Masterclasses diverse regio’s


Introductie

Ben jij een ambitieuze Java software developer en wil jij jezelf op persoonlijk en technisch vlak ontwikkelen tot één van de beste developers van Nederland? Experimenteer je graag met de nieuwste technieken? Dan is dit trainingsprogramma echt wat voor jou!

Organisatie

Onze klant leidt de top 5% van de software engineers of data scientists van Nederland op en koppelt deze tegelijkertijd aan de meest uitdagende inhouse functies. Dit wordt mogelijk gemaakt door het aanbieden van een zeer innovatief trainingsprogramma, dat zich richt op zowel hard als soft skills. Tijdens je HBO/WO opleiding of carrière word je natuurlijk opgeleid, maar de nieuwste trends als Microservices, DevOps, Architectuur, TDD, Continuous Integration, Continuous Deployment, Cloud, Clean Code of Design Thinking komen hier niet uitgebreid in terug. Dit zijn onderwerpen die wél terug komen in het programma dat je hier gaat volgen. Tegelijkertijd ga je aan de slag bij één van hun opdrachtgevers, waarna je daar in vaste dienst treedt. Je moet het dus zien alsof je een nieuwe vaste baan accepteert, waarbij je jouw carrière het eerste jaar een flinke boost geeft door het volgen van het programma!

Voor verschillende opdrachtgevers wordt er gezocht naar developers die graag sprongen willen maken in hun ontwikkeling. Het eerste jaar zul je vier dagen per week in een team bij een opdrachtgever aan de slag gaan. De laatste dag besteed je aan je eigen persoonlijke ontwikkeling op het kantoor van je trainers. Tijdens deze trainingen word je getraind en gecoacht door experts binnen het vakgebied, waarbij jij en jouw ontwikkeling centraal staan.

Jaarlijks zijn er een select aantal plaatsen beschikbaar in het programma, dus jij behoort samen met jouw team binnen een jaar tot de absolute top.Dit bereik je door het oppakken van uitdagende projecten, het werken met de nieuwste technologieën en de coaching van de meest inspirerende techneuten. Zowel junior, als medior en senior software engineers kunnen deelnemen aan dit exclusieve programma.Waar de focus van het programmavoor een junior developer ligt op het eigen maken van nieuwe technieken, ligt deze focus voor medior en senior developers voornamelijk bij het verder ontwikkelen van soft skills.

Functie

Naast het volgen van het zeer goed aangeschreven trainingsprogramma van één jaar, zul je werkzaam zijn op deIT-afdeling van een opdrachtgever die bij je past. Van tevoren worden de verschillende opdrachtgevers met je besproken, om zo de best mogelijke match te maken. In ieder geval kun je ervan uitgaan bij eengrote naam in de markt te komen werken. De opdrachtgevers waarmee wordt samen gewerkt, hebben vooraanstaande IT-afdelingen, staan bekend om hun focus op innovatie en werken daardoor ook met de nieuwste technologische stack.

Zoals te verwachten wisselt de technische stack per opdrachtgever, maar over het algemeen wordt er gewerkt met een uitgebreide stack. Je kunt onder andere komen te werken met: Java,Spring, Springboot, Hibernate, Maven, en ook kun je fullstack met frontend technieken aan de slag als daar je voorkeur naar uitgaat. De eigenlijke kracht van het programma ligt echter niet alleen bij het leren van technieken, maar ook bij het eigen maken van zaken als DevOps, Cloud Computing, het werken met Microservices en het werken aan architecturen.Tot slot hebben ze een sterke focus op soft skills, zoals leidinggeven en communicatieve vaardigheden.

Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van Informatica;
 • Je hebt ervaring met Java;•Je bent ontzettend leergierig;
 • Je bent ambitieus;•Je bent bezig met nieuwe technologieën;
 • Je werkt graag aan de ontwikkeling van zowel je hard als softskills;
 • Je hebt de ambitie om tot de beste developers van Nederland te horen!

Aanbod

 • Een bovengemiddeld salaris;
 • Een trainingsbudget van ongeveer €20.000,-;
 • Netto onkostenvergoeding;
 • 20 vakantiedagen;
 • Km/OV vergoeding;
 • Flexibele werktijden;
 • De mogelijkheid om jezelf op persoonlijk en technisch vlak te ontwikkelen tot één van de beste developers van Nederland.

Na het trainingsjaar treed je in dienst van de opdrachtgever en krijg je aanvullende voorwaarden.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.