Java developer cyber security


Introductie

Ben jij een senior Java developer en wil jij werken voor een nonprofit organisatie welke zich richt op de cyber security? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Onze klant is een grote speler op het gebied van internetveiligheid en het stabiel houden van alle .nl domeinen. De organisatie staat er om bekend dat wij kunnen internetten en hebben daarin ook een bijdrage als het gaat om cyberrisico preventie. Naast het delen van hun expertises adviseren ze bedrijven ook over de technische, juridische en beleidsmatige kant van domeinnamen en domeinnaaminfrastructuur. Hiervoor hebben ze een idee op de markt gebracht, waarmee ondernemers in een oogopslag kunnen zien welke cyberrisico’s zij lopen en hoe ze deze kunnen voorkomen dan wel oplossen. De behaalde winst gaat onder andere naar non-profit doeleinden en hun ‘labs’ om verder onderzoek te doen naar cybersecurity en andere relevante onderwerpen. Hierom mag deze organisatie zichzelf dan ook een stichting noemen in plaats van een bedrijf.

Je zal komen te werken op locatie in Arnhem, waar de stichting een zeer modern en goed bereikbaar pand bezit!

Functie

Aangezien cybersecurity actueel en relevanter dan ooit te voren is, is hun team nu op zoek naar versterking van meerdere Java Developers. Naast het beheren van alle .nl domeinen zal je je bezig houden met onder andere het opzetten van een server en database voor de applicatie. Hackers staan nooit stil, en zo deze organisatie dus ook niet! Hun ambitie is om te groeien in het domein online security. Ten behoeve hiervan hebben zij een eigen product ontwikkeld waarmee ondernemers duidelijk inzicht krijgen in hun websitebeveiliging, verbindingen en devices. Jij gaat aan de slag met het vertalen van deze propositie naar een applicatie. Binnen het Agile team ligt jouw verantwoordelijkheid vooral bij de Backend van de applicatie. Naast het ontwerpen, programmeren en implementeren valt het koppelen van andere applicaties door middel van API’s ook binnen jouw takenpakket. De technische kennis die je hiervoor in huis moet hebben bestaat vooral uit Java, waarbij RESTwebservices, databases, Maven, Git en Jenkins ook een rol spelen.

Het Agile team dat toegewijd is aan het vertalen van de propositie naar applicatie ondersteund elkaar voortdurend in de werkzaamheden. Om deze reden is een goede set communicatie skills ook niet geheel onbelangrijk!

Functie-eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Uitgebreide ervaring met Java (bij voorkeur 6 jaar of meer);
 • Ervaring met het werken in een Agile omgeving;
 • Kennis en/of ervaring met: RESTwebservices, relationele databases, testautomatisering, Maven, Git en Jenkins;
 • Productieve houding;
 • Pré: kennis van Atlassian stack (Jira, Bitbucket).

Aanbod

 • Maandsalaris tot € 5033,-, 8% vakantiegeld en 4% eindejaarsuitkering;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km of volledige vergoeding bij gebruik van OV;
 • Bonus van maximaal 4%, afhankelijk van bedrijfsresultaat;
 • 25 vakantiedagen;
 • Pensioenregeling 80%;
 • Bijdrage voor privé internetabonnement en zorgverzekering;
 • Ruimte voor training en opleiding, afgestemd op jouw wensen;
 • Deze voorwaarden gelden voor 38 uur. 40 uur kan ook, dan bouw je 13 adv-dagen op.

Inlichtingen

Klinkt dit als jouw mogelijke nieuwe baan? Reageer dan nu en wie weet ga je binnenkort op gesprek! Stuur je CV en/of reactie naar info@java-professionals.nl of neem telefonisch contact op via 020 – 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.