Java web developer Enterprise Content Management


Introductie

Jij houdt van een afwisselende job waarbij je jezelf verder kan ontwikkelen als Web Developer? Jij bent een eigenzinnige, innovatieve en praktische man of vrouw? Ben je ook nog woonachtig in de regio Haaksbergen? Dan zoeken wij jou!

Organisatie

Kort samengevat is dit bedrijf uit Haaksbergen inmiddels 20 jaar specialist op het gebied van de integratie van bedrijfsprocessen met content management en digitale dossiervorming. Ondertussen gebruiken diverse gemeentes, hogescholen, universiteiten, waterschappen en overheidsinstellingen de producten die dit bedrijf ontwikkelt.

Sinds 2011 is het bedrijf overgestapt op het aanbieden van oplossingen middels cloud-diensten. Daarnaast gaan ze verder dan het leveren van systemen. Ze bieden een complete dienst waarbij de klant niet alleen software en implementatie afneemt, maar ook infrastructuur, ondersteuning en inrichting.

Het ontwikkelen van de softwareproducten is volledig in eigen beheer. Deze software wordt ontwikkeld vanuit de duidelijke visie die zij hebben op Enterprise Content Management. Het product dat de klant ontvangt is een generiek systeem dat onder andere zelf analyseert welke mails automatisch gegenereerd moeten worden als het een formulier ontvangt.

Voor uitbreiding van het software development team zijn zij op zoek naar een enthousiaste web developer. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Functie

Je zal in een team van 18 mensen aan de slag gaan waar momenteel 3 backend developers werken. Jij zal de rol als fullstack web developer op je nemen, omdat het niet een heel groot team is zul jij je niet alleen maar met iets specifieks bezighouden. Het is een afwisselende job waar je dus ook zo nu en dan zelfstandig aan de slag moet.

Zie jij jezelf als een eigenzinnige, innovatieve en praktische man of vrouw? Dan past de volgende omschrijving wellicht ook bij jou!

Je gebruikt liever bestaande techniek op een slimme wijze zodat jij niet het wiel opnieuw uit hoeft te vinden. Je hebt een open visie en bent geen trendsetter, maar herkent snel wanneer welke trend kansrijk is. Je bent professioneel ingesteld, want losse eindjes kunnen jou mateloos irriteren. Je bent gedreven en hebt een passie voor je vak. Houd je daarnaast ook nog van een informele sfeer op de werkvloer? Dan is dit de plek voor jou!

Werken is belangrijk, maar plezier hebben met je collega’s wordt ook voorop gesteld. Zo kun je tafelvoetballen of racen op één van de race stoelen als je een kleine break nodig hebt. Op vrijdag kun je aanschuiven bij de VrijMiBo en één keer per jaar wordt er een etentje met het personeel en de partners georganiseerd. Dat is nog niet alles. Er wordt ook jaarlijks een weekend weg georganiseerd. Niet naar Zandvoort aan Zee, maar bijvoorbeeld Londen, Parijs of Valencia.

Interesse in deze functie? Lees hieronder verder voor meer informatie over de technieken en de arbeidsvoorwaarden!

Functie-eisen

 • Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met Java;
 • Je hebt ervaring met JavaScript, HTML5, SASS/LESS CSS, Angular JS, Node JS en MongoDB;
 • Je weet zowel in teamverband als zelfstandig te werken;
 • Je bent analytisch goed onderlegd;
 • Je bent geen trendsetter, maar herkent wel de trends die kansrijk zijn!

Aanbod

 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een hecht team met enthousiaste collega’s;
 • Een afwisselende baan;
 • Werken bij een groeiende, te gekke, no-nonsense organisatie;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Één keer per jaar een weekend weg naar bijv. Londen, Parijs of Valencia!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.