Java Developer voor het automatiseren van het uitzendwezen


Introductie

Een consultant bij een uitzendbureau was vroeger het grootste deel van de tijd bezig met allerlei administratieve taken. Dankzij de software van onze opdrachtgever in Gorinchem is dit verleden tijd. Zij zijn momenteel op zoek naar een developer om het succes bij te kunnen benen. Wie weet ben jij diegene wel!

Organisatie

Dit jonge bedrijf is snel groeiend en is ondertussen een scale-up. Inmiddels zijn hier ongeveer 20 mensen werkzaam en de verwachting is dat hier diverse personen aan toegevoegd zullen worden. Het development ontwikkelt een all-in applicatie die het gehele uitzendwezen automatiseert. Hierbij moet je denken aan urenregistratie, contracten, wensenlijsten, belastingen, functiewijzigingen en meer. De markt ontdekt steeds meer het gemak van hun software waardoor zij inmiddels steeds meer grote namen aantrekken. Dit vraagt vervolgens weer om nieuwe software uitdagingen.

Functie

Als developer zul je hier terechtkomen in een team van circa 6-8 developers. Technieken die hier voorbij komen zijn Java, Angular, Kotlin, Spring en o.a. TDD. Ervaring met alles is niet vereist. In de functie zal je bezig zijn met nieuwe functionaliteiten, alles naar de cloud brengen en de software onderhouden. Gezien de omvang van de organisatie zijn de communicatielijnen kort en heb je hierdoor ook invloed op de resultaten. De cultuur is familiair en gemoedelijk.

Aanbod

Het salaris loopt hier op tot ongeveer €5.500 bruto per maand met nog een aantal extra’s. Een auto van de zaak kan bespreekbaar gemaakt worden.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.