Java Developer voor Zorgdeclaraties


Introductie

Wil jij aan de slag bij dé specialist en marktleider? Ben jij op zoek naar een verfrissende en dynamische omgeving? Reageer dan snel en wie weet voelen wij jou binnenkort aan de tand!

Organisatie

Onze klant is al reeds 30 jaar dé specialist en marktleider als het gaat om het ontzorgen van financiële zaken bij zorgaanbieders. Zorgverleners hebben hierdoor geen omkijken meer naar hun financiën en kunnen zich volledig op hun dienstverlening richten. De declaratie en facturatie die hierbij nodig is wordt ontwikkeld door onze klant zelf, hierdoor is de IT-afdeling een onmisbare schakel binnen de organisatie.

Verreweg het grootste deel van het klantenbestand bestaat momenteel uit Nederlandse tandartspraktijken. Daarnaast zijn de farmacie en Duitsland sterk opkomende markten waar veel groeimogelijkheden liggen.

De afgelopen jaren is het bedrijf daarom enorm gegroeid en hebben ze een grote professionaliseringsslag gemaakt. Inmiddels is het bedrijf zo’n 130 medewerkers groot waarvan 32 man zich met de IT bezig houdt. Van dit team bevinden 17 collega’s zich in Roemenië en de rest is het technische hart voor de vestiging in Amersfoort. Kenmerkend voor het bedrijf is de informele en collegiale sfeer en kun je zo bij je collega’s naar binnen stappen. Dit blijkt ook uit de geringe management lagen, de laagdrempelige sfeer en iedereen hun behulpzaamheid. Ze gaan gezamenlijk voor het beste resultaat!

Functie

De afgelopen jaren zijn ze druk bezig geweest om de kennis zoveel mogelijk inhouse te halen, te professionaliseren en een hecht team te vormen in Amersfoort. Één van de ontwikkelingen is werken volgens Agile/Scrum en de ambitie om op termijn DevOps te gebruiken. Daarnaast is er een team actief in Roemenie die ook een grote bijdragen leveren aan de ontwikkeling van de software.

Als Java developer bouw je met een 32-koppige team hands-on mee aan de ontwikkeling van declaratie- en facturatiesystemen en de consumentenportalen. Hierin maak je gebruik van (moderne) technologieën als: XML, JSF, Spring, Hibernate, MongoDB, AngularJS en Play!. Ook zul je contact hebben met het developmentteam in Roemenië, al is het wel de bedoeling dat de focus van development op het team in Amersfoort wordt gelegd.

Je komt terecht binnen een dynamische omgeving waarin snel geschakeld kan worden. Er is bij onze klant geen sprake van bureaucratie, want er zijn slechts 3 managementlagen. Hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen goede ideeën op korte termijn worden uitgevoerd waardoor je als Java developer zelf het verschil kan maken.

Als persoon denk je altijd probleemoplossend, ben je in staat problemen te ontleden en kun je de vinger op de zere plek leggen. Je handelt hierin slagvaardig en beheerst over een flinke dosis abstractievermogen. Al met al ben jij een goede teamplayer die ook zelfstandig oplossingen kan werken.

Los van een toffe technologische uitdaging in hartje Amersfoort zijn de arbeidsvoorwaarden ook uitstekend. Naast een zeer goed basissalaris is er ook een winstregeling die vrijwel jaarlijks een 13e maand bedraagt. Verder zijn er vanuit het bedrijf een hoop opleidingsmogelijkheden, is er een goede pensioensregeling en is er de mogelijkheid om parttime te werken.

Klink dit als jouw volgende carrière stap? Lees dan snel verder en solliciteer!

Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van informatica;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als Java developer binnen een Agile omgeving;
 • Bekend met technieken als: Java, Spring, Hibernate, MongoDB, Play, Jenkins en XML;
 • Ervaring binnen een (Agile) SCRUM omgeving;
 • Ervaring met webservices (REST);
 • Een analytische en pragmatische instelling;
 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel het Engels als Nederlands;
 • Kennis van het zorg domein is een grote pré.

Aanbod

 • Een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Indicatie ligt tussen de € 3.000 en € 5.000 bruto op basis van 40 uur;
 • 25 vakantiedagen;
 • Winstuitkering dat ongeveer gelijk is aan een 13e maand;
 • Volop mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen;
 • Zeer goede pensioensregeling;
 • De mogelijkheid om zelf de architectuur uit te zetten binnen een dynamische omgeving;
 • Mogelijkheid om parttime te werken (32, 36, 40 uur, ook 4×9);
 • Beginnen met een jaar contract, al is een vast contract ook bespreekbaar;
 • Tot slot, zelf het verschil maken binnen een leuk en informeel bedrijf!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via info@java-professionals.nl of bellen naar 020-8203666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.