Java/Mendix Developer


Introductie

Indrukwekkende namen zoals Nationale Hypotheek Garantie en Tony Chocolonely helpen digitaliseren.

Organisatie

Onze klant uit Breda is een van de grotere spelers op het gebied van Cloud- en Mendix oplossingen. Zij ontwikkelen unieke software die hét verschil maken voor hun klanten. Dit zijn, naar zeggen van de werknemers, vaak super toffe projecten op gebied van Business Applicaties en Cloud intergratie. Zo hebben zij bijvoorbeeld de Nationale Hypotheek Garantie geholpen met het wegwerken van hun exces op de gehele back office applicatie. Verder helpen zij veel andere mooie klanten zoals Tony Chocolonely met het digitaliseren van hun verouderde ERP-systeem. Dit wordt in sprints van drie maanden gedaan vanuit hun kantoor in Breda of bij de klant op locatie.

De kernwaarden binnen dit bedrijf zijn overall passie, uitdaging en innovatie. Het doel is vooral om veel werk te verzetten met een kleine groep mensen, en zo betaalbare en efficiënte plannen op te zetten voor hun klanten. Daarbij zijn zij er van overtuigd dat het implementeren van state-of-art oplossingen in een data gedreven wereld onmisbaar is. Als bedrijfsprocessen efficiënter verlopen, doet een bedrijf dat automatisch ook, en kunnen zij zich dus richten op waar ze goed in zijn.

Functie

Op dit moment is onze klant op zoek naar developers vanuit de Java hoek die zich willen bijscholen tot Mendix developer. Dit is een tool waarin je je snel kunt automatiseren. Java kennis blijft hier van toegevoegde waarde, dus het is niet zo dat je hierna niet meer terug zou kunnen. Als je al kennis hebt van Mendix is dat natuurlijk helemaal mooi! Ze bieden een speciaal opleidingsprogramma aan wat jou klaar stoomt om opdrachten voor de klant te gaan oppakken. Naast affiniteit met IT is het belangrijk dat je communicatief met klanten kan zijn en analytisch vaardig bent.

Wat betreft loopbaanmogelijkheden zit je hier al snel goed. Elke zes weken houd je een gesprek met de talent manager. Daarnaast kan je training en cursus volgen in alle onderwerpen die jij belangrijk vindt. Dit kan technisch zijn, maar ook een training in communicatieve vaardigheden, of een opleiding tot Architect is mogelijk. Zie jij mogelijkheden in een bepaalde techniek of tool? Dan ga jij daarmee aan de slag! Ook wat betreft gezelligheid en teamspirit wordt er genoeg ondernomen. Zo wordt er op kantoor veel gelachen en worden er ook mooie uitjes zoals bijvoorbeeld wintersport georganiseerd.

Functie-eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met IT;
 • Kennis en (het liefst een aantal jaar) ervaring met Java;
 • Je bent communicatief vaardig en kan analytisch denken;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je vindt het niet erg om te reizen.

Aanbod

 • Salaris op basis van jouw kennis en ervaring.
 • Auto/vervoersregeling wanneer je op locatie werkt;
 • 50/50 pensioenregeling;
 • Laptop en telefoon van de zaak inclusief bijbehorende kosten;
 • 25 vakantiedagen, met een interessant opbouwsysteem;
 • Bonusregeling;
 • Mogelijkheid tot 36 of 40 uur per week en thuis werken.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.