Java ontwikkelaar Amersfoort


Introductie

Aan de slag met uitdagende projecten in Amersfoort als ondernemende Java developer? Hou jij van afwisseling en uitdagende projecten? Hecht je veel waarde aan een informele sfeer met veel ruimte voor gezelligheid, humor en een mensgerichte benadering? Dan kan dit zomaar dé Java baan zijn voor jou!

Organisatie

Onze klant is een groeiend bedrijf dat door middel van hoge service en kwaliteit is uitgegroeid tot een betrouwbare speler voor grote en kleine klanten in de Randstad. Onze klant is zeker geen detacheerder, en geen inhouse software ontwikkelaar, maar een echte projectenclub waar heel veel mogelijk is!

Partners waar onze klant mee samenwerkt zijn onder andere Magnetic, RedHat, Lightbend en Elastic. Samen met deze partners en de 75 specialisten (back- en frontend open source frameworks) zijn ze hard op weg om in 2020 honderd miljoen mensen blij te maken met software die werkt. Klanten van deze organisatie zijn bijvoorbeeld: Wehkamp, RTL, ING en Transavia.

De manier waarop met elkaar wordt omgegaan is heel informeel en mensen onderling hebben veel lol! Op kantoor in Amersfoort bruist het altijd van de gezelligheid. Inmiddels bestaat onze klant zo’n 15 jaar en is de algemeen directeur nog steeds aan het roer. Het bedrijf bestaat uit ±80 medewerkers en er heerst geen hiërarchie. Er wordt gewerkt in zelfstandige units waarin teams zijn georganiseerd. Deze teams variëren van grootte, variërend van 3 tot 20 personen. Teams worden veelal per tribe samengesteld, maar soms ook unit-overstijgend. Men deelt het streven om het beste in zichzelf naar boven te halen, met een ondernemende geest projecten aan te pakken en dit met hart voor de zaak een succes te maken. De klant staat centraal maar je kan worden wat je wilt! Drive en potentie om snel dingen te leren zijn kerningrediënten bij iedere medewerker!

Functie

Als Java/JEE Software Ontwikkelaar werk je aan verschillende projecten en ben je betrokken bij het ontwerpen en ontwikkelen van Java projecten. Dit doe je in een Agile Scrum team. De focus van je werkgever ligt op het ontwerpen, realiseren en onderhouden van innovatieve en duurzame technologische oplossingen die bijdragen aan businessprocessen. Je kunt hierbij denken aan technieken als Scala, Akka en AngularJS. Je bent in staat om flink gestalte te geven aan je rol van Java ontwikkelaar binnen het team waarin je werkt. Je draagt bij aan het team, maar ook aan de verdere ontwikkeling van het vakgebied binnen je werkgever.

Je kunt worden wat je wilt en kan werken aan veel verschillende projecten. Of jij je nu verder wilt specialiseren als Java ontwikkelaar qua backend of meer aan de slag wilt aan de frontend, software integratie, projectlead, analist of je meer ontwikkelen in de breedte. Voor persoonlijke- en technische ontwikkeling krijg je volop de ruimte!

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding, richting informatica of vergelijkbaar;
 • Je bent enthousiast, toont initiatief, klantgericht en communicatief vaardig;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met applicatieontwikkeling in Java/JEE;
 • Ervaring met Oracle en MS/SQL Server, Agile Scrum en JEE design patterns, web services, SOA, UML, JSF, Hibernate, EJB3;
 • Evenals ervaring met tooling als Oracle ESB en JBPM;
 • Als laatste ervaring met Scala, Akka, Elastic Search, Cassandra, Kafka, Angular, React, Java, Mesos en AWS.
 • Overigens worden net Wo-afgestudeerden met minder ervaring ook van harte uitgenodigd om te reageren!

Aanbod

 • Een salaris dat varieert van € 2.500,- tot € 4.750,- en is afhankelijk van kennis en / of ervaring;
 • Persoonlijk ontwikkelingsbudget van € 3.500,- en jaarlijkse opleidingsdagen,
 • Een winstdelingsregeling, pensioenregeling, leaseregeling en 27 vakantiedagen;
 • Mogelijkheid van 32 uur werken, minimaal 4 dagen;
 • Uitdagende en afwisselende projecten bij toonaangevende klanten;
 • Werkgever waar veel plezier, kameraadschap, groeimogelijkheden zich voordoen en waar veel verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte voor initiatief is;
 • Maandelijkse borrel, standaard kerstborrel, leuke teamactiviteiten en jaarlijkse ski uitjes!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 – 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.