Java ontwikkelaar voor applicaties zorgsector


Introductie

Spreekt het jou aan om te werken aan applicaties voor de zorgsector die door duizenden gebruikers worden gebruikt? Wil jij aan de slag binnen een divers, informeel team? Vind jij het leuk om samen te werken met Functioneel Ontwerpers, Back-end Ontwikkelaars en Software Testers? Reageer dan op deze interessante vacature in Nieuwegein!

Organisatie

De zorg is in beweging! Digitalisering binnen de zorgsector is al een aantal jaren booming en dit bedrijf springt daar al ruim 15 jaar succesvol op in. Met producten zoals het digitale patiëntendossier, een huisartsportaal en een spoedeisende hulp module helpen zij diverse Geestelijke Gezondheidsinstellingen en Ziekenhuizen bij de digitalisering van alle processen. Uiteraard bestaat hun productportfolio uit nog meer toonaangevende applicaties met duizenden gebruikers!

Hetgeen aanspreekt bij dit bedrijf is dat alles onder één dak wordt ontwikkeld. Er zijn ruim 130 medewerkers werkzaam in Nieuwegein waarvan er 30 Software Ontwikkelaars op de Development afdeling werkzaam zijn. Bij de afdeling Solutions zijn een 50-tal specialisten werkzaam die zich bezighouden met het functionele ontwerp, het testen en ontwikkelign van de applicaties, evenals de implementatie bij de opdrachtgevers. De Development afdeling bestaat dus uit 30 Ontwikkelaars die zich bezighouden met de ontwikkeling van verschillende applicaties. De ontwikkelaars werken nauw samen met de afdeling Solutions om kwalitatief hoogstaande producten af te leveren. Binnen de afdeling wordt er op basis van Scrum gewerkt waarbij de sprints 2 weken duren.

Binnen het bedrijf hangt er een informele sfeer met een gevarieerd personeelsbestand qua achtergrond en interesses. De organisatie heeft een duidelijke organisatiestructuur met korte lijnen en weinig hiërarchie. Veel managers vind je hier niet want alle teams zijn zelfsturend. Hetgeen de Ontwikkelaars verbindt is de passie voor het vak. Het team is een leuk en gevarieerd gezelschap met een goede sfeer. Ook de personeelsvereniging is actief en jaarlijks vinden er dan ook verschillende uitjes plaats. Denk aan een dagje rijden in oldtimers, een dagje zeilen, een tripje naar Euro Disney of een sportief dagje mountainbiken. Kortom; een hele fijne werkgever om voor te werken!

Functie

Als Java Ontwikkelaar kom je te werken op de Development afdeling die uit 30 specialisten bestaat. Deze afdeling is opgedeeld in Squads die per product zijn ingedeeld en na verloop van tijd opnieuw worden samengesteld. Binnen jouw squad bouw je aan geavanceerde multi-tier software waarin je bijdraagt aan de veiligheid en efficiency van de zorgsector. Je werkt hierin met de modernste tools binnen een complexe Java web omgeving.

Als Java developer heb je hierdoor gedegen ervaring binnen een Java webomgeving waar je veel zult werken met de veelgebruikte Java technologie stack waaronder: Java 6&7, webservices (REST & SOAP), Sonarqube en IntelliJ. Ook wordt er intern op basis van SCRUM gewerkt en is kennis van .NET en C# voor de front-end een grote pre. Verder is er intern veel kennisdeling en zijn er voldoende opleidingsmogelijkheden.

Naast een leuke technische uitdaging in de zorg worden er ook veel uitjes georganiseerd. Hierbij kun je naast kennisdeling sessies ook denken aan ontspannende activiteiten waaronder: Mountainbiken, squash avondjes, pretpark bezoekjes en gezellige etentjes. Verder zijn de arbeidsvoorwaarden ook meer dan uitstekend waaronder 25 vakantiedagen plus 12 ATV dagen! Ook is er de mogelijkheid om thuis te werken en kun je profiteren van een winstuitkering. Tot slot krijg je een laptop van de zaak en bij de meer externe functies behoort een lease auto en een smartphone tot de mogelijkheden. Ben jij daarom toe aan een nieuwe uitdaging en draag jij graag je steentje bij aan de zorg? Vind jij daarnaast een technische uitdaging en goede arbeidsvoorwaarden belangrijk bij een nieuwe stap? Lees dan snel verder en neem contact met ons op!

Functie-eisen

 • Je beschikt over afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur Informatica);
 • Je beschikt over minimaal 2 jaar ervaring met Java en verwante technologieën;
 • Kennis/ervaring met WPF is een plus!;
 • Kennis en ervaring met .NET en C# is een grote pre;
 • Je hebt gedegen kennis/ervaring met SQL;
 • Je hebt ervaring met het werken binnen een Agile omgeving (SCRUM);
 • Je hebt affiniteit met de zorgsector;
 • Je ben een techneut in hart en nieren;
 • Je bent communicatief vaardig en vind het leuk om een team te werken.

Aanbod

 • Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Winstuitkering;
 • Een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen + 12 ATV dagen (!);
 • Flexibele werktijden en thuiswerken is mogelijk;
 • Een laptop van de zaak;
 • Bij externe functies is een lease auto en telefoon van de zaak bespreekbaar
 • Leuke uitjes op zowel inhoudelijk- als ontspanningsvlak
 • Diverse mogelijkheden voor trainingen en opleidingen.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 – 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.