High Tech IoT Developer Bedrijfspanden


Introductie

Bij onze klant in Zwolle kun je meebouwen aan High Tech bedrijfspanden zonder salarisplafond! Werk jij graag mee aan toffe en uitdagende projecten op het gebied van gebouwautomatisering? Ben jij daarnaast leergierig en woonachtig in de omgeving van Zwolle? Dan is dit misschien wel de vacature voor jou!

Organisatie

Onze klant is een bedrijf dat zich specialiseert in gebouwautomatisering. Zij adviseren, ontwikkelen, produceren en leveren innovatieve, functionele en gebouw gebonden hard- en softwareproducten voor webbased gebouwbeheersystemen in nieuwe en bestaande gebouwen. Ze werken voornamelijk samen met vastgoedeigenaren, aannemers en andere soorten partijen die betrokken zijn bij de bouw van een nieuw pand.

Ze zijn hier ultraflexibel als het gaat om nieuwere technologieën en zij proberen deze direct te implementeren. Ze zorgen direct voor clean code door voldoende tests uit te voeren en proberen direct hun platform schaalbaar te maken voor de toekomst. IoT is een groot onderdeel van dit bedrijf, maar dit is afhankelijk van de klant.

Het pand van deze onderneming, gelegen in Zwolle, heeft 3 kantoortuinen met allemaal dezelfde inrichting. Het is nieuw, warm en modern ingericht. Bijna elke dag komt er vers fruit binnen, wat dan ook graag wordt gegeten door het personeel hier. Soms moet er worden overgewerkt, maar dan wordt er eten besteld. Geen pizza, maar goed en gezond eten van een restaurant waar het bedrijf goed contact mee heeft.

Functie

In totaal werken er hier zo’n 70 mensen, waarvan het ontwikkelteam bestaat uit 8 medewerkers. Het team wordt geleid door een teamlead, die direct schakelt met de directie van het bedrijf. De technologische stack waarmee gewerkt wordt bestaat uit Java, C, C++, RTOS, IoT, C# en Delphi. De hardware is in principe gescheiden van de software, maar het is juist wel mogelijk om daar veel van op te steken als daar interesse voor is. Zo ben je vrij om mee te kijken, denken en praten over deze tech.

Kortgeleden hebben zij een gaaf project voor Unilever in Wageningen opgeleverd. Dit pand is High Tech ingericht met de nieuwste mogelijkheden om het klimaat optimaal in te stellen om hun onderzoeken op het gebied van gezonde voeding uit te kunnen voeren. Daarnaast zijn zij momenteel in de aanloop voor Universiteiten om nieuwe laboratoria te gaan bouwen om vernieuwende onderzoeken te gaan doen. Een laatste voorbeeld is hun plan om voor de gemeente in Groningen een nieuw pand in te gaan richten.

Als developer werk je mee aan de diverse software en hardware onderdelen die nodig zijn om deze panden optimaal te laten functioneren. Zo kun je dus denken aan sensoren en IoT applicaties om bepaalde variabelen te meten in een omgeving voor het klimaat tot het extra beveiligen van bepaalde sectoren van een pand en deze op afstand bestuurbaar en controleerbaar te maken.

Functie-eisen

 • HBO Technische Informatica of vergelijkbaar;
 • Kennis van Java/C/C++/RTOS/IoT/C#;
 • Een gezonde dosis humor en enthousiasme;
 • Ervaring in het vak is een pré.

Aanbod

 • Salaris zonder plafond;
 • 25 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • Goed pensioen;
 • Thuiswerken in overleg;
 • Reiskostenvergoeding (ov-kaart van de zaak);
 • Laptop van de zaak.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.