Medior/Senior Java Developer Zaltbommel


Introductie

Ben jij een Medior/Senior Java developer en werk je graag aan het gemakkelijker en efficiënter maken van werkprocessen? En wil jij webbased applicaties ontwikkelen en uitbreiden voor diverse gemeenten in Nederland? Lees dan snel de vacature en wie weet ben jij binnenkort één van de nieuwe collega’s!

Organisatie

Deze organisatie, gevestigd in Zaltbommel, ontwikkelt integrale software die werkprocessen gemakkelijker en efficiënter maakt. Voor diverse gemeenten in Nederland ontwikkelt deze organisatie diverse soorten producten: software voor belastingen, basisregistraties, SaaS platformen en hosting. Als kennispartner van een groot scala aan gemeenten moeten deze klanten volledig kunnen vertrouwen op de software en systemen van de organisatie. Door een persoonlijke aanpak en transparante werkwijze zijn staan de aan de top binnen deze sector.

Doordat gemeenten hun bedrijfsprocessen steeds vaker integreren, werken ze integraal met modules in één database, zodat de informatie altijd toegankelijk is voor alle gebruikers. Door webbased applicaties, workflow, de monitoring van management en realtime toegang wordt ook Het Nieuwe Werken binnen gemeenten ondersteund. Daarnaast zorg de software ervoor dat de financiële posities van burgers op één scherm raadpleegbaar zijn. Naast gemeenten, maken ook burgers gebruik van deze software. Via de PC, telefoon of tablet kunnen burgers hun belastinggegevens inzien of wijzigen en kunnen ze diverse aanvragen indienen.

De organisatie is flexibel en jong van geest. De sfeer is informeel en er hangt een gezellige sfeer. In totaal werken er ongeveer 50 collega’s waarvan meer dan de helft binnen het Development team werkt. Met het team doe je aan kennisdeling, maar naast deze kennisdeling staat ook jouw persoonlijke ontwikkeling centraal!

Functie

Binnen het Scrum team werk je in sprints aan de software die de organisatie ontwikkelt. De functie is veelzijdig en je werkt onder anderen met de volgende technologie stack: Java, Java EE, SQL, Hibernate, JSF en JBoss Seam. Met behulp van deze technieken bouw je mee aan de uitbreiding van de functionaliteiten van de software. Binnen het projectteam heb je nauw contact met je collega’s, waarbij communicatie en kennisdeling een grote rol spelen.

Dus, heb jij een sterk analytisch denkvermogen en kun jij zowel zelfstandig, als in teamverband werken aan complexe software? Bekijk dan de onderstaande functie-eisen en het aanbod!

Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Minimaal 3 jaar ervaring met ontwikkelen in Java en Java EE;
 • Goede beheersing van SQL;
 • Kennis van de volgende frameworks is een pré: Hibernate, JSF en JBoss Seam;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.;
 • Analytisch denkvermogen en een zelfstandige werkhouding;
 • Communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.

Aanbod

 • Een concurrerend salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een premievrij pensioen en een winstuitkering;
 • Reiskostenvergoeding of een auto van de zaak;
 • Ruimte voor persoonlijke en technische ontwikkeling;
 • 24 vakantiedagen;
 • Flexibele werktijden;
 • Een jong en gezellig team bij een informele organisatie.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via info@java-professionals.nl of bellen naar 020-8203666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.