Java Developer Inhouse Consultancybureau


Introductie

Werk jij graag inhouse bij een consultancy bureau die oplossingen biedt op het gebied van bedrijfscompliance, globale content en digitale ervaring? En wil jij werken aan projecten voor grote, toonaangevende klanten? Lees dan de volledige vacature en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van dit gezellige team!

Organisatie

Deze internationale organisatie bestaat uit 40 kantoren, verspreid over 22 verschillende landen. Het kantoor in Nederland is gevestigd in Eindhoven, waar deze organisatie al 30 jaar oplossingen biedt op het gebied van bedrijfscompliance, globale content en digitale ervaring. Deze diensten leveren zij aan bedrijven in diverse sectoren, zoals de publieke sector, energie & milieu, lucht- en ruimtevaart, auto- & industrie, biowetenschappen en financiële sector.

Binnen de bedrijfscompliance tak levert de organisatie diensten op het gebied van contentmanagement waarbij het doel is om de bedrijfscommunicatie, de productiviteit en de proceszichtbaarheid te optimaliseren. Daarnaast worden informatieworkflows ook geoptimaliseerd en beveiligd op basis van een AVG-strategie. Het resultaat van deze diensten leidt uiteindelijk tot de volledige maximalisatie van een organisatie.

De diensten omtrent globale content vertalen zich in het vereenvoudigen van vertaalprojecten door middel van flexibele en intelligente vertaaltechnologieën. De laatste tak waar deze organisatie zich mee bezighoudt is de digitale ervaring van klanten. Deze organisatie biedt daarbij op maat gemaakte strategieën omtrent digitale transformatie, online zichtbaarheid en merkpositionering.

Een greep uit de projecten die deze organisatie heeft afgerond zijn het schrijven, vertalen en publiceren van een Europese krant, het optimaliseren van alle documentatie van de KLM, het archief van de Kamer van Koophandel en de merkpositionering van Bavaria. Samen met het team ben jij dus verantwoordelijk voor dit soort projecten.

Naast de projecten voor klanten, wordt er ook veel aandacht aan het personeel besteed. Zo wordt er elke dag gezamenlijk geluncht, elke vrijdag friet gegeten en regelmatig een borreltje gedronken in de kroeg. Daarnaast is er een PlayStation op kantoor aanwezig, komt er maandelijks een masseur langs en wordt er jaarlijks een groot feest georganiseerd. Aan gezelligheid dus geen gebrek!

Functie

Het team kenmerkt zich als een familiebedrijf, waarbij je dicht bij de manager staat. Het bedrijf is zelfsturend en daarbij krijg je veel vrijheid. De omgeving waarin je werkt is technisch uitdagend waarbij je werkt aan het ontwerpen en implementeren van oplossingen. Hetgeen wat je voornamelijk zult ontwikkelen zijn CMS-frameworks, web content management systemen en websites. Daarnaast vertaal je de eisen van eindgebruikers naar een conceptueel design en definieer je de technische documentatie met de klant en de architecten.

Binnen het team werk je met diverse technieken, zoals Java, HTML, CSS, JSP Servlets, JQuery en JavaScript. Daarnaast werk je ook met web content management systemen, zoals Adobe Experience Manager, SDL Tridon, Sitecore, Liferay en Drupal. Ook krijg je de mogelijkheid om nieuwe technieken of talen te leren wanneer je deze nodig hebt. Als investering in de medewerkers wordt er genoeg aandacht besteed aan bijscholing!

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding met een technische achtergrond;
 • Ervaring met het ontwikkelen van Java, HTML, CSS, JSP Servlets, JQuery en JavaScript;
 • Kennis en ervaring met Adobe Experience Manager, SDL Tridon, Sitecore, Liferay en Drupal is een pré;
 • Ervaring met de architectuur van software en servers is een pré;
 • Je bent enthousiast, creatief, zelfstandig en pro-actief.

Aanbod

 • Een goed salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • De mogelijkheid om parttime te werken;
 • De mogelijkheid om bepaalde uren vanuit huis te werken;
 • Een auto van de zaak of kilometervergoeding (39 cent per km);
 • Een goede laptop en telefoon (Samsung Galaxy S7) van de zaak;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
 • Een informele werksfeer met leuke uitjes en collega’s;
 • Lekkere koffie en een mooi kantoor.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via info@java-professionals.nl of bellen naar 020-8203666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.