Java Developer Automatisering Spraaktechnologie


Introductie

Wil jij bij een toonaangevende partij aan de slag op het gebied van automatisering van (real-time) klantcontact? Wil jij inhouse aan het werk in Enschede? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze klant in Enschede richt zich op (real-time) klantcontacten. Ze maken hierbij gebruik van Interactieve Voice Response (IVR). Dit zie je terug wanneer je bijvoorbeeld een groot bedrijf belt en in plaats van het hele keuzemenu te doorlopen spreek je in waarvoor je belt. Dit wordt geanalyseerd en dan wordt je doorverbonden met de juiste afdeling, door de informatie die je hebt ingesproken kan jou gesprekspartner ook al de benodigde informatie voor zich hebben gekregen. Bijvoorbeeld of je al eerder contact hebt gehad, waar het over gaat en mogelijke antwoorden. Dit alles wordt ontwikkeld door onze klant.

Het klantenbestand van dit bedrijf is groot maar ook zeer breed. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de politie, rechtbanken, Conrad, KPN, Telfort, verschillende gemeentes, de Telegraaf en Aegon.

Het is een platte organisatie van ongeveer 40 man, waarbij je aan de slag zult gaan met 10 andere Java developers van verschillende niveaus (junior tot architect). Onze klant is niet vies van bedrijfsuitjes en dit gebeurd dan ook regelmatig. Zo gaan collega’s vaak naar de bioscoop, een hapje eten en een drankje doen in de stad.

Functie

Je zult komen werken in een multidisciplinair team Java developers van verschillende niveaus. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het door ontwikkelen van bestaande producten, het ontwikkelen van nieuwe producten en het rapporteren van de omgeving. Jullie werken hier in een Agile omgeving met SPRINTS van een week volgens eens eigen variant van de SCRUM methode. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken maar ook kan functioneren in een team. Initiatief tonen en eigen ideeën opperen worden hier zeer op prijs gesteld.

Qua technologieën ga je met een breed scala aan de slag. Je ontwikkelt in Java met ondersteuning van Maven en GIT. Nieuwe systemen worden ontwikkeld in JHipster met als basis Spring (4/boot) en met REST als interface. Voor de frontend wordt voornamelijk gebruik gemaakt van AngularJS. De focus in deze functie ligt echter op de backend.

Als persoon ben je iemand die van aanpakken houdt, initiatief toont en graag bezig bent met verschillende technieken. Je kunt hard werken maar houdt ook van een grapje.

Functie-eisen

 • HBO/WO opleiding (richting Informatica, Artificial Intelligence, Computer Science oid);
 • Je kunt zelfstandig werken;
 • Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Affiniteit met Machine Learning;
 • Ervaring met Java, Python, Spring, GIT én Maven is een pré maar geen vereiste;
 • Pré: kennis van Angular.

Aanbod

 • Mogelijkheid tot eigen ideeën en inbreng uit te voeren;
 • Aan de slag met onderscheidende projecten;
 • Een marktconform salaris (indicatie van €2.500,- tot €5.000,- p.m.);
 • 24 vakantiedagen en het bijpassende 8% vakantiegeld;
 • Mogelijkheid tot een leaseauto en/of tankpas van de zaak;
 • Mogelijkheid tot 32, 36 of 40 uur werken;
 • Bedrijfsprestatiegerichte bonus;
 • Personeelsuitjes

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.