Medior/Lead Developer


Introductie

Ben jij een java developer die een positie naar lead wel voor ogen ziet? Heb jij dat opstapje nodig om je zowel persoonlijk als technisch te ontwikkelen? Dit trainingsprogramma zal je op allerlei gebieden klaarstomen. Bij deze organisatie krijg jij de kans om opgeleid worden tot die droom baan als lead developer!

Organisatie

Onze opdrachtgever biedt een aantrekkelijk traject voor Medior & Senior developer die de stap omhoog willen maken tot Lead developer. Je komt terecht bij een inhouse organisatie en aanvullend krijg je voor 14 maanden land allerlei trainingen. Technisch zal je bijgeschaafd worden op het gebied van Microservices, DevOps, Architectuur, TDD, Continuous Integration, Continuous Deployment, Cloud, Clean Code of Design Thinking en meer. Daarnaast is dit programma iets meer gericht op de softskills, die natuurlijk belangrijk zijn om een leidende positie te kunnen vervullen! De opdrachtgevers waar zij voor werken zijn grote, diverse banken en of verzekeringsmaatschappijen. Tegelijkertijd ga je dus aan de slag bij één van die opdrachtgevers, waarna je daar in vaste dienst treedt. Je moet het dus zien alsof je een nieuwe vaste baan accepteert, waarbij je jouw carrière het eerste jaar een flinke boost geeft door het volgen van het programma!

Functie

Zoals eerder toegelicht duurt het traject ongeveer 14 maanden. Na deze 14 maanden zal je net zoveel ontwikkeling door gemaakt hebben als iemand regulier in drie jaar doet. Van tevoren worden de verschillende opdrachtgevers met je besproken, om zo de best mogelijke match te maken. In ieder geval kun je ervan uitgaan bij een grote naam in de markt te komen werken. De opdrachtgevers waarmee wordt samen gewerkt, hebben vooraanstaande IT-afdelingen, staan bekend om hun focus op innovatie en werken daardoor ook met de nieuwste technologische stack. Zoals te verwachten wisselt de technische stack per opdrachtgever, maar over het algemeen wordt er gewerkt met een uitgebreide stack. Je kunt onder andere komen te werken met: Java, Spring, Springboot, Hibernate, Maven, en ook kun je fullstack met frontend technieken aan de slag als daar je voorkeur naar uitgaat. Maar uiteraard wordt er vooral ook gekeken naar jouw potentieel om door te groeien tot een Lead.

Functie-eisen

 • Je hebt 3+ jaar ervaring met Java;
 • Je hebt het potentieel om door te groeien tot een Lead;
 • Je bent ontzettend leergierig;
 • Je werkt graag aan de ontwikkeling van zowel je hard als soft skills.

Aanbod

 • Een bovengemiddeld salaris;
 • Een trainingsbudget van ongeveer €20.000,-;
 • Netto onkostenvergoeding;
 • 20 vakantiedagen;
 • Km/OV vergoeding;
 • Flexibele werktijden;
 • De mogelijkheid om jezelf op persoonlijk en technisch vlak te ontwikkelen tot één van de beste developers van Nederland.

Na het trainingsjaar treed je in dienst van de opdrachtgever en krijg je aanvullende voorwaarden.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.