Medior/Senior Java Developer Complexe Projecten


Introductie

Ben jij een ervaren Java developer die graag met de nieuwste technieken werkt aan uitdagende en complexe projecten? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen door middel van trainingen, opleidingen en kennisdeling sessies? En werk je graag bij een hechte club waar veel uitjes georganiseerd worden? Lees dan verder!

Organisatie

Onze klant is een groeiende en informele detacheringspartij die voornamelijk actief is in de regio’s Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Deze organisatie is van alle markten thuis en pakt ontzettend diverse projecten op, verdeeld over de vier units Java, Python, PHP en Frontend. Het Java team richt zich voornamelijk op complexe back-end software applicaties, web applicaties en mobile applicaties. Zij pakken de projecten van grote en vooraanstaande klanten op, zoals Bol.com, TNO, Rabobank, ANWB, Vodafone en Greenvalley.

Ondanks dat de developers van deze organisatie bij diverse klanten aan de slag gaan, kenmerkt het team zich als een hechte club. Dit komt door de korte lijnen en de informele sfeer. Het team is een echte community, waar vrijdagmiddagborrels, maandelijkse tech-nights en jaarlijkse uitjes worden georganiseerd. Tijdens de tech-nights worden inspirerende sprekers uitgenodigd en wordt er onder het genot van een biertje en een pizza kennis gedeeld en natuurlijk ook lol gemaakt. Ook de jaarlijkse uitjes gaan ieder jaar weer de boeken in. Het team heeft al diverse buitenlandse stedentrips gemaakt en zich meerdere malen gewaagd aan de pistes en bijbehorende après-ski tijdens deze uitjes.

Functie

Als Java developer maak je onderdeel uit een jong en ondernemend team en breng je de projecten tot een succesvol einde. Op basis van de Agile en Scrum werkmethodiek werken de teams aan uiteenlopende en technisch uitdagende projecten. Reeds afgeronde projecten zijn bijvoorbeeld het ontwikkelen van een applicatie om Nederland te beschermen tegen de stijgende waterpeil en het ontwikkelen van een high-trafic website die 2,5 miljoen unieke bezoekers per dag trekt.

Om dit soort projecten succesvol te kunnen afronden wordt er bij deze organisatie gebruik gemakt van een uitgebreide technologiestack. Technieken die gebruikt worden zijn: Java, Java EE, Spring, Hibernate, Maven, Struts, JBoss, Rest/SOAP, JavaScript, JSP en GIT. Ervaring met al deze technieken is geen eis, maar het is wel een eis dat jij jezelf maximaal wilt ontwikkelen, zodat deze technieken uiteindelijk geen geheimen meer voor jou hebben!

Om dit te bereiken zijn er volop interne scholingsmogelijkheden, thema’s en bijeenkomsten. Ook het volgen van externe trainingen en het behalen van certificeringen wordt erg gestimuleerd. De doorgroeimogelijkheden zijn ook zeer aantrekkelijk. Naast het reguliere groeipad tot senior developer kun je doorgroeien tot coach, waarbij jij naast het ontwikkelen ook andere developers op weg helpt bij hun voortgang en persoonlijke ontwikkeling.

Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van Java en Java EE;
 • Kennis van frameworks zoals Spring, Hibernate, Maven en Struts;
 • Ervaring met JBoss, REST/SOAP, JavaScript, JSP en GIT is een pré;
 • Ervaring met Agile en Scrum is een pré;
 • Je bent flexibel, energiek, leergierig en een echte teamplayer!

Aanbod

 • Een aantrekkelijk salaris, op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Een bonusregeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Een auto van de zaak of kilometervergoeding;
 • Vergoeding van telefoonkosten en een tegemoetkoming van de zorgpremie;
 • De mogelijkheid om opleidingen te volgen en certificaten te halen;
 • De mogelijkheid om thuis te werken en om parttime (32-36 uur) te werken;
 • Gezellige en leerzame evenementen, uitjes en activiteiten!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via info@java-professionals.nl of bellen naar 020-8203666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.