Medior Java Software Developer Elektrische Auto’s


Introductie

Ben jij een ambitieuze Medior Software Developer die geïnteresseerd is in duurzaamheid? Wil jij graag werken aan grote projecten die een impact maken op de samenleving, zoals het ontwikkelen van software voor het opladen van elektrische auto’s? En wil jij in een jong, ambitieus scrumteam werken? Lees dan snel de volledige vacature!

Organisatie

De organisatie is gevestigd in Driebergen-Rijsenburg en zoekt een developer voor een klant die gevestigd is in Arnhem. Deze klant in Arnhem ontwikkelt software voor één van de meest innovatieve en actuele ontwikkelingen van nu: het opladen van elektrische auto’s. De organisatie zet zich in voor een duurzamere wereld en is internationaal georiënteerd. Samen met overheden, autobranches en service providers wordt gewerkt aan een betrouwbare en snelle manier van het opladen van elektrische auto’s. Momenteel worden slimme laadpleinen ontwikkeld, waar auto’s 100 kilometer kunnen rijden na 5 minuten opladen.

Het team waarmee je aan het project werkt bestaat uit 30 man en kenmerkt zich door een jonge, internationale geest. De ambitieuze en innovatieve mentaliteit van de developers is duidelijk terug te vinden in de sfeer binnen het bedrijf. Er wordt veel aandacht besteed aan kennisdeling en iedere developer heeft en persoonlijk studiebudget. Dit zorgt voor een dynamische omgeving, waarbij communicatie en een hands-on mentaliteit een belangrijke rol spelen.

Dit mooie project in Arnhem duurt minimaal een halfjaar, waarbij de kans groot is dat deze periode verlengd wordt. Nadat deze opdracht is afgerond wordt er gezocht naar een andere grote opdracht die een impact heeft op de samenleving. Ook blijf jij gewoon in contact met jouw collega’s, want van de 30 man in het team werkt minimaal de helft bij het detacheringsbedrijf. De binding met het detacheringsbedrijf wordt naast het contact met collega’s ook in stand gehouden door middel van bedrijfsuitjes en kennisdeling. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om trainingen te volgen, zodat jij kunt blijven groeien op professioneel en persoonlijk vlak!

Functie

Samen met het team ga je aan de slag met het ontwikkelen van software voor het opladen van elektrische auto’s. Je denkt na over de toekomst van elektrisch vervoer en helpt mee naar het zoeken van mogelijkheden om elektrisch rijden toegankelijk te maken voor de gehele bevolking. Naast het ontwikkelen van deze software werk je aan het uitbreiden en optimaliseren van het Service Portal. Een gedeelte van dit Portal zit in een transitie van Java naar .NET en wordt gebouwd met behulp van Sitecore, volledig nieuw gebouwd en ingericht. Voor deze functie is ervaring met Sitecore geen harde eis, maar het is wel een voordeel omdat je hier mee in aanraking komt. Naast Sitecore wordt er gewerkt met Java, .NET, C#, JavaScript en Azure.

Het team werkt door middel van Scrumsessies, waarbij jouw visie zeer gewaardeerd wordt. Naast het feit dat jij jezelf graag laat horen, is er een echte match als jij ook geïnteresseerd bent in duurzaamheid. Dus, spreekt dit ambitieuze en duurzame project jou aan? Bekijk dan de onderstaande functie-eisen en de uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van informatica of vergelijkbaar;
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met Java, .NET, C#, JavaScript en Azure;
 • Ervaring met Sitecore is een pré;
 • Ervaring met B2B is een pr;é
 • Ervaring met de Agile en Scrum werkmethode is een pré;
 • Je bent pro-actief, communicatief vaardig en ambitieus.

Aanbod

 • Een zeer aantrekkelijk salaris;
 • Een bonusregeling o.b.v. gewerkte uren;
 • Goede leaseregeling zonder eigen bijdrage;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een premievrije pensioenregeling;
 • Een persoonlijk studiebudget voor jouw verdere ontwikkeling;
 • Een zeer interessante opdracht;
 • Een uitdagende werkomgeving en ambitieus team.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via info@java-professionals.nl of bellen naar 020-8203666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.