Fullstack Software Developer in Tilburg


Introductie

Ben jij een developer die creatief is en graag fullstack aan de slag gaat? Wil jij werken bij een internationaal bedrijf waar een familiecultuur heerst en jouw mening telt? En wil jij meegroeien en leren van de successen van dit bedrijf? Lees dan de volledige vacature!

Organisatie

Het bedrijf rondom Tilburg en is een ambitieus en internationaal familiebedrijf dat al sinds 1978 bestaat. Het bedrijf is een van de grootste leveranciers op het gebied van meubels, keukens en sanitair. Momenteel hebben ze meer dan 250 filialen in Nederland en meer dan 100 filialen in het buitenland, waaronder België, Duitsland, Singapore, Curaçao en Bonaire. Jaarlijks is deze business verantwoordelijk voor een omzet van meer dan anderhalf miljard euro.

In de loop van de jaren heeft dit bedrijf meerdere bedrijven overgenomen en zelfs nieuwe bedrijven opgericht om voor ieder individu een winkel te creëren die bij zijn of haar smaak past. Het bedrijf streeft echt naar de beste kwaliteit voor de klant. Dit valt te bewijzen doordat zij zich momenteel zowel in Nederland als in Duitsland marktleider mogen noemen.

Door de goede kwaliteit, de hoge mate van service en de scherpe prijzen is dit bedrijf uitgegroeid tot het succesvolle bedrijf dat het nu is. Betrokken en gemotiveerde medewerkers, die hebben het bedrijf tot een succes gemaakt! Deze mentaliteit is terug te vinden in de sfeer van het bedrijf. Er heerst een familiecultuur, waar medewerkers trots deel uitmaken van het bedrijf!

Functie

Als fullstack Software Developer ben je verantwoordelijk voor het bouwen en ontwikkelen van webapplicaties, API’s en webservices die worden gebruikt door collega’s, klanten en zakelijke partners. Zo is er recent een applicatie ontwikkeld warmee klanten in 3D hun huiskamer, keuken of badkamer kunnen inrichten door middel van API’s met grafische tools. Andere praktische voorbeelden zijn bijvoorbeeld het self-service portal voor klanten, de webservices voor leveranciers en partners en het ombouwen van ERP applicaties naar webapplicaties.

De gehele IT afdeling bestaat uit 20 medewerkers en het team waarin je komt te werken bestaat uit 5 developers. Momenteel zijn ze bezig met het implementeren van een Agile werkomgeving. Iedere morgen start het team met een daily stand-up en er wordt gewerkt in sprints van 6 tot 8 weken.

De technologiestack waarmee je werkt is divers en bestaat uit Java, Java EE, EGL, Jira, Eclipse, IBM Rational Team Concert (RTC), JavaScript, HTML en CSS. Het is een pré als je deze technieken al beheerst, maar jouw motivatie om met nieuwe technieken te werken is nog veel belangrijker. EGL is een programmeertaal waar je naar verwachting nog geen ervaring mee hebt. Dit is niet erg, want na een korte inwerkperiode heb je dit volledig onder de knie. Verder krijg je als developer bij dit bedrijf een persoonlijk opleidingsplan en –budget om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen en mee te groeien met het succes van het bedrijf.

Dus, wil jij deel uitmaken van dit succesvolle bedrijf? Bekijk dan de functie-eisen en solliciteer direct!

Functie eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Kennis en ervaring met Java;
 • Kennis en ervaring met JavaScript, HTML en CSS;
 • Ervaring van EGL, Jira, Eclipse en IBM Rational Team Concert (RTC) is een pré;
 • Kennis van IBM System i en i5/OS (DB2/400, Query/400 en SQL/400) is een pré;
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • De ambitie om meerdere programmeertalen te leren.

Aanbod

 • Een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en een 13e maand;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • De mogelijkheid om thuis te werken;
 • De mogelijkheid op parttime (32-36 uur) te werken;
 • Een gratis abonnement op de interne sportschool;
 • Personeelskorting op meubels, keukens en badkamers;
 • Korting op de interne kinderopvang en gebruik van het restaurant en café.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via info@java-professionals.nl of bellen naar 020-8203666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.