Medior Java Developer Gezocht!


Introductie

Wil jij vrijheid in je baan? Werk je graag met de nieuwste technieken, ben je creatief en kom je uit de regio Twente? Lees dan snel verder!

Organisatie

Heb jij je MBO of HBO studie afgerond in de richting van applicatie ontwikkeling of informatica en ben je toe aan een leuke uitdaging? Ben jij het type die het best tot zijn of haar recht komt in een klein, creatief bedrijf waar je nieuwe producten ontwikkelt? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze toonaangevende en innovatieve organisatie biedt zeer vooruitstrevende ICT oplossingen. Ze zijn één van de specialisten in RFID (Radio Frequente Identificatie), betaal- en softwareoplossingen. Als een relatief klein bedrijf, waar ze met 13 man werken, hechten zij waarde aan het nemen van eigen initiatief, vernieuwde ideeën en continu blijven innoveren.

De oplossingen die zij ontwikkelen kunnen worden aangeboden in verschillende branches, bijvoorbeeld retail, zorg, offshore of logistiek. In deze branches willen zij bijdragen aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen en helpen de informatievoorziening te verbeteren van organisaties. Door de technische vooruitgang in het identificeren en betalen, besparen de afnemers op kosten maar ook is er winst in tijd en administratie. Te denken valt aan het lenen en terugbrengen van boeken bij de bibliotheek waarbij de boekenkast geautomatiseerd is of een polsbandje voor patiënten zodat de medicatie direct inzichtelijk is. Voor producten die met een vaste frequentie moeten worden gekeurd hebben ze ook een webapplicatie ontwikkelt die in combinatie met een RFID scanner en tablet het proces automatiseren. Ook wordt de markt waarin ze operatief zijn steeds groter, naast de Nederlandse markt is er namelijk ook een groeiende vraag vanuit Duitsland, Vietnam en Saoedi Arabië.

Functie

Momenteel zijn ze op zoek naar een Medior Java Developer. In jouw functie zit je op het scheidingsvlak van Java/Webbouwer en ben je zo nu en dan betrokken bij het ontwikkelen op Mobile vlak. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van software voor de lopende projecten, maar verwachten ze ook dat jij jouw creativiteit inzet om hun producten te verbeteren. De producten worden continue geoptimaliseerd dus zal je ook weleens contact hebben met klanten voor input. Er komt bij deze functie veel vrijheid kijken dus dat moet iets zijn dat je leuk vindt. Daarnaast zijn ze op zoek naar iemand die gestructureerd werkt, zelfstandig is, snel kan schakelen, maar vooral iemand die passie heeft voor programmeren.

In de omgeving waarin je terecht komt is iedereen gelijkwaardig en krijg je veel ruimte voor eigen input. Als jij beschikt over een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid, dan kan dit zomaar dé functie zijn die jou op het lijf geschreven is. Kun jij je hier in vinden? Solliciteer dan snel op deze vacature.

Functie-eisen

 • Een afgeronde Mbo of Hbo-opleiding in de richting van applicatie ontwikkeling of informatica;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt ervaring met Java, PHP, MySQL en OOP;
 • Je bent klantgericht, communicatief vaardig en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je schrijft en spreekt Nederlands en Engels;
 • Je bent analytisch en hebt een proactieve houding;
 • Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een teamplayer.

Aanbod

 • Een marktconform salaris;
 • Aantrekkelijke pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Laptop van de zaak;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Opleidingsmogelijkheden

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 – 8203 666

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.