Met korting naar GOTO Amsterdam!


Het zal je als software developer, architect of software fanaat niet ontgaan zijn dat in juni 2017 GOTO Amsterdam weer plaatsvindt. Software ontwikkelingsbedrijf Trifork is de grote organisator van deze conferentie. Als vaste partner voor de werving & selectie voor Trifork E-Learning Solutions, Trifork Eindhoven en Trifork Amsterdam, kunnen wij vanuit Java Professionals jou 15% korting aanbieden voor het kopen van je tickets. Lees hieronder meer over het evenement, programma en hoe je aan deze korting kunt komen!

Wat is GOTO Amsterdam?

GOTO Amsterdam is een conferentie georganiseerd voor en door developers, maar is ook zeker bedoeld voor team leads, architecten en projectmanagers. Het doel is om de ultieme conferentie neer te zetten voor mensen uit het werkveld. Dit doen ze door zoveel mogelijk content te verzamelen over de meest belangrijke onderwerpen die op dat moment spelen binnen de community van developers. Hierbij streven zij er ook naar om de beste en meest interessante specialisten te regelen voor dit evenement!

Wat kun je dit jaar verwachten?

De sprekers die je dit jaar kunt verwacht zijn bijvoorbeeld: Adrian Cockcroft, Alistair Cockburn, Chris Heilmann en Chris Valasek. Tijdens de conferentie staan onder andere Digital Transformation en Privacy & Security centraal. Heb jij daarnaast interesse in Blockchain, Machine Learning, unhackable software, Microservices, IoT en Cloud Native en/of Programming Languages? Dan mag je deze editie van GOTO Amsterdam absoluut niet missen!

Hoe kom je aan korting?

Java Professionals heeft al jaren een zeer goede samenwerking met Trifork en slaan voor de promotie van GOTO de handen deze editie ineen! Zodoende mogen wij jou 15% korting aanbieden bij aankoop van jouw GOTO Amsterdam tickets. Stuur een e-mail met daarin jouw voor- en achternaam, woonplaats en telefoonnummer naar info@java-professionals.nl. Vervolgens ontvang jij per sms een kortingscode die je kunt gebruiken bij het aankopen van de tickets!

Klik hier voor meer informatie.

Tip: Gebruik bij het versturen van je mail ‘GOTO Amsterdam’ als onderwerp!