaliteit van software en standaardisatie van het productieproces. De developers bij deze organisatie zijn vastberaden, innovatief en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Als developer kun je aan de slag bij meer dan 100 opdrachtgevers in diverse sectoren. Een greep uit de opdrachtgevers zijn: de ABN AMRO, APG, Universiteit Leiden, Provincie Noord-Holland en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Daarnaast zijn de opdrachten ook zeer divers: van het bouwen van een nieuwe app tot fraudegevoelige opdrachten en van algoritmes tot conversies. Ook krijgen developers de kans om met nieuwe technieken te werken en zich te verdiepen in spraakmakende technologieën, zoals Data Science en Block Chain.

Naast het ambitieuze en innovatieve karakter van de organisatie, is er ook veel ruimte voor plezier, gezelligheid en sociale activiteiten: op de wekelijkse vrijdagmiddagborrels leer je jouw collega’s pas echt goed kennen. Jaarlijks worden er diverse uitjes georganiseerd, zoals een barbecue, kerstdiner, karten of het ontsnappen uit een escaperoom. Daarnaast vindt er maandelijks een kennisdeling plaats, waar je samen met je collega’s kunt sparren over de nieuwste technieken.

Functie

Als midlance developer kom je terecht in een team dat op dit moment uit 7 developers bestaat, maar vanwege de groei van de organisatie en het aantal opdrachten streven ze ernaar om uit te breiden naar 15 developers. De focus van het team ligt op full-stack ontwikkelprojecten in Java en de ambitie is om schaalbare data-driven digitale platforms en voorspellende zelflerende systemen te bouwen.

Naast het werken met Java, worden frameworks als Spring, Hibernate en Maven veel gebruikt. Technieken die gebruikt worden voor Data Driven Development zijn de SMACK-technologieën van Apache, Spark, Mesos, Akka, Cassandra en Kafka. Door middel van peer-2-peer reviews garandeert de organisatie de kwaliteit van de codes. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en jouw persoonlijke inbreng wordt zeer op prijs gesteld.

Naast de verantwoordelijkheden die je krijgt, biedt de organisatie genoeg mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, zoals het volgen van trainingen en het behalen van certificaten. De organisatie gelooft in de Agile werkmethode en iedere developer krijgt een Scrum certificering en trainingen omtrent soft-skills en communicatie. Tot slot biedt de organisatie volop doorgroeimogelijkheden!

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding met een technische achtergrond;
  • Ervaring in het ontwikkelen met Java;
  • Kennis of interesse in Spring, Hibernate en Maven;
  • Het begrijpen van zeer complexe technologische architecturen;
  • Het hebben van de ambitie om een topontwikkelaar te zijn.

Aanbod

  • Direct een vast contract als midlancer, met zekerheid van opdrachten;
  • Een competitief basissalaris met een zeer aantrekkelijke bonusregeling op basis van de omzet die je realiseert;
  • Een leaseauto of vervoersregeling en een snelle laptop;
  • Kennisdeling door middel van meet-ups, trainingen en certificaten voor jouw persoonlijke ontwikkeling;

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 – 8203 666

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.