Junior Java Developer vooraanstaande consultancy


Introductie

Voor jou is programmeren meer dan alleen werk. Jij doet er in je vrije tijd alles aan om beter te worden en meer technologieën in de vingers te krijgen? Dan is dit dé vacature voor jou!

Organisatie

Onze klant is onderdeel van één van de meest vooraanstaande consultancy bedrijven binnen Nederland. Sinds begin dit jaar hebben ze een driejarig leertraject ontwikkeld waarin junioren binnen 3 jaar kunnen doorgroeien naar een senior rol binnen het moederbedrijf. Gedurende dit proces wordt jij intensief begeleid door de meest vooraanstaande Senior Java Developers en Architecten binnen het vak. Na deze 3 jaar ligt er een mooie uitdagende rol voor jou klaar als senior ontwikkelaar.

Gedurende de 3 jaar hebben zij oog voor jouw talenten en spelen hier ook op in om het opleidingstraject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je krijgt namelijk de ondersteuning van de beste coaches en consultants die op de hoogte zijn van de laatste technologische ontwikkelingen. Daarnaast sluit het traject naadloos aan op het bedrijfsleven dat daarna staat te wachten.

Het voordeel van deelnemen aan dit traject is dat je zeker bent van een functie bij het moederbedrijf of één van de zusterbedrijven. Zo kun je jouw ambities gegarandeerd nastreven zodra je dit traject heb afgerond.

Functie

Jij bent het type programmeur die er alles uit haalt wat erin zit. Je weet dat je talent hebt en wil dat dan ook graag inzetten ten behoeve van jouw carrière. Tot nu toe ben je nog breed georiënteerd, omdat jij weet dat een goede techneut meer is dan één specialisme. Het programma duurt drie jaar waarin je minimaal één dag per week trainingen zult krijgen op kantoor. Hierbij wordt je begeleid door Senior Developers en Architecten. Gedurende deze periode focus jij je niet alleen op de technische kant, maar zul je ook werken aan je persoonlijke en sociale vaardigheden. Je zult je tijdens dit traject focussen op uiteenlopende technologieën van: JavaEE, Spring, Webservices, databasing, Microserices, CI-CD, Scala tot NoSQL databases (Redis, Cassandra en MongoDB).

Daarnaast zal je gedurende het traject niet alleen groeien als techneut, maar ook in termen van salaris en arbeidsvoorwaarden. Ook ben je automatisch verzekerd van een Senior functie bij één van de zusterbedrijven. Je kunt je hierin zowel richten op de meer webontwikkeling (Front- of Back-end) als op andere aspecten zoals BigData.

Los van de leercurve op technologisch vlak zul jij in korte tijd ook kennismaken met vooraanstaande bedrijven zoals: NS, ING, UWV, ANWB, de belastingdienst en Philips. Op die manier leer jij verschillende bedrijven kennen en kun jij je ook op sociaalvlak verder ontwikkelen. Al met al is dit een unieke kans waarin jij als junior binnen 3 jaar kan doorgroeien tot een volwaardig senior techneut. Is dit de kickstart van jouw carrière?

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal HBO opleiding afgerond in de richting van informatica (technische informatica, Software Engineering etc);
  • Je hebt 1 tot 4 jaar werkervaring met Java of binnen een webomgeving;
  • Je bent communicatief sterk in het Nederlands maar heb ook een goede beheersing van de Engelse taal;
  • Jij verdiept je graag in nieuwe technologieën en vind het ook leuk om dit in je vrije tijd te doen (Scala, AngularJS, Java 8 etc);
  • Je bent ambitieus en wil doorgroeien tot de beste in je vak!

Aanbod

  • Goede arbeidsvoorwaarden in combinatie met onwijs veel opleidingsmogelijkheden;
  • Zekerheid op een senior positie binnen een vooraanstaand bedrijf;
  • Begeleiding en training door top senior developers en architecten binnen het vak;
  • Ondersteuning bij het ontwikkelen van technische en persoonlijke skills;
  • Je leert hoe het is om te werken bij de grootste bedrijven in Nederland.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 – 8203 666.

Sollicitatie

Klinkt dit als een interessante optie? Reageer dan via onderstaande button op de site en laat je cv achter.