Onze werkwijze


Op zoek naar een uitdaging als Java developer? Of het nu gaat om je salaris, technische uitdaging of een betere werk-privé balans. Ons doel is het om jou te helpen tijdens de zoektocht naar de best passende baan!

Hieronder kun je stap voor stap onze aanpak lezen die wij graag met jou bespreken.

 1. 1

  Neem contact op

  Op zoek naar een uitdaging als Java developer? Of het nu gaat om je salaris, technische uitdaging of een betere werk-privé balans. Het is ons doel om jou te helpen tijdens de zoektocht naar de best passende baan!

 2. 2

  Richting bepalen

  Zodra je CV bekeken is door de recruiter die verantwoordelijk is voor jouw regio neemt hij of zij contact met je op. Gezamenlijk neem je jouw CV, wensen én ambities door. Zodoende krijgen wij een goed totaal beeld van jou als persoon en techneut. Ook krijg je in dit gesprek voldoende ruimte om bepaalde voorkeuren uit te spreken.

 3. 3

  Game on! Wij gaan aan de slag voor jou

  Wij pakken het proces voor je op en benaderen de bedrijven die goed bij jouw ambities en wensen passen. Tussentijds blijven we contact houden en beslissen we samen waar jij op sollicitatiegesprek gaat. Als de gesprekken ingepland staan ligt de bal bij jou om je van je beste kant te laten zien.

 4. 4

  Your turn

  Na de gesprekken is het moment daar. Na de volledige procedure bij een of enkele bedrijven te hebben doorlopen kun jij je keuze gaan maken. Onze consultants adviseren je hierin en met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden hoef je geen goede onderhandelaar te zijn, dit nemen wij voor onze rekening. Op deze manier kun jij je gaan focussen op wat daadwerkelijk belangrijk voor je is, de juiste stap in jouw carrière!

 5. 5

  Gefeliciteerd!

  Na een goed aanbod ligt natuurlijk jouw nieuwe baan voor het grijpen! Wij begeleiden je tot aan de laatste stap en feliciteren je graag met je nieuwe baan! Vanaf dat moment trekken wij ons terug en zul je in dienst treden bij de organisatie zelf.

Testimonials


Roy, dank voor de goede bemiddeling, je hebt de goede balans gevonden tussen warm- en aanhouden en opdringerigheid, en dat is een compliment!
Aaldert - Senior software developer
Roy wist in tegenstelling tot andere recruiters direct een vacature te vinden die bij mij paste. Al snel had ik ’s avonds een telefoontje van Roy over de intake-test en kon daarna vrij snel op gesprek en vervolgens aan het werk bij Quintor.
Stefan - Java Developer
Roy is betrokken bij de kandidaat en helpt je met het maken van beslissingen. Hij dwingt je om erover na te denken wat je echt wil en is altijd erop uit wat het beste voor jou als kandidaat in combinatie met het bedrijf is.
Wiebke - Java Software Engineer
Erik as recruiter at Java Professionals helped me with finding a job within my professional field. He did this in a professional, efficient and friendly way, taking my wants and needs concerning the work I wanted to do and how I wanted to do it into account. The collaboration with Erik was great and as hoped I ended up with a great job as well. Hence, I’m very grateful for his work as a recruiter.
Steven - Software Architect
Erik Wagemaker is een zeer vriendelijke recruiter met een technische achtergrond. Hierdoor voelt Erik goed aan welke uitdaging bij jou past. Mede dankzij zijn inspanningen ga ik na de vakantie aan de slag als Java Consultant!
Dylan - IT Consultant

Laat ons je helpen!


Overweeg jij een volgende stap of andere richting in jouw loopbaan? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee over mogelijkheden en te nemen stappen!

Bel of mail ons, we horen graag van je!