Inhouse software developer cosmetische industrie


Introductie

Een bedrijf dat op zoek is naar een Software Engineer die zich breed heeft georiënteerd en niet bang is voor een technische uitdaging. Heb jij affiniteit met meerdere programmeertalen en woonachtig in de regio Eindhoven? Lees dan snel verder!

Organisatie

Dit succesvolle bedrijf in Eindhoven heeft zich gespecialiseerd binnen de cosmetische industrie. Haar klanten biedt zij technologieën die op basis van de wensen van de klant zijn gekozen of deze worden zelfs speciaal ontwikkeld. De branche waarin gewerkt wordt ontwikkeld ontzettend snel, maar met een team van tien medewerkers weten ze hier continu op in te spelen.

Het bedrijf doet regelmatig zaken met veel bekende merken binnen de cosmetische industrie die gevestigd zitten in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. Voor de apparaten die binnen de branche gebruikt worden ontwikkelen zij zowel de software als de hardware. Met dit soort apparaten kunnen bijvoorbeeld apotheken, schoonheidsspecialisten en cosmeticawinkels de huid van hun klanten analyseren op type, conditie en nog veel meer. Hierdoor kunnen zij de best passende producten aanbevelen bij hun klanten.

Het team waarin je terecht komt is jong, enthousiast en de sfeer binnen het bedrijf is erg informeel. Ook wordt grote waarde gehecht aan een persoonlijke benadering naar medewerkers en collega’s. Wil jij graag aan de slag met software en hardware binnen een omgeving waar jij als mens centraal staan? Dan zit je hier goed!

Functie

Als Software Engineer heb jij een brede interesse en zie jij jezelf nog verder ontwikkelen in de wereld van C/C++. Je gaat aan de slag in het R&D team en draaien jouw taken voornamelijk om de ontwikkeling van software en hardware. Je ontfermt je over het onderhouden en uitbreiden van de bestaande software. Ook creëer en onderhoud je de softwaredocumentatie.

Daarnaast richt jij je op conceptontwikkeling waarbij je mee denkt over nieuwe producten. Je doet vervolgens onderzoek en je bepaalt de specificaties. Je houdt je hiernaast ook bezig met het ontwerpen en implementeren van applicaties, apps, webinterfaces en backend.Tijdens dit hele proces weet je contacten met de klant ook warm te houden.

Al met al is er veel afwisseling in het werk dat je doet en moet je van een technische uitdaging houden!

Functie-eisen

 • Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond (Technische Informatica of Elektrotechniek heeft de voorkeur);
 • Je hebt affiniteit met het ontwerpen van user interfaces;
 • Je staat open voor technische- en persoonlijke ontwikkeling;
 • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands én Engels;
 • Je hebt ervaring met iOS, QT4, JavaScript, HTML5;
 • Maar je hebt ook kennis van C/C++, embedded linix systemen;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
 • Je houdt van een informele werksfeer.

Aanbod

 • Een markconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Daarnaast prima secundaire arbeidsvoorwaarden waarbij je kunt denken aan een jaarcontract, 25 vakantiedagen plus pensioenregeling.
 • De mogelijkheid voor verdere ontwikkeling doormiddel van trainingen en opleidingen;
 • Je wordt gezien als een belangrijke schakel binnen een groeiende onderneming;
 • Flexibele werktijden.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 – 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.