Java Developer Audio- en Videostreaming


Introductie

Ben jij een ervaren Java Developer die zich graag bezighoudt met het maken van applicaties voor apparaten? Vind je kwaliteit daarnaast belangrijker dan kwantiteit en ben jij iemand die altijd twee keer nadenkt voordat je begint? En heb jij affiniteit met innovatieve audio- en video oplossingen? Lees dan snel verder!

Organisatie

Je beseft het waarschijnlijk niet, maar tijdens het winkelen heeft achtergrondmuziek invloed op je winkelgedrag. Muziek kan verkoop zowel stimuleren als ontmoedigen. Voor winkelier is het dus belangrijk om exact te weten hoe ze muziek moeten inzetten. Dit bedrijf in Eindhoven is sinds 2003 gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van hightech hardware en software voor streaming audio en video. Denk hierbij aan zend- en ontvangstapparaten en complete oplossingen audio- en videostreaming via internet. Hierin zijn zij een grote speler want zij voorzien wereldwijd winkels, restaurants, hotels, bedrijven en kerken van eenvoudig te gebruiken oplossingen voor audio en video over internet. Door de groei van de organisatie zullen zij vanaf 1 april gevestigd zijn in een nieuwe pand. In dit nieuwe pand staat duurzaamheid hoog in het vaandeel. Je komt bij een bedrijf te werken waar je veel vrijheid krijgt en waar je gewaardeerd wordt. Iedereen op de werkvloer heeft een goede band met elkaar, waardoor er een echte familiecultuur heerst.

Functie

Je komt te werken in een klein team van enthousiaste developers. In de functie ga je werken aan de implementatie van een digital signage en een in-store radioaplicatie op een embedded pc-platform. In de rol schrijf je veelal software, maar je zal ook verantwoordelijk zijn voor het testen. Naast dat je vaak aan het programmeren bent praat je ook mee over de architectuur. Jouw mening is echt van belang voor de toekomst van de software. Je komt te werken in een kleinere organisatie, er werkt namelijk 8 man. Dit zorgt ervoor dat je terecht komt in echte familiecultuur. Een hechte band dus met korte communicatielijnen. Verder is de leeftijd binnen de organisatie zeer divers. Zo is de jongste 25 jaar en is je directe manager 52 jaar oud. Gemiddeld ligt de leeftijd zo rond de 35 jaar.

Functie eisen

 • Je hebt meerdere jaren werkervaring met Java;
 • Je bent in staat frameworks te beoordelen, ermee te werken of ze zelf op te zetten;
 • Je hebt ervaring met Linux;
 • Je hebt ervaring met Android-ontwikkeling;
 • Je kunt goed zelfstandig werken;
 • Je werkt flexibel en gedisciplineerd;
 • Je communiceert soepel met je teamgenoten van andere disciplines.

Aanbod

 • Een professionele werkomgeving met duidelijke rollen, maar zonder managers;
 • Veel ruimte en eigen verantwoordelijkheid;
 • Een vaste aanstelling;
 • Werken aan leuke, eigen producten;
 • Werken in een gemotiveerd en hecht team;
 • Veel vrijheid en ruimte voor het uiten van je ambities.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via info@java-professionals.nl of bellen naar 020-8203666

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl