Java Opdrachten tot wel €130.000


Introductie

Freelance Software Engineers hebben vaak bewust gekozen voor deze stap voor factoren zoals vrijheid en financiën. Nu heb ik een optie waar je dit behoudt en waar ook nog eens opdrachten voor jou geregeld worden.

Organisatie

Je komt te werken in vast dienstverband, maar naar een freelance model. Het grote voordeel aan deze optie is dat zij een ijzersterk netwerk hebben waar jij mee van kan profiteren. Als jij interesse hebt in een bepaalde opdracht zorgen zij er met een aantal telefoontjes voor dat jij bovenaan de stapel sollicitanten komt te liggen. Tijdens een persoonlijk gesprek zal je praten over waar jij enthousiast van wordt qua branche, duur, specialisatie, locatie, remote en meer. Jij bent volledig in de lead.

Functie

Het fijne is dat je opgenomen wordt in de organisatie. Hierdoor heb je alsnog het gevoel dat je echt collega’s hebt. Er wordt hier veel aandacht gestoken om een “wij-gevoel” te creëren. Als je interesse hebt dan kan je ook meedoen met trainingen, hackathons, opleidingen en uitjes.

Aanbod

Als zelfstandige wil je natuurlijk wel het reguliere financiële plaatje behouden. Hier zal je een vast (laag) bruto maandsalaris ontvangen + 70% van de gegeneerde omzet. Dit kan je verder ook samenstellen met een hoger maandsalaris, een lease auto, pensioen, vakantiegeld of hoe jij het zelf maar wilt.

Als dit verhaal je interesse wekt dan kom ik graag verder in contact!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via info@java-professionals.nl of bellen naar 020-8203666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.