Java Developer Protheses


Introductie

Heb jij altijd al hart voor de zorg gehad en wil je hands-on meewerken aan een super gaaf zorgproduct zoals protheses? Wil jij écht impact maken op de levens van mensen door middel van hypermoderne tech? Lees dan snel verder!

Organisatie

Deze organisatie is actief in de zorgsector en ontwikkelt wel hele toffe producten. Zo zijn zij gespecialiseerd in het continue verbeteren van orthesen en protheses met behulp van 3D-technologie. Ze maken de perfecte fit op maat gemaakte braces. Zo worden scans van de armen van patiënten gebruikt om een brace te genereren en printen. Dit wordt Inhouse gedaan en is bijna volledig geautomatiseerd. Op deze manier maakt dit bedrijf braces die perfect 1-op-1 passen bij de patiënt die ze zal dragen. Het doel van deze organisatie is om het hebben van een brace te veranderen van iets wat nodig is naar iets wat men graag draagt!

Wat deze organisatie onder andere bijzonder maakt is dat ze nog vrij jong zijn, ze zijn namelijk in 2017 begonnen. Ze werken samen met andere medisch specialisten en een grote Nederlandse Technische Universiteit. Op deze manier bundelen ze gespecialiseerde kennis met een frisse blik! Het toffe is dus dat alle input ontzettend wordt gewaardeerd en uitgewerkt waar nodig, om tot de beste producten te komen.

Omdat het zo een jonge en frisse organisatie is, ervaren de werknemers deze werkplek als een hele fijne aansluiting na hun studie en een geweldige plek om door te leren en zowel persoonlijk als technisch te groeien. De sfeer is informeel en open, kortom, deze organisatie is echt een topper!

Functie

Veel werknemers komen hier vanuit hun technische studie. Dit zijn dus frisse junioren die als een spons alles in zich opnemen. Voor deze functie zoeken we een developer met iets meer ervaring en een sterke affiniteit voor de backend.

Je zult komen te werken aan de op maat ontworpen 3D scanner, de patiënten workflow en de integratie met de ziekenhuizen en klinieken waar mee wordt samengewerkt. Je komt te werken in een divers en getalenteerd team van technologen in een hightech accelerator op de campus van TU Delft. Door het koppelen van expertise, talent en passie kom je samen met het team tot de mooiste software- en hardware oplossingen!

Functie-eisen

 • Een afgeronde bachelor of master in Computer Science of soortgelijk;
 • Ten minste 3 jaar professionele ervaring met het bouwen van applicaties;
 • Kennis van Java, SQL Javascript en HTML/CSS;
 • Pre: ervaring met Python, Golang, React, Tailwind CSS en/of Bootstrap;
 • Je kan werken met Linux en cloud omgevingen zoals AWS/Azure/GCP
 • Je bent vloeiend in Engels en Nederlands

Aanbod

 • Je mag werken aan hypermoderne zorg technologieën en oplossingen;
 • Goed salaris;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Fijne, informele werksfeer;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Werken in een jong en dynamisch team, waar jouw inbreng van ontzettend veel waarde is!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 – 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.