Medior/Senior Java Developer (Inhouse/Consultancy)


Introductie

Ben jij een ervaren Java Developer die graag met de nieuwste technieken werkt? Wil je werken binnen een hecht en gezellig team met een open en eerlijke cultuur? En vind jij het leuk om zowel op kantoor, als bij de klant te werken aan kwalitatief goede software oplossingen? Lees dan snel verder!

Organisatie

Het bedrijf is al ruim 20 jaar gevestigd in Hengelo en hebben sinds een paar jaar ook een vestiging in het midden van het land. De organisatie is meer dan alleen een consultancy bedrijf. Ze leveren ook software op maat voor diverse klanten en hebben een cybersecurity tak. Hierdoor zijn er ook genoeg uitdagingen intern en kom je nooit zonder werk te zitten. Bij een consultancy project werk je op locatie van de klant, waarbij je maximaal een uur reisafstand hebt. Het aanbod is ook heel divers waardoor er altijd wel iets tussen zit dat bij je past. Ze werken onder andere voor: KPN, Saxion, Thales, Belastingdienst, Heutink en Achmea.

Er werken inmiddels meer dan 45 specialisten die samen over meer dan 500 jaren aan ervaring beschikken op het gebied van softwareontwikkeling en –beheer. Binnen de organisatie staat het klantencontact voorop en heeft het bedrijf zich door de jaren heen verder ontwikkeld in het beter begrijpen van de klant en hoe ICT in zo’n situatie kan helpen.

De cultuur kenmerkt zich door een open en eerlijke cultuur, waarbij samenwerking en kennisdeling vanzelfsprekend is. Medewerkers vertrouwen elkaar onderling en daardoor is er ruimte voor reflectie en persoonlijke ontwikkeling. Om jouw collega’s beter te leren kennen worden er regelmatig evenementen georganiseerd. Het hechte team gevoel wordt enorm gestimuleerd door middel van weekendjes weg, diners en borrels. De agenda zit altijd het hele jaar vol.

Functie

Je gaat aan de slag als Java Developer bij verschillende klanten op locatie in de regio Oost-Nederland of op kantoor in Hengelo. De nadruk ligt hier op het ontwerpen en mee-ontwikkelen van Java applicaties. Je bent verantwoordelijk voor het meedenken en ontwikkelen van software voor klanten, maar je wordt ook ingezet op interne opdrachten. Dit zijn bestaande projecten, beheer of productontwikkeling. Je krijgt ook de ruimte om nieuwe technieken te leren of je te specialiseren in bepaalde gebieden, zoals coaching, cybersecurity of een gebied waar je zelf aan gedacht hebt. Binnen deze sociale club heb je alle mogelijkheden om te groeien in de richting die je zelf wilt. Er is hier namelijk alle ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.

Functie-eisen

Je hebt een ICT/Informatica opleiding op HBO- of Universitair niveau afgerond.

Minimaal 3 jaar ervaring als Medior ontwikkelaar.

Minimaal 6 jaar ervaring als Senior ontwikkelaar

Je hebt gedegen kennis van Java

Kennis van Scala, Kotlin, Groovy, SQL, NoSQL, Hibernate, Angular, React, Redux, Vue.JS, Spring (Boot), Docker is een pré

Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken.

Flexibel, communicatief sterk en sociaal.

Passie voor je vak en interesse in nieuwe ontwikkelingen.

Aanbod

Een goed salaris

Uitstekende secundaire voorwaarden

Een aantrekkelijke bonusregeling waar je zelf invloed op hebt.

Een laptop van de zaak naar keuze.

Een mobiliteitsbudget (leaseauto met tankpas en NS-Business Card).

Maximaal een uur enkele reis, reistijd vanaf huisadres.

De ruimte om je verder te ontwikkelen, dmv conferenties, opleidingen en kennissessies.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.