Leading the Integrated Solutions


Introductie

Ben jij iemand die van nature graag de leiding neemt en ben jij eraan gewend om het aanspreekpunt te zijn? Dan is deze functie als Lead Developer misschien wel iets voor jou! Lees snel verder.

Organisatie

In Zaltbommel kun jij je onderdompelen in de wereld van Java Software Integraties. De organisatie kent veel vestigingen waarbij ze diverse deelgebieden, markten dekken. Zo zijn ze bekend op het gebied van IoT, Data, High Tech Industrie, maar dus ook Software (integraties). Naast de locatie in Zaltbommel zijn ook tech collega’s te vinden binnen de vestigingen in Amersfoort, Capelle aan den IJssel en Eindhoven. De vestiging in Zaltbommel kent daarbij de specialisatie om met Data en Software te werken.

Een voorbeeld van een project waar ze aan werken is het project voor Landal Greenparcs. De projecten waar aan gewerkt wordt zijn overigens bijna volledig inhouse gebouwd/onderhouden. Echter voor sommige taken/situaties is het wel van belang dat je op locatie een kijkje neemt al dan niet wat werk moet verrichten.

Het team is te herkennen aan een open cultuur en eigen filosofie. You build IT, you own IT: de combinatie van mens, vakmanschap en technologie maakt dat klanten toegevoegde waarde ervaren bij hun dienstverlening. De mensen die hier werken willen de beste zijn in hun vak en staan open om te leren, te delen en op die manier bij te dragen aan de ontwikkeling als organisatie. Dit kan fulltime, maar werk je liever parttime dan kan dat ook. Ze koesteren hun open cultuur en in het kader van ‘you build it, you own it’ zoeken ze collega’s die zich van nature eigenaar voelen van product, opdracht, kwaliteit, taak, voortgang en performance. Je hebt van nature een kritische houding naar je eigen werk, dat van collega’s en de klant. Je komt met ideeën en oplossingen en bent de inspiratiebron voor je omgeving om continu nieuwe mogelijkheden en oplossingen te onderzoeken.

Functie

In de rol van Lead Developer komen alle bovenstaande elementen samen voor de klant en het klant team. Je werkt samen aan het best mogelijke resultaat. Je pakt van nature graag de leiding en bent eraan gewend om het aanspreekpunt te zijn. Je bent assertief in het signaleren, vertalen en oppakken van nieuwe klantvragen. Daarnaast ben je gedreven om de inzet bij de klant te optimaliseren en afwijkingen in de kwaliteit en voortgang te signaleren. Uiteraard wil jij je als professional en vakman verder ontwikkelen en daar bieden zij je dan ook mogelijkheden voor. Binnen dit bedrijf word je geholpen om steeds beter te worden en het streven is bovenal dat jij plezier hebt in je werk.

Ze werken hier met de technologieën en platformen van Red Hat, Microsoft en Mendix. Het bedrijf ondersteunt hun klanten met het migreren en moderniseren van legacy applicaties, het creëren van datahubs, het ontwikkelen van Enterprise applicaties en apps en het ontsluiten van databronnen. Dit willen zij bij voorkeur als managed dienst leveren.

Functie-eisen

 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis van en ervaring met o.a. Red Hat Fabric8/Fuse, Spring Boot, AMQ, Apache Camel, en bij voorkeur Red Hat OpenShift;
 • Je bezit de eigenschappen ondernemerschap, nieuwsgierigheid en leiderschap;
 • Je bent een leermeester en inspiratiebron voor medior en junior collega’s;
 • Je kunt scope afwijkingen signaleren en communiceren;
 • Je bent in staat balans te houden tussen zelfstandigheid en samenwerken in een klant team;
 • Je hebt een gezonde kritische houding met betrekking tot de klantvraag.

Aanbod

 • Een uitstekend salaris;
 • Een leasauto;
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden;
 • Een premievrij pensioen;
 • De mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden te participeren als aandeelhouder;
 • Uitdagende projecten in de kernprocessen bij de klanten van het bedrijf;
 • De mogelijkheid om jezelf als vakman en professional verder te ontwikkelen;
 • Een open en plezierige werkomgeving!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.