Inhouse Medior Java Developer innovatieve club


Introductie

Heb jij affiniteit met zoekmachine technologie en wil jij een nieuwe uitdaging aangaan in een jonge, informele organisatie? Hecht jij veel waarde aan eigen inbreng, verantwoordelijkheden en vrijheid? Lees dan snel verder!

Organisatie

Heb jij affiniteit met online marketing en vind je het leuk om aan de slag te gaan met projecten die de bestaande tools en diensten hiervoor nog beter maken? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Hier werken ze aan innovatieve cloud oplossingen waarmee ze klanten helpen om zichzelf online beter vindbaar te maken. Met behulp van eigen ontwikkelde software producten zijn bedrijven in staat om hun online marketing activiteiten naar een hoger niveau te tillen.
Dit bedrijf heeft nog twee zusterbedrijven die zich op andere aspecten van het behalen van online successen. Klanten waar je aan kunt denken zijn Blokker, BNN, Leenbakker maar ook de regionale RTV Oost en Vredestein.

Corporate bestaan deze drie zusterbedrijven uit ongeveer 70 medewerkers. De Java club waar wij voor werven bestaat nu uit zo’n 20 man. De gemiddelde leeftijd is jong, namelijk ± 32 jaar! Je krijgt volop de ruimte voor eigen inbreng en ideeën. De sfeer kenmerkt zich als collegiaal, open, professioneel en buitengewoon informeel en los. Naast kwartaaluitjes die de personeelsvereniging organiseert wordt er veelvuldig een potje tafeltennis gespeeld, een pijltje gegooid met darten, geborreld, poker gespeeld en gevoetbald!

Functie

Als Java Developer ben je onderdeel van een jong, klein en enthousiast Scrumteam. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren naast het ontwikkelen van software, ook het ontwerpen, implementeren en testen. Je krijgt binnen het team de ruimte om veel input te leveren en ziet dan ook toe op de stabiliteit en kwaliteit van de software. Hierbij verlies je wensen van de klant niet uit het oog. Ook het analyseren en oplossen van vraagstukken plus inschattingen maken van ontwikkel activiteiten is part of the job.

Daar komt tot slot bij dat de vele data die uit hun bestaande databases wordt gehaald, veel wordt gecombineerd met API’s van andere partijen zoals Google en Facebook. Jij houdt je ook bezig met het maken van intelligente toepassingen en gebruik van allerlei verschillende API’s in de software.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding richting informatica;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring met Java;
 • Een teamplayer en communicatief vaardig;
 • Technisch ervaren met RESTful Web Services, Spring, HTML, JavaScipt, CSS, jQuery;
 • Affiniteit met online marketing;
 • Pre’s zijn ervaring met Amazon, SVN/Git, MongoDB, Data visualisatie of analyse en het werken op basis van Scrum;
 • In voor een potje tafeltennis, poker, darten of voetbal!

Aanbod

 • Een marktconform salaris van € 2.500,- à € 3.750,- op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om 32 of 36uur te werken;
 • 24 vakantiedagen en 2 bonusdagen bij niet-ziekte;
 • Pensioenregeling en volop studiefaciliteiten;
 • Veel verantwoordelijkheden, vrijheid, innovatieve werkzaamheden en projecten;
 • Zeer prettige werksfeer!

Inlichtingen

Klinkt dit als de volgende stap in jouw carrière, of heb je vragen na het lezen van deze vacature? Laat dan van je horen door te reageren!

Sollicitatie

Druk op de onderstaande knop om je CV achter te laten. Voor meer informatie mag je altijd bellen naar: 020 8203 666.