Medior Java Developer Webbureau


Introductie

Ben jij een enthousiaste Java developer die kennis heeft van de nieuwste technieken? Wil jij werken in een inspirerende werkomgeving bij een modern webbureau? En werk jij daarnaast graag samen met collega’s in een Scurm team aan uitdagende projecten? Lees dan snel verder en wie weet wordt jij hun nieuwe collega!

Organisatie

Het in Rijswijk gevestigde webbureau ontwikkelt sinds 2009 de techniek achter de website. De organisatie bouwt nieuwe websites, webshops of andere applicaties op projectbasis voor externe opdrachtgevers. Naast websites, webshops en applicaties biedt de organisatie haar klanten ook de mogelijkheid om 24 uur per dag bereikbaar te zijn, door middel van een webportal.

De organisatie zorgt er bij het aannemen van nieuwe opdrachten voor dat de opdracht aansluit bij de wensen en kwaliteiten van de medewerkers. De projecten zijn in diverse branches inzetbaar: van grote automatiseringsprojecten tot kleinschalige oplossingen voor een federatie zorgboeren. De organisatie is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk, zodat de wensen van de klant naadloos aansluiten op de bezoekers van de website.

De visie van de organisatie is het uitdagen van de vanzelfsprekendheid en het gezamenlijk realiseren van echte oplossingen. Vijf kernwaarden zorgen ervoor dat de neuzen van alle medewerkers dezelfde kant op staan. Deze kernwaarden zijn: doortastendheid, inlevingsvermogen, verantwoordelijkheid, uitdaging en teamgerichtheid. De organisatiecultuur draait om deze kernwaarden en het hogere doel van de organisatie is het verbeteren van het leven van de opdrachtgevers door de online wereld een stukje eenvoudiger te maken.

Naast het tevreden houden van de opdrachtgevers, zorgt de organisatie ook goed voor haar medewerkers. Het moderne en trendy webbureau is gemakkelijk bereikbaar met de auto of het OV. Voor het optimale comfort beschikt de organisatie zelfs over verstelbare bureaus, zodat je het zitten kunt afwisselen met staan. Daarnaast zorgt de organisatie voor een dagelijkse gezamenlijke lunch, wekelijkse vrijdagmiddagborrels en regelmatig uitjes of een weekendje weg. Ook is er genoeg ruimte voor jouw eigen inbreng; maandelijks wordt er een innovatie dag georganiseerd, waarbij jouw mening zeer gewaardeerd wordt. Alsof dat nog niet genoeg is, krijgt iedere werknemer ook een ruim opleidingsbudget, zodat jij up-to-date blijft met de nieuwste technieken.

Functie

De organisatie groeit hard en is daardoor op zoek naar een nieuwe Java developer. Als developer beheerst jij de nieuwste technieken en denk jij graag mee over de toepassing van de technische implementatie. Het team bestaat uit 17 developers en de gemiddelde leeftijd binnen het team is 35 jaar. De werkwijze binnen de organisatie is Agile: met behulp van Scrum wordt in sprints gewerkt richting de eindstreep.

Je bent binnen deze organisatie verantwoordelijk voor de back-end van online applicaties; de grafische vormgeving wordt aan de partners overgelaten. Met behulp van een CMS systeem, gecombineerd met TOOLBOX, worden de websites en online applicaties ook onderhouden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het realiseren en op een veilige manier beschikbaar stellen van de informatie van de opdrachtgevers.

Bij deze organisatie doe je nooit hetzelfde en het aanbod aan projecten is zeer gevarieerd. Je krijgt beschikking over de beste en nieuwste tools, maar bent vrij om keuzes te maken welke tools voor jou het beste werken. Daarnaast mag je kiezen tussen een Windows of Linux besturingssysteem. Momenteel wordt er gewerkt met Java 8, maar er wordt gestreefd naar het zo snel mogelijk gebruiken van Java 11. Andere technieken waarmee gewerkt wordt zijn Spring Boot, Microservices, Serverless Computing, SQL, NoSQL, CI/CD, Jira, on-demand testservers op AWS en de automatisering van routinewerk.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in informatica of een andere (relevante) richting;
 • Minimaal 3 jaar ervaring met Java;
 • Kennis en ervaring van Spring, Hibernate en webservice;
 • Ervaring met het realiseren van microservices met Spring Cloud is een pre;
 • Ervaring met Angular en Vue.js ie een pré;
 • Scherp zich op details en het houden van overzicht op je werkzaamheden.

Aanbod

 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, met o.a. een pensioen- en bonusregeling;
 • Een ruim opleidingsbudget, zodat jij kunt blijven ontwikkelen;
 • De mogelijkheid om je eigen werktijden in te delen;
 • Een inspirerende en goed bereikbare werkomgeving;
 • Een Agile en Scrum werkomgeving.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 – 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.