Java Developer externe communicatie


Introductie

Lijkt het jou leuk om intelligente software te werken voor externe communicatie? Werk jij het liefst bij een middelgrote organisatie waar jouw mening gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder!

Organisatie

De organisatie is een snelgroeiend technologiebedrijf die software oplossingen ontwikkelt voor de externe communicatie van hun klanten toe. Dit doen zij voor bijvoorbeeld de overheid, woningcoöperaties, en financiële organisaties. In totaal hebben zij nu 250 klanten en dit zijn vaak ook niet de minste namen. Om een voorbeeld te geven: de overheid communiceert via brief, e-mail en SMS. Hun intelligente software helpt met het bepalen van de beste werkwijze en regelt tevens zaken zoals leesbevestiging, betaalbevestigingen en meer.

Het bedrijf heeft een cloudplatform ontwikkeld die op een intelligente manier inspeelt op de voorkeur van de klant. Het platform heeft als doel de communicatie met de klant te automatiseren en te optimaliseren. Dit wordt gedaan door middel van persoonlijke bijlages, SMS herinneringen en iDeal betalingen. Daarnaast automatiseert hun software zaken als track en trace, leesbevestigingen en betaalverkeer.

De hoofdvestiging zit in Gouda Daarnaast zijn zij gevestigd in Amsterdam en Goes. Voor hun vestiging in Gouda zijn zij nu op zoek naar een backend Java developer. Het is een platte organisatie waarbij de communicatielijnen kort zijn. De sfeer is professioneel en competitief. Jij komt te werken in een jong, nuchter en ambitieus team met ongeveer 25 medewerkers. Binnen het team wordt gestreefd naar innovatie, kwaliteit en stabiliteit.

Naast dat er hard wordt gewerkt, is er ook voldoende tijd voor ontspanning. Zo wordt er wekelijks geluncht met het team en worden er diverse ontspannende teamactiviteiten ondernomen. Er zijn o.a. voorzieningen voor: tafeltennis-, pool-, golf- en PlayStationcompetities.

Functie

Als backend developer kom je te werken in een team van developers, business stakeholders en product owners. Je werkt volgens Scrum met je team aan het omzetten van klantwensen en requirements naar tastbare softwareoplossingen binnen het communicatieplatform en aanverwante systemen. Naast dat je inhoudelijk aan de slag zult gaan met het platform, zul je ook veel bezig zijn met het verbeteren van je team en codebase. Dit wordt o.a. gedaan door middel van goede feedback, het implementeren van kwalitatieve metingen en code reviews.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als Java developer;
 • Je hebt ervaring met de Scrum methode;
 • Je bent bekend met de volgende technieken: Java, OSGI, Maven, PostgreSQL, Git, Spring, AWS;
 • Je hebt ervaring met de hele levenscyclus van een softwareproduct; van user story tot en met oplevering van werkende software in een continuous delivery omgeving;
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Aanbod

 • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Ruime mogelijkheden voor training, kennisdeling en studie;
 • Mogelijkheid tot thuis en parttime werken;
 • Wekelijkse teamlunches;
 • Prettige werksfeer.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.