Java developer


Introductie

Ben jij een ambitieuze Java Developer en op zoek naar een uitdaging in de omgeving Leerdam? Werk je graag aan afwisselde projecten waarbij je zakelijke IT problemen oplost? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Dit in 1995 opgerichte bedrijf verleent technische diensten aan ondernemingen met IT-uitdagingen. Ze zijn actief in diverse branches, voorbeelden hiervan zijn o.a. de zorg, industrie, onderwijs, energy, overheid, logistiek en meer. Hun klantenbestand is erg breed, enkele namen hieruit zijn bijvoorbeeld NS, Coolblue, Eneco en Gemeente Amsterdam. Het doel van dit bedrijf is om met probleemoplossend vermogen, technische expertise en dienstbaarheid de beste zakelijkeI T oplossingen te bedenken voor hun klanten. Naast het ontwikkelen van applicaties wordt er binnen deze onderneming ook advies en training gegeven aan zowel klanten als medewerkers. Dit eigen opleidingsprogramma maakt de organisatie uniek. Je krijgt de mogelijk om te werken op het kantoor in Leerdam of bij de klant. Je krijgt hierbij zelf de vrijheid om aan te geven waar jouw voorkeur in ligt. Binnen het bedrijf heb je ongeveer 150 collega’s.Hiervan is ongeveer de helft Inhouse, de overige collega’s werken bij de klant op locatie. Je collega’s en jij hebben enorme technologische kennis maar doen hier niet te moeilijk over. In deze onderneming zijn naast technische skills namelijk ook goede communicatieve vaardigheden nodig. Je ondersteunt de klant persoonlijk met de juiste expertise en moet een project in ‘normale taal’ kunnen uitleggen aan iemand zonder IT kennis.

Functie

Als Java ontwikkelaar maak je software oplossingen voor zakelijke IT problemen. Dit is op basis van Oracle technologie. Omdat het bedrijf in heel veel sectoren actief is, is elk project anders. Sommige wat korter, andere wat langer. Je kan zelf meebeslissen welke opdrachten goed bij jou passen. De technische stack bestaat voornamelijk uit Java en Oracle. Er is geen bepaalde eis in leeftijd of ervaring, als je maar gemotiveerd bent. Een goede ontwikkelaar is volgens dit bedrijf naast technisch ook flexibel, ambitieus en heeft Consulting skills. In principe is dit een fulltime Inhouse rol. Echter kan 32 uur en thuiswerken besproken worden, dit hangt ook af van de klant waar je voor aan het werk gaat. Gelukkig is het met een groot en divers team erg gezellig op kantoor in Leerdam. Zo worden er naast kennissessies ook regelmatig feesten georganiseerd, het team beschrijft zichzelf als een grote familie. Tot slot wordt er een keer per jaariets voor het goede doel gedaan en wordt er voor de sportievelingen deelgenomen aan een Mudrun!

Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO en/of WO opleiding;
 • Kennis van/ervaring met Java en Oracle;
 • Ervaring met Scrum en Test Driven Development is een pre;
 • Je bent analytisch, hebt een groot probleemoplossend vermogen en oog voor detail;
 • Je bent proactief, zelfstandig, flexibel en toont initiatief;
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en goed Engels;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

 • -Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Jaarbonus op basis van individuele en bedrijfsprestatie;
 • Leaseauto met tankpas of een vervoersbudget;
 • Telefoonvergoeding en een laptop van de zaak;
 • Goede pensioenregeling en collectieve zorgverzekering;
 • Doorgroeimogelijkheden en specialisaties;
 • Trainingen en certificeringen op kosten van de zaak;
 • Werken in een platte organisatie met een informeel en divers team.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.