Java Software Engineer Integraties


Introductie

Ben jij een ervaren Java Software Engineer die zich thuis voelt op het gebied van integraties? Word jij enthousiast van IoT en Big Data en maak je graag gebruik van Spring Boot, Apache Camel, Amazon Gateway, Apache Spark Platform, Scala, OpenShift container platform, OpenShift met CICD? Dan is dit wellicht voor jou!

Organisatie

In Zaltbommel kun jij je onderdompelen in de wereld van Java Software Integraties. De organisatie kent veel vestigingen waarbij ze diverse deelgebieden, markten dekken. Zo zijn ze bekend op het gebied van IoT, Data, High Tech Industrie, maar dus ook Software (integraties). Naast de locatie in Zaltbommel zijn ook tech collega’s te vinden binnen de vestigingen in Amersfoort, Capelle aan den Ijssel en Eindhoven. De vestiging in Zaltbommel kent daarbij de specialisatie om met Data en Software te werken.

Een voorbeeld van een project waar ze momenteel mensen voor zoeken is het project voor Landal Greenparcs. De projecten waar aan gewerkt wordt overigens bijna volledig inhouse gebouwd/onderhouden. Echter voor sommige taken/situaties is het wel van belang dat je op locatie een kijkje neemt al dan niet wat werk moet verrichten.

Het team is te herkennen aan een open cultuur en eigen filosofie. You build IT, you own IT: de combinatie van mens, vakmanschap en technologie maakt dat klanten toegevoegde waarde ervaren bij hun dienstverlening. De mensen die bij hun werken willen de beste zijn in hun vak en staan open om te leren, te delen en op die manier bij te dragen aan de ontwikkeling als organisatie. Dit kan fulltime, maar werk je liever parttime dan kan dat ook. Ze koesteren hun open cultuur en in het kader van ‘you build it, you own it’ zoeken ze collega’s die zich van nature eigenaar voelen van product, opdracht, kwaliteit, taak, voortgang en performance. Je hebt van nature een kritische houding naar je eigen werk, dat van collega’s en de klant. Je komt met ideeën en oplossingen en bent de inspiratiebron voor je omgeving om continu nieuwe mogelijkheden en oplossingen te onderzoeken.

Functie

Je bent actief betrokken bij het ontwikkelen van software voor producten of diensten op het gebied van Java integraties. Als software developer werk je bijvoorbeeld aan de systemen van Landal Greenparcs. De omgeving waarin wordt gewerkt is groot en veelal complex. Het is dan ook van belang dat je de nodige kennis in huis hebt, al dan niet goed weet te schakelen met het SCRUM team. Technologieën die je zoal toepast zijn: Java, JBoss, WebSphere of andere JEE applicatie servers, Apache Camel, Red Hat Fabric8/Fuse, Spring Boot, AMQ, Red Hat, OpenShift, Continious Integration, Continious deployment, etc.

Een paar voorbeelden van wat ze bij Landal GreenParks doen:

 • op basis van aankomsttijd in je vakantiehuis wordt de verwarming vast aangezet, deurcodes worden uitgegeven; bij vertrek worden automatisch de meterstanden uitgelezen t.b.v. de afrekening
 • via de Landal app kun je activiteiten reserveren, bv. een bowlingbaan of een tafel in het restaurant.
 • optimaliseren van de nachtelijke prijsberekening van 15 uur naar 12 minuten, waardoor er meer parken en acties toegevoegd kunnen worden
 • onderzoek naar het overzetten van de huidige omgeving naar een OpenShift container platform, zodat Landal flexibeler wordt in deployment
 • het sneller kunnen leveren van nieuwe functionaliteiten

Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding met een technische achtergrond;
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring met het ontwikkelen van Java software;
 • Kennis van JBoss, WebSphere of andere JEE applicatie servers, Apache Camel, Red Hat Fabric8/Fuse, Spring Boot, AMQ, Red Hat, OpenShift, Continious Integration, Continious deployment;
 • Certificaten van Java OCA, OCP zijn een pré;

Aanbod

 • Een marktconform salaris;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioenregeling;
 • De mogelijkheid om aandelen te kopen tegen een gereduceerd tarief;
 • Een fulltime aanstelling voor 40 uur per week;
 • 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid om meer dagen op te bouwen;
 • Opleidingsmogelijkheden aan de VINCI Energies Acedemy;
 • Waardering en beloning voor je bijdrage

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via info@java-professionals.nl of bellen naar 020-8203666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.