Java DevOps engineer cybersecurity


Introductie

Ben jij een ervaren Java developer woonachtig in de omgeving van Arnhem? Wil jij je inzetten om het internet zo veilig mogelijk te maken? Dan is dit de vacature voor jou!

Organisatie

We kunnen ons vandaag de dag haast niet meer voorstellen hoe het zou zijn zonder het internet. Het brengt echter ook grote gevaren met zich mee, waardoor cybersecurity nu relevanter is dan ooit. Onze klant is een grote speler op het gebied van internetveiligheid en het stabiel houden van alle .nl domeinen. De organisatie zorgt ervoor dat wij kunnen internetten en zij leveren ook een bijdrage op het gebied van cyberrisico preventie. Ze hebben verschillende applicaties ontwikkeld die ervoor zorgen dat .nl domeinnamen bereikbaar en veilig zijn.

Naast het delen van hun expertises adviseren ze bedrijven ook over de technische, juridische en beleidsmatige kant van domeinnamen en domeinnaaminfrastructuur. Zo hebben zij bijvoorbeeld een idee op de markt gebracht, waarmee ondernemers in een oogopslag kunnen zien welke cyberrisico’s zij lopen en hoe ze deze kunnen voorkomen dan wel oplossen. De behaalde winst gaat onder andere naar non-profit doeleinden en hun ‘labs’ om verder onderzoek te doen naar cybersecurity en andere relevante onderwerpen. De organisatie heeft bijvoorbeeld een onafhankelijk fonds opgericht dat geld geeft aan projecten die het internet versterken of die internet op een vernieuwende manier inzetten. Onze klant mag zichzelf dan ook een stichting noemen in plaats van een bedrijf.

Jij zult komen te werken op locatie in Arnhem, waar de stichting een zeer modern en met zowel de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken pand bezit!

Functie

Als Java DevOps engineer zul jij meebouwen aan de applicatie waarin alle bijna 6 miljoen .nl domeinnamen beheerd worden. Je komt te werken op de afdeling ICT, in een scrum team. Samen met dit team ben je in een agile setting verantwoordelijk voor het verbeteren, ontwikkelen en beheren van nieuwe functionaliteiten voor de belangrijkste applicaties van de stichting. Jouw primaire focus ligt dan ook op de techniek en gebruiksvriendelijkheid van de applicaties.

Verder zul je werken aan de verdere professionalisering van jouw team en heb je verantwoordelijkheid over meerdere aspecten van het ontwikkelen van software, zoals ontwikkeling, implementatie, analyse, testen en ontwerp. Ook zul je je bezighouden met het maken van probleemanalyses voor de klant en het bedenken van oplossingsrichtingen die bij de klantwens aansluiten.

De sfeer op de werkvloer is informeel, werknemers lopen het liefst gewoon rond in hun spijkerbroek. Daarnaast wordt er het hele jaar door een hoop georganiseerd binnen het bedrijf. Van barbecues, familiedagen, kerstdiners, sportdagen, tot zelfs complete weekenden weg!

Functie-eisen

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ruime ervaring als Java developer;
 • Je bent bekend met het werken in een agile omgeving;
 • Je hebt goede kennis van: Java (EE), RESTful webservices, relationele databases (Oracle, PostgreSQL), JST, en development tooling (Git, Maven, Jenkins);
 • Ervaring met Identity & Access Management, React en Linux is een pré;
 • Je kunt goed samenwerken en bent een echte teamplayer!

Aanbod

 • Een bruto maandsalaris tot €5000,-;
 • Een extra financiële bonus van 4%, afhankelijk van het bedrijfsresultaat;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Een mooie pensioenregeling;
 • 8% vakantiegeld en 4% eindejaarsuitkering;
 • Ruimte voor opleiding en trainingen naar wens;
 • Vergoeding als bijdrage voor je zorgverzekering en voor je internetabonnement thuis;
 • Een financiële tegemoetkoming als je dichterbij de organisatie komt wonen.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via info@java-professionals.nl of bellen naar 020-8203666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.