Medior Java Developer Kind en Jeugd


Introductie

Ben jij toe aan een verantwoordelijke baan waarin je uitgedaagd wordt om zelfstandig aan de slag te gaan? Werk je graag Fullstack aan software voor de Kind en Jeugd? Dan is deze functie wellicht wat voor jou!

Organisatie

Het gaat hier om een ambitieus klein bedrijf van totaal 19 man, waarvan 9 er Developers zijn, die een state of the art SaaS communicatieoplossingen voor onder andere kinderopvangorganisaties en revalidatiecentra ontwikkeld, en binnen de niche communicatiesoftware voor kinderopvang marktleider zijn. Middels dit platform kunnen naast administratieve zaken als: ouderdagen, roosters en ruildagen ook andere zaken zoals: video’s, foto’s en verslagen van de verzorgers worden uitgewisseld. Een compleet pakket waar inmiddels meer dan 40% van de kinderopvang in Nederland dankbaar gebruik van maken. Door de sterke groei van hun klantenbestand en het sterk innoverende, maar ook klantgerichte aspect van hun werk is er een nieuw project ontwikkelt. Het project houdt in dat er een uitbreiding zal plaatsvinden van het platform. Ze zullen zich namelijk naast de kinderopvang zich nu ook gaan richten op basisscholen in Nederland. Voor dit nieuwe project hebben ze dan ook een zelfstandig, communicatief vaardige Medior Developer nodig!

De achtergrondprocessen en webservices van de applicatie zijn geschreven in Java en maken daarbij ook gebruik van Angular(JS), CSS, Javascript, JQuery en HTML5 in de Frontend.

Functie

Bij intrede van jouw rol als Medior Developer zal er een nulmeting gemaakt worden om te bepalen wat jouw niveau op dat moment is. Je zal een opleiding krijgen over de kinderopvang en het interne product dat zij ontwikkelen. Bovendien zal je vanwege de nieuwe AVG wetgeving veel informatie krijgen over informatiebeveiliging en productbeveiliging. Er wordt verwacht dat je zaken snel oppakt en kritische vragen weet te stellen.

Als Medior Developer heb je een belangrijke rol in de software ontwikkeling van onze slimme App en Web oplossingen. Er wordt gewerkt met moderne programmeertechnieken, zoals Java, Javascript, Angular(JS), Ionic en diverse integratietechnieken. Je bent verantwoordelijk voor het in teamverband ontwikkelen van nieuwe functionaliteit, waarbij performance en goede gebruikerservaring sleutelwoorden zijn.

Je hebt als Medior Developer een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze modules en verdere innovatie van het SaaS platform. Je overziet de consequenties van je technische keuzes en weet functionele wensen te vertalen naar werkende, robuuste oplossingen waar gebruikers blij van worden. Hierbij ben je continu actief bezig in het uitdenken en –werken van nieuwe of bestaande componenten. Het team heeft aan jou een vraagbaak om technische uitdagingen op te lossen.

Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting informatica (Software engineering, Artificial Intelligence, Computer Science of Technische informatica, etc);
 • +/- 3 jaar ervaring en bij voorkeur in zowel Agile Java webomgeving;
 • Kennis en ervaring met Java en de frameworks: Spring, Hibernate;
 • Ervaring in het ontwikkelen in HTML5, CSS, Javascript en JQuery. Ervaring met AngularJS is een pré.
 • Ervaring in het ontwikkelen van Apps in Ionic en Angular is een pré.
 • Woonachting binnen een uur reizen vanaf Kampen (Bijvoorbeeld: Deventer, Zwolle, Apeldoorn Lelystad en Heerenveen);
 • Je bent (sterk) klantgericht en proactief, vind het leuk om in een team te werken en bent een voorstander van kennisdeling;
 • Een leuke collega die ook van een grapje op de werkvloer houdt!

Aanbod

 • Een goed en marktconform salaris, afhankelijk van kennis en achtergrond;

 • Een jong zichtbaar, innovatief en pragmatisch team;
 • Korte lijntjes en veel verantwoordelijkheid;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 26 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Werkweek van 40 uur waarbij 32 uur bespreekbaar is;
 • Veel kennisdeling en intensieve begeleiding van een ervaren architect;
 • Direct met een jaar contract!

Inlichtingen

Klinkt dit als de volgende stap in jouw carrière, of heb je vragen na het lezen van deze vacature? Laat dan van je horen door te reageren!

Sollicitatie

Druk op de onderstaande knop om je CV achter te laten. Voor meer informatie mag je altijd bellen naar: 020 8203 666.