Inhouse senior Java developer/Architect


Introductie

Wil jij als ontwikkelingsgerichte Senior Java Engineer/Architect op basis van Inhouse aan slag in Den Bosch? Hou jij van een uitdaging en wil je graag werken bij een werkgever waar heel veel mogelijk is? Kom jij het best tot je recht binnen een omgeving die innovatief, laagdrempelig en vooruitstrevend is? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze klant in Den Bosch levert de beste technologische en bedrijfsvoeringsoplossingen voor overheidsinstellingen. Vanuit het mooie hoofdkantoor werken zij met ongeveer 330 medewerkers aan de beste oplossingen voor haar klanten in Nederland. Voor het klantgerichte, professionele en gemotiveerde ontwikkelteam zoeken zij versterking, in de vorm van een Senior Java Engineer/ Architect die houdt van een uitdaging en die vooruitstrevend, ambitieus maar bovenal innovatief is!

Wil jij graag aan de slag binnen een omgeving waar je ondanks je senioriteit wordt uitgedaagd en waar eigen inbreng erg gestimuleerd wordt? Waar geen dag hetzelfde is, je je passie voor softwaredevelopment kan delen met je gedreven en laagdrempelige collega’s? Werk je graag op basis van Scrum en Agile-wijze, ben je resultaatgericht en hou je je graag bezig met innovatie en nieuwe technieken? Vind jij het belangrijk om je te blijven ontwikkelen en denk je graag out of the box? Ben je flexibel en vind je het belangrijk dat je werkgever dat ook is? En wil je tot slot graag aan de slag met software een bijdrage leveren aan de maatschappij! Dan is deze functie jou misschien wel op het lijf geschreven!

Functie

In je rol als Senior Java Ontwikkelaar/Architect werk je vanuit een Scrum Team aan de verschillende producten van onze klant. Je werkt mee aan dé vernieuwing van het platform van de toekomst. Zo wordt er momenteel gewerkt aan een nieuw systeem waarmee ze een state of the art product in de markt gaan zetten, gebaseerd op de nieuwste technologieën en draaiend in een SAAS omgeving in de Pink Private Cloud met behulp van Java.

Java specialisten met 5 tot 6 jaar ervaring, die de drive hebben om “on top of technology” te zijn en in een jong dynamisch team willen werken, zijn van harte welkom! Wil jij graag je passie voor het ontwikkelvak delen met je collega’s? Heb je affiniteit met het ontwikkelen van standaard software producten, beschik je over een positieve instelling, gaat jouw hart sneller kloppen van een technische uitdaging en ben je stressbestendig? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Functie-eisen

 • HBO of WO-opleiding Informatica of andere ICT richting;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als architect en senior ontwikkelaar;
 • Ervaring hebben met het opzetten van een Linux website, hosting en met ontwikkelen in Java, Java EE applicaties, Webbservices, Spring, Hibernate, Javascript, Jenkins, Maven, SVN, PostGreSQL, Oracle, HTML5, JQuery, XSLT;
 • Leergierig en niet vies van het niet sec ontwikkelen raken zoals Performance testen, (automatisch) en het configureren en deployen van applicaties;
 • Je hebt ervaring om in een Agile team te werken en bent communicatief vaardig;
 • Je bent resultaat- en kwaliteitsgericht in je werk en een teamplayer die ondernemend, gestructureerd en innovatief is!

Aanbod

 • Fulltimebaan met marktconform salaris, indicatie van € 3.500 – € 4.00 bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder collectieve pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek;
 • Dynamische en inspirerende werkomgeving waar je veel kunt leren;
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Leuke bedrijfsuitjes en leuke collega’s;
 • Prachtig kantoor op een gunstige ligging!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 – 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.