Java developer productontwikkeling


Introductie

Houd jij er van om een echt gevoel van eigenaarschap te hebben over je product? Wil je graag dingen optimaliseren en versnellen en is de kwaliteit van je code voor jou belangrijk? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een opkomende speler in de markt voor software producten gericht op Verenigingen van Eigenaren (VvE). Functioneel gezien is dit toepassingsgebied enorm interessant, omdat er een grote verscheidenheid aan business logic samenkomt in één product. Jouw gebruikers regelen namelijk inkoop, administratie, incasso, onderhoudsplanning, uitvoer van reparaties en bestuurlijke issues allemaal centraal via jouw product. Hierdoor bereiken ze tijdswinst, kostenbesparing en vooral duidelijkheid. Doorvertaald naar de techniek geeft deze brede functionaliteit prachtige uitdagingen qua architectuur, koppelvlakken en user interface.

Functie

Het development team van deze onderneming is klein maar groeiend en heeft voor de komende tijd leuke technische uitdagingen op de rol staan. Er is een doelarchitectuur vastgesteld met mooie technieken (Java, Angular 8, AWS Lambda, Cloudformation, Docker), waarin alle nieuwe ontwikkelingen gebouwd zullen worden. Daarnaast is er de noodzaak om (delen van) bestaande legacy code uit te faseren en te herbouwen binnen de nieuwe architectuur.

Met de groei van het team ontstaat er ook meer behoefte aan een moderne Agile/DevOps set van processen en tooling en een meer gecentraliseerde aanpak op het gebied van kwaliteit. Allemaal zaken waar jij een bijdrage aan kunt leveren en dat betekent weer dat je ook echte invloed hebt op de inhoud van je werk.

Functie-eisen

We zoeken mensen met een brede interesse in techniek. Je kunt bij ons bijdragen aan zowel de Java backend als onze AWS infrastructuur en Angular UI, dus het is wel van belang dat je op twee van de drie gebieden thuis bent, of minimaal enthousiast word van de kans om hierin nieuwe kennis op te doen. Verder letten we op:

  • Innovatieve visie op software development en leergierigheid;
  • Minimaal drie jaar ervaring met software ontwikkeling in Java binnen aan Agile omgeving. Het is een pré als je al hebt gewerkt aan productontwikkeling;
  • Voorkeur voor gestructureerd werken en aandacht voor kwaliteit;
  • Vloeiend Nederlands in woord en geschrift.

Aanbod

In onze ogen is de meest aantrekkelijke eigenschap van deze vacature de mate van technische autonomie. Samen met de Lead Developer en de andere teamleden krijg je veel vrijheid om functionele vraagstukken zelf te voorzien van de juiste technische oplossing. Als jij graag initiatief neemt in dit soort zaken zal je hier prima op je plaats zijn. verder kunnen we nog noemen:

  • Zeer aantrekkelijke set technieken en focus op doorlopende innovatie;
  • Echte product ontwikkel omgeving zonder maatwerk implementaties;
  • Prettig en informeel team met groeipotentie;
  • Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via info@java-professionals.nl of bellen naar 020-8203666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.